merhaba arkadaşlar 11 aylık bir ilişkim var. ikimizde oğrenciyiz ve ayrıldığımızda 7 aylık bir ilişkimiz vardı ikimizde farklı sehırlerdeyız ve o calısıyor bır otelde recepcıonda geceleri çalışıp gunduzleri uyuyor artık ben ılgisizliğini gectim ağustos ayında 2 kere ayrıldık ve barıştık çok üzüldüm benim ilk ilişkim 21 yaşındayım ona nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum ilk ayrılalım diyen ben oldu sonra o mesaj attı o mesaj atınca aradım dayanamadım 2 3 saat sonra barıştık herşey çok guzel gidiyordu toparlamıştık bu olaydan 2 hafta sonra br kavga daha ettik ve bana seni it gibi seviyorum beni çok yoruyorsun ayrılmak istiyorum dedi bende tamam diyip telefonu kapadım ertesi gün akşam arayıp gerçekten bittiyse seni yemin edrim bir daha aramam dedim gece arayacağını söyledi aradı gece aradığında gene benim onu çok sıktığımı çok sevmesine rağmen ayrılmak istediğini söyledi ben gerçekten biticeğini sanmamıştım ama bunu gerçekten istiyorsan yapacak birşeyim yok dedim bende oyle diyince bir şekilde halettik kapatırken seni akşam ararım dedi aramadı akşam ben aradım neden aramadın dedim patronlarla kavga ettiğini en ufak bir şeyden dolayı gene kavga ederiz diye korktuğunu bu yüzden aramadığını söyledi sorun çıkarmadım morali çok bozuktu kavgayı filan anlattı yani gayet normal konuştuk her sabah işi bıraktığında istinasız hergün arayan adam sabah aramadı akşam işe çıkarken gene aramadı şeytan bir diyor ara zorla barışmış gibi niye davranıyorsun bir yanımda arama bak sabaha nasıl arıycak diyor napmalıyım sizce ilk ilişkim ve ciddi bir ilişkim var vardı daha doğrusu onun annesiyle anıştım benim annem tanışmadı ama biliyor filan ne yapmalıyım sizce çok zor durumdayım yardımmm lütfenn....
Sevgilin bunalmış.Bir süre sabret,ilgi bekleme ve çok sıkma bence.Çünkü gerçekten soğursa bitirir ama hala seviyor.Anlayışlı olup biraz serbest bırak,emin ol zamanı gelince eskisi gibi olur.Sakın değiştin gibi konular açıp ilgilenmeye kalkma bu işine gelir ve kullanır bir şey yokmuş gibi davran.
sevgilin bunalmış.Bir süre sabret,ilgi bekleme ve çok sıkma bence.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN SOĞURSA BİTİRİR AMA HALA SEVİYOR ANLAYIŞLI OLUP BİRAZ serbest bırak emin ol zamanı gelince eskisi gibi olur.Sakın değiştin gibi konular açıp ilgilenmeye kalkma bu işine gelir ve kullanır bir şey yokmuş gibi dsvran.