• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz hayat gecmezzzz gezmezzz

kalbiminsancisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
17
3
1
34
Merhaba arkadaslar ben evleneli 1 sene 9 ay oldu gecen hafta esimden ayrilmaya kalktim annemin evine gittim ve bir gun bir gece orda kaldimmm sebebii artik cok boguldum esim cok ilgisiz sevgisini gosteren biri degil en ufak bir seye sinir olan biri zaman zaman gostersede sevgisini cogu zaman onu kendime karsi cok souk hisediyorum simdi yine beraberiz ona gereeyi bastan sona kadar anlattim ama degisen birsey yok ne yazikki kendisi annesine cok duskun tum kararlarini tum planlarini herseyini onunla paylasir ben boynumu egdim artik ondanda bu hayattanda bir bebekten baska hic bir sey istemiyorum belki cocugun olmasida su anda dogrumu bilmiyorum ama belkide ikimizede iyi gelir allah hakkimizda hayirli olani nasib eylesin tum evlilere sevgiyle saygiyla mutlu yasamayi nasib etsin bu bazen olmuyo herkez bu konuda sansli degil ama yinede sizce ne yapmaliyim diye fikrinizi verirseniz sevinirim herkeze iyi aksamlar

Ortada buyuk bir sorun goremedim ben.. aldatma yok, siddet yok.. evlilik terapistine gidin bence :KK66: duzebilir seyler bunlar.. ayrica cocuk bir evliligi duzeltmez.. cocuk isini erteleyin..

Bence bebegi cozum olarak gormek en buyuk hatalarimizdan bitanesi.hemde boyle ilgisizlikten bahsederken. Inanin insan hamileyken daha fazla ilgiye ihtiyac duyuyo daha duygusal oluyo. Hamileyken ve cocuk olduktan sonra da boyle devam ederse daha fazla uzulursunuz. Ya duzeltmeye calisin ya da bebek cozum olamaz. Sizin ilgijiz nasil pekinesinize karsi?

Bence bebegi cozum olarak gormek en buyuk hatalarimizdan bitanesi.hemde boyle ilgisizlikten bahsederken. Inanin insan hamileyken daha fazla ilgiye ihtiyac duyuyo daha duygusal oluyo. Hamileyken ve cocuk olduktan sonra da boyle devam ederse daha fazla uzulursunuz. Ya duzeltmeye calisin ya da bebek cozum olamaz. Sizin ilgijiz nasil pekinesinize karsi?
Afedersiniz ama son sorunuzu anlayamadim

Esiniz ilgisizmis ya peki siz onunla ilgili misiniz yeteri kadar anliyor musunuz derdini soruyomusunuz. Evlenmeden once de boyle miydi?

Canım benim bosanmayi düşünecek kadar bunalttiysa bu evlilik seni çocuk buna kesinlikle çözüm olmaz bence daha da kötü olabilir ..
Hayatı paylasamadigin sevgisiz bir adamdan sevkatli ilgili bir baba olmasını beklemek en büyük hatan olabilir ..
Önce evliliğini düzene sokmaya çalışsan daha mantıklı. .
Sorumluluk sahibi mi tek sıkıntı sevgisini göstermemesi mi yoksa ekstra şeyler de var mı

Evet gayet ilgileniyorum ama esim tek cocuk ve cok geveze buyumus hersey onun istedi gibi hersey onun diledigi gibi olcak saniyo hic bir sey icin saniri yok hayal kurmakta birseyleri istemekte biz onunla fazla tanismadan evlenmisik sanirim ve simdi artik farkina varabiliyorus ki biz cok cok farkliyiz birimiz digerinden ben aslinda yumusak yurekliyimdir gerseye dayanir biraz ondan ilgi gordugumde mutlu olan biriyimdir ama 1 2 aydir git gide icimden birseyler eksiliyor gibi ona karsi artik eskisi gibi degilimmm yapamiyorum artik er an er dakka onun pesinden kosmaktan yoruldum kacan kovalanir ama tabi kovalarsin kovalarsin nefesin ettigi kadar daha fazla degil

Anlaşılan eşiniz daha büyümemiş şımarık bir çocuk ikinci bir çocuğa gerek yok bunyeniz kaldırmaz .. çocuğa yazik

Merhaba arkadaslar ben evleneli 1 sene 9 ay oldu gecen hafta esimden ayrilmaya kalktim annemin evine gittim ve bir gun bir gece orda kaldimmm sebebii artik cok boguldum esim cok ilgisiz sevgisini gosteren biri degil en ufak bir seye sinir olan biri zaman zaman gostersede sevgisini cogu zaman onu kendime karsi cok souk hisediyorum simdi yine beraberiz ona gereeyi bastan sona kadar anlattim ama degisen birsey yok ne yazikki kendisi annesine cok duskun tum kararlarini tum planlarini herseyini onunla paylasir ben boynumu egdim artik ondanda bu hayattanda bir bebekten baska hic bir sey istemiyorum belki cocugun olmasida su anda dogrumu bilmiyorum ama belkide ikimizede iyi gelir allah hakkimizda hayirli olani nasib eylesin tum evlilere sevgiyle saygiyla mutlu yasamayi nasib etsin bu bazen olmuyo herkez bu konuda sansli degil ama yinede sizce ne yapmaliyim diye fikrinizi verirseniz sevinirim herkeze iyi aksamlar
Şu anneler oğullarının evlendiğini neden anlayamıyorlar, kızlarda evlenmeden önce görünce neden baştan önlemini almazlar anlamıyorum..

Benim eşimde sevgisini çok gösteren biri değil ama bazıları böyle demek ki böyle kabul etmek lazım belkide sevgi görmemiş ondan bilmiyor artık bunuda düşünüyorum ben bazende ben abartıyorum bugün iki saat sevdim adamı çocuk gibi öptüm sıkıldı bence çocuk için acele etme ya ona karşı ilgisiz olursa üzülebilirsin

Çocuk evlilik kurtarmaz!!
Kapiyi kilitleyip anahtari denize atmak gibi birşey olur.
Süreç uzar, anahtarı ya hiç bulamazsin, ya da çoook zamanını alır bulmak...
Önce problemleri çözecek kapılardan siz geçin sonuca ulaşın ki, müsait ortam oluştuğunda çocuğa karar veriniz.

Back
X