ilgisiz eş

n-u-r

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
2
0
1
42
Arkadaşlar Merhaba,

Değişik bakış açısına ihtiyacım var, şımarıklık mı yapıyorum yoksa haklı mıyım aklım çok karıştı. Lütfen yardım edin bana...

Eşim çok iyi bir insan dört dörtlük işinden evine evinden işine birisi ama, galiba beni sevmiyor. Beni kıskanmayan pek umursamayan bir insan bu arada dokuz yıllıkda evliyiz bu hep böyle oldu. Mesela doğum
günlerimizi yada özel günlerimizizde hediye almayan zoraki hatırlayan birisi.

En son yaşadığım olay canımı çok acıttı. Benim bacağım ile ilgili bir sıkıntım var sürekli çıkıyor. Biliyorum çoğunuzun mantığına yatmayacak ama bir çıkıkcı var burada oraya gidiyoruz yerine getirmesi için. Yer bir kahvehane ve geneldede kalabalık olan bir mekan. En son iki hafta önce ayağım çıktığında eşim git baktır dedi. İzinde olmasına rağmen benimle gelmeyi teklif etmedi bende kızdım gitmedim. Hatta başkasını kullanarak bak orada bir sürü erkek var ne işin varmış tek başına diyor diye de örnek verdim. Ama bana cevabı ne var ki bunda gidenler kadın değilmi sanki gidebilirsin tarzında oldu.

Elbette gidebilirim ama yanımada olsa destek olsa beni kıskansa merak etse arasa sorsa istiyorum. Bunun gibi o kadar çok şey var ki galiba yoruldum artık bazen boşanmak o kadar yakın geliyor ki bana ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam gerekiyor bana akıl verirseniz çok sevinirim.

Hic karsina aldin konustumu canim esinle neden boyle davraniyosun diye

konuşmazmıyım erkek milleti ince olmazmış akıl edemezmiş ona söylemem gerekiyormuş mesela bana hediye al
yada benim canım acıyor beni şuraya götür demem gerekiyormuş. İyide bunu söyledikten sonra ne anlamı kalıyor ki
benim amacım sırtımı dayamak. Hediye yada beklenti değil ki kayırılmak düşünülmek merak edilmek istiyorum. Ama olmuyor ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum aslında

Geçenlerde bu durumla ilgili konu açtım şuan durumlar nasıl sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyi ben yaşıyorum ve çok bunaldım

Bende mutsuz kadinlardanim onbir yıllık evlilik iki çocuk ama maalesef baştan sona aynen anlattığımız gibi bı odunla evliyim bosanamiyorum da arkamda bı desteğim yok iki çocuğum var öyle kalakaldım ve yaşım 29 gençliğim gitti çok mutsuzum depresyon dayım onun umrunda değil çıldırmak üzereyim

Fazla beklenti fazla hayal kırıklığı demektir herzaman o yüzden beklemeyi hep sen adım atacaksın (yapabilene)yok yapamam diyorsanız böyle yaşamaya devam edeceksiniz, eğer kötü ahlakı veya kötü alışkanlıkları veya annesinin sözüne balıkta size inanmayan ve bunun gibi şeyler yoksa ayrılmak değilde bu kocayı böyle kabul etmek lazım. Aksi halde bu günlernizi mumla ararsınız. Kimse 4 4 lük değildir arkadaşlar. Mesela bende esimi çook severim ama fazla göstermem (benimki de bana benzedi zaten şimdi bende ondan şikayetçiyim) ama boşanmak asla!!

Kıskanmaktan kastınız sahiplenildiğinizi hissetmek gibi anladım. Bazı erkekler bu konuda rahattır. Bence eşiniz size fazlaca güveniyor. Kendi kendinize yeten biriyseniz, nasıl olsa ben olmadan da halleder diye düşünüyor olabilir. Hediye,sürpriz konusuna gelince maalesef bazen istemek gerekiyor. Açıkça "Bana çiçek aldığında çok mutlu oluyorum. Ya da şu özel günümüz için istediğim bir şey vardı. Onu alsan brni çok mutlu edersin" gibi şeyler söyleyin. Mesela hediye mi aldı abartarak teşekkür edin. Siz de onun sevdiği bir şeyi yaparak bu davranışını ödüllendirin. Erkeklik gururunu falan okşayın. Davranışını pekiştirmiş olursunuz. Erkekler derin düşünemeyen düz varlıklar. Özel günleri kutlama alışkanlığı edindirmeniz gerekir. Mesela o kırık çıkıkçı mı her neyse oraya giderken "seni yanımda istiyorum,sana ihtiyacım var" tarzında şeyler söyleyin. Gelmesi konusunda ısrarcı olun.

Hediyeyi akil edemio anladik hastaneye gotur demeni beklio ona gore goturcek onuda anladik erkekler var orda demene ragmen amann ne olucak kismini anlayamadm siz onun namusu esisiniz icinin rahat etmemesi gerek

Kendi eşimi düşündüm de ben gideceğim desem hayırdır o kdr erkeğin içine der otur oturduğum yere derdi eğer o ilgisiz ise sen onunla hiiiç ilgilenme yemeğine kadar yapma mesela 5 kuruşa 10 köfte olmuyor bizim taraflarda diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…