ilgisiz erkek bıktım artık...

Haklısınız ama yok aldatmadığına eminim. o tarz bi ortamı yok herşeyini biliorum şifresi falan herşey var bende. gittiği yerlerde öyle. Haklısınız ama bu nasıl sevgi ben anlayamıyorum insan 1 senelik sevgilisini yakın arkadaşı olarak görmeye başlar mı? Beni cinsellik yaşamam için psikolojik baskı mı yapmaya çalışıyo sizce? Böyle bir adam da değil ya gercekten cok kafam karışık...
Aynen öyle yapmaya çalışıyor sakın onun oyununa gelme bu seferde sende o eski masumiyeti göremiyorum ayrılalım der

Kızlar selam hepinize, cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Benim 13 aylık bir ilişkim var gerçekten çok düzgün karakter sahibi ve iyi biri insan olduğunu düşünüyorum. Ama ilişkimizin en başından beri ona karşı çok anlayışlı ve iyi olmaya çabalıyorum. Her işine yardım ediyorum, elimden geldikçe destek çıkıyorum ve çok iyi anlaşıyoruz. Gerçekten beraberken çok mutluyuz. Oda beni cidden seviyor.
Ama artık benim bu sevgimin farkında olduğu için çok şımardı. Telefonla aradığımda meşgule atıyor. 1 saat sonra dönüyor. Mesajlarıma aynı şekilde, görüyor sonra bişey bakıyodum diyip geri dönüyor. hep arkadaşlaeıyla vakit geçiriyor beni arkadaşlaeının yanına çağırıyor. İlgisiz kalan kadının durumu o kadar zor ki insanın aklına herşey geliyor ayrılmayı başka birini bulmayı bile düşünüyosun. İki güzel şey duycaz diye uğraşıyoruz resmen.
Sonra bana en bombası geçen gün, artık yakın arkadaş gibi olduğumuzu söyledi. Aramızda da cinsellik yok daha yakınlaşmalar oluyodu tabi ama onda da uzun zamandır fırsat olmuyo sanıyodum ben. Meğer beyfendi beni artık yakın arkadaşı gibi görmeye başlamış ama bi yandan da çok seviyomuş cinsellik olmayınca beni artık çok tatlı masum görüyomuş seksi göremiyomus gibi imalar cıkarcagım birşeyler söyledi.
Çok üzüldüm ayrılalım o zaman dedim. Bu sefer de ayrılmak istemedi yalvar yakar barıştık 1 gün sonra seni kaybedemem bunlar düzelcek şeyler falan dedi. Bende affettim, akşamına yine rahatlayıp aradığımda meşgule attı. Sonra dizi izliyorum arıcam dedi. Delircem resmen.
Şimdi sizden yardımım şu, ona öyle bir ders vermem lazım ki; hem seksi bir kız olup kendimi arzulatmalıyım? Hem de bu ilgisizliğ iiçin napabilirim? Taktikleriniz var mı kızlar teşekkürler şimdiden.
Bayagi fikir edinmiş olman gerek . Hemen hemen herkes aynı görüşte sanırım . Ne kararı aldın ?

Ben sana evlen demedimki, evlenmezsende bazı sorunlara hazırlıklı olmalısın...
Hic soyle böyle deme..

ya açıkçası ben kendi hayatımdan örnek vereyim size, benim şu anki erkek arkadaşımla ilişkim benim açımdan önce fiziksel çekimle başladı, sevgili olduk, aşık olduk, cinsellik yaşamaya başladık, daha sonra da zamanla bunların yanında en yakın arkadaşlar haline geldik. Sevgiliyle aynı zamanda çok yakın arkadaş olmak harika bir şey, ama sizin sevgiliniz 'artık arkadaşım olarak görüyorum' cümlesini iyi anlamda kullanmamış.
Hem senden beklemiyorum artık demiş, sonra da baskı uygulamaya başlamış. İlişkiniz romantik anlamda da parlak gözükmüyor şu anda. Güzel olduğunuzdan da bahsettiğinize göre bence ilişkiden soğumuş ve fiziksel olarak da denemek, olmuyorsa da ayrılmak istiyor gibi...
kesinlikle katıldım .

