- 26 Mayıs 2017
- 17
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi kalbiminsancisi
-
Afedersiniz ama son sorunuzu anlayamadimBence bebegi cozum olarak gormek en buyuk hatalarimizdan bitanesi.hemde boyle ilgisizlikten bahsederken. Inanin insan hamileyken daha fazla ilgiye ihtiyac duyuyo daha duygusal oluyo. Hamileyken ve cocuk olduktan sonra da boyle devam ederse daha fazla uzulursunuz. Ya duzeltmeye calisin ya da bebek cozum olamaz. Sizin ilgijiz nasil pekinesinize karsi?
Kacarak evlendik ama aylemlede iyiz su anda bir sorun olmadi basta hersey cok guzeldi tam 10 ay surdu bizim askimiz sanirim ve ondan sonra ilgisizlik ilgisizlikNasil evlendiniz?Görücü usulu mu?Once nasildi?
Şu anneler oğullarının evlendiğini neden anlayamıyorlar, kızlarda evlenmeden önce görünce neden baştan önlemini almazlar anlamıyorum..Merhaba arkadaslar ben evleneli 1 sene 9 ay oldu gecen hafta esimden ayrilmaya kalktim annemin evine gittim ve bir gun bir gece orda kaldimmm sebebii artik cok boguldum esim cok ilgisiz sevgisini gosteren biri degil en ufak bir seye sinir olan biri zaman zaman gostersede sevgisini cogu zaman onu kendime karsi cok souk hisediyorum simdi yine beraberiz ona gereeyi bastan sona kadar anlattim ama degisen birsey yok ne yazikki kendisi annesine cok duskun tum kararlarini tum planlarini herseyini onunla paylasir ben boynumu egdim artik ondanda bu hayattanda bir bebekten baska hic bir sey istemiyorum belki cocugun olmasida su anda dogrumu bilmiyorum ama belkide ikimizede iyi gelir allah hakkimizda hayirli olani nasib eylesin tum evlilere sevgiyle saygiyla mutlu yasamayi nasib etsin bu bazen olmuyo herkez bu konuda sansli degil ama yinede sizce ne yapmaliyim diye fikrinizi verirseniz sevinirim herkeze iyi aksamlar
Benim eşimde sevgisini çok gösteren biri değil ama bazıları böyle demek ki böyle kabul etmek lazım belkide sevgi görmemiş ondan bilmiyor artık bunuda düşünüyorum ben bazende ben abartıyorum bugün iki saat sevdim adamı çocuk gibi öptüm sıkıldı bence çocuk için acele etme ya ona karşı ilgisiz olursa üzülebilirsinMerhaba arkadaslar ben evleneli 1 sene 9 ay oldu gecen hafta esimden ayrilmaya kalktim annemin evine gittim ve bir gun bir gece orda kaldimmm sebebii artik cok boguldum esim cok ilgisiz sevgisini gosteren biri degil en ufak bir seye sinir olan biri zaman zaman gostersede sevgisini cogu zaman onu kendime karsi cok souk hisediyorum simdi yine beraberiz ona gereeyi bastan sona kadar anlattim ama degisen birsey yok ne yazikki kendisi annesine cok duskun tum kararlarini tum planlarini herseyini onunla paylasir ben boynumu egdim artik ondanda bu hayattanda bir bebekten baska hic bir sey istemiyorum belki cocugun olmasida su anda dogrumu bilmiyorum ama belkide ikimizede iyi gelir allah hakkimizda hayirli olani nasib eylesin tum evlilere sevgiyle saygiyla mutlu yasamayi nasib etsin bu bazen olmuyo herkez bu konuda sansli degil ama yinede sizce ne yapmaliyim diye fikrinizi verirseniz sevinirim herkeze iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?