ilgisiz erkek bıktım artık...

10 sayfanın hepsinde hep bir iyimserlik var.
Yani ben çok iyi biriyim o yüzden böyle oldu gibi.
Canım arkadaşım adam diyor ki,
Cinsellik yoksa sende bence herkes gibisin.
Yani bunu başka yere yormanın manası yok.
Ayrılmanız en doğrusu. Hem 13 ay nedir Allah aşkına;?
Millet 13 sene sonra ayrılıyor. Bak suçu sana atmış sende çözüm arıyorsun.
Yapma. Arama sorma. Zaten oda aramıyormuş.
Çok mikemmel olsa sana hödük gibi konuşmazdı zaten.

Adam resmen biktirma politikasi uyguluyor ki onunla beraber olasin diye.
Kadini en hassas yerinden vuruyor. Seksi degilsin kadinsi degilsin. Kanki olmak uzereyiz vs. Bublarin hepsi seninle beraber olabilmek icin taktik.
Seven adam bunlari yapmaz. Sakin kendini degistirme ve dedigini yapma. Arkadasim gibi goruyorum artik dedigi bir kadindan ne cinselligi bekliyor acaba? Beraber olup sonrada sana asik degilim bir yanlış yaptık ama arkadas kalalim diyecek.
Hataya dusme. Her sevgili olan iliskiye girmiyor. Insan yarin dugunu olacaksa bile kina gecesinde bile girmez iliskiye cunku yarinin sahibi ALLAH. bakalim o dugun olacakmi gercektende. Ben cok hikaye duydum kina gecesinden sonra birlikte olupta dugun olmadan ayrilanlari

Bu bir misaldi ozaman bile guvenemedigimiz erkeklere neden sevgili iken cinsellik açısından guvenesin ki?
Hep bu tv lerde dizi filmlerde insanlara empoze ettiler artik iyice sevgili iken iliskiye girmeyi. Seviyorsun yapiyorsun kime ne vs. Kimseye bise ne degil zaten. Insa kendisi icin yapmamali.

Bak baska konulara. Hep yazmislar (biraz once okudum) 18 yasima girmeden iliskiye girdom sindi sevgilim var soyleyeyim mi soylemeyeyim diye.
Senin yasin kac? Sende boyle pisman olacakmisin?
Bu iliskiye girmenin yaslada alakasi yok.

Kandirmasina izin verme

Erkek arkadasiniz bariz cinselik yasamak istiyor ama en azindan dürüst olupta bunu acikca belirtseydi böyle oyunlara basvurmasaydi.

Hahahaha akilliya bak bildiğin senin tamam askiiiiimmm koynuma gir demeni beklemiş kadınsı giyin makyaj felen facelerde felen takil arama sorma aradığında görüşelim derse isim var canım yaaaaaa de özlet kendini 13 ay kısa değil sevmese seninle olmaz ama cinsellik istemeye hakkı yok bacisida anasida vardır adam olsun!!

Yorumlara şöyle bi göz attım çoğu insan ayrıl demiş ama ben buna gerek olduğunu düşünmüyorum.Hangi şehirde yaşıyosunuz bilmiyorum ama büyük şehirlerin çoğunda kızların %90 ı cinselliği yaşadığı için maalesef erkekler bunu artık her kızdan bekliyor ve yol yapıyor bazen.İstemezseniz yaşamazsınız isterseniz yaşarsınız bu sizin tercihiniz o da sizi seviyosa buna saygı duyar ısrarcı olmaz zaten.Ama şimdilik bi yoklamış sizi diye öldür onuğğğğ moduna girmek gereksiz geldi bana.Üstelik sevdiğinizi söylüyosunuz.

Adam cinselliğe sıcak bakman için sana ayak yapmış.Sende şimdi arzulamasını istiyorsun eee sonuç ne ? Sadece cinsellik için arzulasa bile sizi sevmediğini düşünüyorum. En güzeli ders vermeyi bırakın ayrılın gitsin.Kendisini vazgeçilmez görüyor en güzel ders vazgeçmeniz :KK25:

Back
X