özellikle erkekler ya güzel bir kızı sevgilisi olan kişiyi nasıl çekici bulmaz ki? ten uyumsuzluğumuz var desem en başlarda her fırsattta öpmeye bişeyler yaşamaya çalışıyodu. 8. aydan sonra böyle oldu.
o öpmeye çalışıyordu değil de ikinizde karşılıklı mı istiyordunuz ? O ilk başlardaki halinden belki senin duruma bakışın ya da hal ve hareketlerin yüzünden vazgeçmiş olabilir.Sen istemeden onun ısrarı boşuna sonuçta.

Ne taktigi ne teknigi ya? Kimin icin ugrasacaksin? Sevgili denen sey seni mutlu etmiyosa, sana kendini ozel hissetirmiyosa, icini kipir kipir yapmisa, niye kahrini cekesin ki? Sanki 3 cocugunun babasi. Adam resmen dunya ahret bacimsin demis :d dehle gitsin

İlişkide bir taraf mutsuz, uyumlu bir çift oldukları şüpheli, beklentiler (ilgi vb anlamında) çok farklı, ilişki daha 13 aylık. Üstelik biri 22 diğeri 23 yaşında. Bu yaşta bu kadar sürede iki insan ne kadar tanıyabilir ki birbirini? Birbirlerini geçtim, kendilerini iyi tanıyorlar mı bakalım:110:
Her sevenin hemen evlenmesi de gerekmiyor ki. Sevgi zor değil, herkes herkesi sevebilir, ama evlilik öyle herkesle sırf sevgi var diye olmuyor ki.. Bu yüzden ben haklı bulamadım sizi.

13ay az bir suremi.. 13senemi gerekli.
Bence 1sene sonunda hala evlilik fikri yoksa ciftte o iliskide buyuk sorun var demektir.

bence haksızsın kız daha 22 cocuk 23 yasında sorumluluklarını alabileceklermi,okuolar mı, çalışıolar mı,daha bi dizi esnasında cvp vermemeden sorun yaşıolar,oğlan arkadas gibi görüorum vs demiş,kız pişman edim taktik yapim yollarına girmiş.bi evlilik mi kaldı yani.az konu açılıo zaten kocam bıdı bıdı şeklinde artsın tabi

Yasları kucukse niye bu islere kalkisiyorlar?

İlişkide bir taraf mutsuz, uyumlu bir çift oldukları şüpheli, beklentiler (ilgi vb anlamında) çok farklı, ilişki daha 13 aylık. Üstelik biri 22 diğeri 23 yaşında. Bu yaşta bu kadar sürede iki insan ne kadar tanıyabilir ki birbirini? Birbirlerini geçtim, kendilerini iyi tanıyorlar mı bakalım:110:
Her sevenin hemen evlenmesi de gerekmiyor ki. Sevgi zor değil, herkes herkesi sevebilir, ama evlilik öyle herkesle sırf sevgi var diye olmuyor ki.. Bu yüzden ben haklı bulamadım sizi.

Bence sevgiyi bulmakta zor..
Sevgiyi bulunca degerini bilmek gerek..

Bence zarfliyor seni kusura bakmada bundan bir halt olmaz sinsi aciktan senle birlikte olmak istiyorum demiyorda boyle yaparak senin yaklasmani bekliyor uyanik olun kizim

13ay az bir suremi.. 13senemi gerekli.
Bence 1sene sonunda hala evlilik fikri yoksa ciftte o iliskide buyuk sorun var demektir.
Bu genellemeyi de hiç doğru bulmuyorum. Kime göre neye göre? Kişiye göre tercihler değişse de bir gerçek var ki ilk bir iki yılda insan sorun varsa da aşkından göremiyor, görse de sineye çekiyor. Üç dört yılda aşk biraz dinince tanıyor gerçekten karşısındakini.
Bence de 3- 4 yıldan önce evlilik kararı erken. 22 yaşında da evlilik riskli bence.
Erken erken evliliklerin sonuçlarını görüyoruz. Sonuç iyi olmaz mı, olabilir elbet, bir ihtimal, ama bu kumar. Çok iyi anlaşan insanlar bile aynı ev içinde aşılmaz sıkıntılar yaşayabilirken, daha tanımadan etmeden... Büyük cesaret.
Kaldı ki burada ilişkisinden mutsuz olan, daha okuyan ve evlenmeyi düşünmeyen, imkanı da olmayan gencecik bir kadın söz konusu.
Ayrıca ben on yıl flört ettim, bir kaç yılı ayrı şehirlerde hem de, 7-8 yılda evlilik kararı aldım, sorunlu mudur şimdi sizce ilişkimiz?

Son düzenleme:
Ahhhh yavrum halaaaaa anlayamamışsın tekniği. Kaçan kovalanır bilmiyor musun.

Sen aradıkça o kaçıyor. Napıcaksın o zaman elinin altında olmayacaksın. O ararsa açma ya da meşgule al. İlk arayan o olsun. Sabah olunca eline teli alıp gnd mesajları atma. Buluşalım dediğinde geçiştir işim var o gün de.

Onun oturan yerlerini fazla kaldırmışsın. Fazla ilgiyle. Sıra sende. Şimdi sen kaç. Bunları yapsan inanki o peşine düşecek. Tecrübeyle sabit ;)

Bence sevgiyi bulmakta zor..
Sevgiyi bulunca degerini bilmek gerek..
Haklısınız. Ama uyum ne olacak? Evlilik sevgiyle değil karakter uyumuyla yürüyor.
Bir de fazla aşk insanın gözünü de kör ediyor. Ne aşklar gördüm ben çevremde 2 yıl flört 3-5 yıl evlilikte kül oldu. Ne çirkinlikler yaşandı, ne büyük nefretler doğdu o aşktan.
Amaç evlilik olmamalı bence bu yüzden. Doğru insan olunca insan koşullarına göre zamanı gelince evlenir. Zamanı da tanıyabilmek açısından bence en az üç dört yıl geçirdikten sonradır.. Bence tabi. Sonuçta bir ömür birlikte olmaksa amaç, bu ihtimali güçlendirmek için beklenmeli aksine bence..

Haklısınız ama yok aldatmadığına eminim. o tarz bi ortamı yok herşeyini biliorum şifresi falan herşey var bende. gittiği yerlerde öyle. Haklısınız ama bu nasıl sevgi ben anlayamıyorum insan 1 senelik sevgilisini yakın arkadaşı olarak görmeye başlar mı? Beni cinsellik yaşamam için psikolojik baskı mı yapmaya çalışıyo sizce? Böyle bir adam da değil ya gercekten cok kafam karışık...
Sen istediğin kadar bil başka sosyal hesapları vardır ya da arkadaşları aracılığıyla bulup hal ediyordur bence kendine sahip ol seviyosun diye bir hata yapma yol ver gitsin zamanla unutursam başkası da bulursun

Bu genellemeyi de hiç doğru bulmuyorum. Kime göre neye göre? Kişiye göre tercihler değişse de bir gerçek var ki ilk bir iki yılda insan aşkından sorun varsa da göremiyor, görse de sineye çekiyor. Üç dört yılda aşk biraz dinince tanıyor gerçekten karşısındakini.
Bence de 3- 4 yıldan önce evlilik kararı erken. 22 yaşında da evlilik riskli bence.
Erken erken evliliklerin sonuçlarını görüyoruz. Sonuç iyi olmaz mı, olabilir elbet, bir ihtimal, ama bu kumar. Çok iyi anlaşan insanlar bile aynı ev içinde aşılmaz sıkıntılar yaşayabilirken, daha tanımadan etmeden... Büyük cesaret.
Kaldı ki burada ilişkisinden mutsuz olan, daha okuyan ve evlenmeyi düşünmeyen, imkanı da olmayan gencecik bir kadın söz konusu.
Ayrıca ben on yıl flört ettim, bir kaç yılı ayrı şehirlerde hem de, 7-8 yılda evlilik kararı aldım, sorunlu mudur şimdi sizce ilişkimiz?
Evlimisin suan o kisiyle?
Pek normal degil bence.

Haklısınız. Ama uyum ne olacak? Evlilik sevgiyle değil karakter uyumuyla yürüyor.
Bir de fazla aşk insanın gözünü de kör ediyor. Ne aşklar gördüm ben çevremde 2 yıl flört 3-5 yıl evlilikte kül oldu. Ne çirkinlikler yaşandı, ne büyük nefretler doğdu o aşktan.
Amaç evlilik olmamalı bence bu yüzden. Doğru insan olunca insan koşullarına göre zamanı gelince evlenir. Zamanı da tanıyabilmek açısından bence en az üç dört yıl geçirdikten sonradır.. Bence tabi. Sonuçta bir ömür birlikte olmaksa amaç, bu ihtimali güçlendirmek için beklenmeli aksine bence..
Ask baska sevgi baska.. Ben sevgiden bahsettim..
Bence sevgi her zaman anlasmak demek degildir. Ama uyum onemli tabiki. Uyum varmi yokmu kisa surede anlasilir, uzun bir sureye gerek yok,benim fikrimde boyle.

Evlimisin suan o kisiyle?
Pek normal degil bence.
Evet sizce. Biz çok mutluyuz. Daha yaz sonu evleniyoruz. Ama benim tercihlerim ve mutluluk kaynağım size mutsuzluk gibi gelebilir elbet. Benzer hayatlar yaşadığımızı, benzer isteklerimiz olduğunu da sanmıyorum. Beni, kişiliğimi, nişanlımı hiç tanımadan normal olmadığı yargısına varmamalısınız bence zaten. Gerçi bir şeyin norm dışı olması da sorunlu olduğu anlamına gelmez. Herkes benim gibi yapsın demiyorum, herkes kendine göre yapsın elbet ama erken evliliğin riskini de görsün diyorum. Her geçen gün mutluluğu artan bir kadın olarak da kendi mutluluğumdan yola çıkarak bu konulara yorum yapıyorum.
Neyse konuyu daha fazla meşgul etmeyelim. Konu sahibi evlilik düşünmediğini yazmışken bize de düşmez tartışmak tabi, dağıtmayalım daha fazla. Bu yüzden alıntılarsanız da yanıt vermemeyi tercih edeceğim. İyi geceler.

Son düzenleme:
Evet sizce.
Biz çok mutluyuz. Daha yaz sonu evleniyoruz.
Ama benim tercihlerim ve mutluluk kaynağım size mutsuzluk gibi gelebilir elbet. Benzer hayatlar yaşadığımızı benzer isteklerimiz olduğunu da sanmıyorum. Beni, kişiliğimi, nişanlımı hiç tanımadan normal olmadığı yargısına varmamalısınız bence zaten. Gerçi bir şeyin norm dışı olması da sorunlu olduğu anlamına gelmez. Herkes benim gibi yapsın demiyorum, herkes kendine göre yapsın elbet ama erken evliliğin riskini de görsün diyorum. Her geçen gün mutluluğu artan bir kadın olarak da kendi mutluluğumdan yola çıkarak bu konulara yorum yapıyorum.

Neyse konuyu daha fazla meşgul etmeyelim. Konu sahibi evlilik düşünmediğini yazmışken bize de düşmez tartışmak tabi, dağıtmayalım daha fazla. Bu yüzden alıntılarsanız da yanıt vermemeyi tercih edeceğim. İyi geceler.
Aman verme yanıt çok uzuldum tovbe tovbe.
Ben kendime yakisani yapiyim mutlulugunuz daim olsun inşaallah.

ya adamın kızdan cinsellik beklediği filan yok bence ayrılmak için ayak yapıyor bu kız anlayıp ayrılalım o zaman deyince de yan çizmiş erkekler böyle bir türlü söyleyemiyorlar ama böyle ettikleri arkadaş gibi görüorum falan laflarına dikkat edin adam dümdüz söylemiş altında başka neden aramaya gerek yok erkekler bizim gibi ima etme yoluyla kendilerini ifade etmezler arkadaşım yol ver gitsin ayrılacak bu adam zaten senden

Gün geçmiyor ki bir erkek saçmalığına uyanmayalım.
İlgisizse sen de kes at neden uzatıyorsun.
Yok ilişkiyi kurtarmaya çalışmak yok bilmem ne.
Taktikle maktikle ilişki yürümez tatlım.

Back
X