İlgisiz koca

Kantszmelk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
30
5
1
26
Eşimle ilgili çok sorunlarım var arkadaşlar eve gelir direk internetten dizi izler benimle sohpet etmez neymiş sohpet edince tartşyomuşuz 2 yıldır evliyim başbaşa biyere De gidemiyoruz hep ailesiyle haftada 1 kere ilişkiye girer o benim bı hatamı söylediği zaman ben dikate alıyorum o da nankorsun demeye basliyo çoğu kavgada da git istemiyorum diyo iyi olduğumuz zamanlarda da sinirle öfkeyle diyorum sakım ciddiue alma diyor.
Ben kavga ettiğimiz zaman gönlümü almaya çalışsın diye umuyorum ama hep ben adım atyorum bu durum dan da çok sıkıldım hiç gönlümü almaya calşmadı

Sende bordahakı küsmede asla adım atma o gelene kadr. Evde omh yoksay o sana nasıl davranıyprsa sende oyle davran. Madem nettrn butun gun dızı ızlıyo sende ymegı kur yiyin kaldırın ac netten bır dızı ızle. Boyle hafıf erotık içeren dızıler fılmler izlersen en azından dıkkatını ceker. Anladınmu hıc sohbet etme dısarı cık falan geldıgınde naptın nere gıttın dıye sorarsa allah allah sen benm hayatımı merak edermıydın de. Anladınmı cok detay verme konusa taraf hep sen olma. Oyle gıt mıt demek kolaymı evdennkovasın dıye sennle evlenmedim de. Bu evlılık ıcın sadecd sen bıseyler yapmadın bende emeknettım bende bıseylerden fedakarlık ettm de. İlişkiye grlince madem ihtiyacını karsılasmıyor sends kendi ihtiyacını kendın karsıla ben mssela esım benı 4 gunden fazka bekletsun masus erotık seyler ızlıyofm sonra banyoya gecıyorum bısey yaptıgım yok ama masus uzun uzun kalıyorum sonra dusumu alıyorjm. Esım dıyorkı hayırdır su sesınyarım saat sonra geldı okar naptın dusta der. (makyaj yapıp yapıp sılerım) esımde sanıyorkı masturbasyon yapıyorm. Bende masus pispis gülüp hiiç dusta uzun kalasım geldı diyip gecıstyorm gıcık oluyor. Yıne ben erotık fılm ızlerken ay cok huzelmıs dıyıp yatakodasıns gectım yatakta uzanıp ızlıyodm esım nerehe gıdıyosn dedı odaya dedm nıye dedı.senden ses cıkamsynca Kendı kendımı tatmın etmeye gıdıyorun napabılrm hatakta uzanığ ızlıcem dıye gıcıklık verıyorm ama yapmıyorm yani uzanıp fılm ızlıyorm. Sonrs tıpıs tıpıd grlıyo. Sende kendı kendını tstmın et ona ıhtıyac duyma. Oda dusunur artk ben bu kadınla hıc yapmıyorm nasıl dayanıyor kesınnbısey yapıyor dıye kendini yesin

Eşinizle uzaklaşın biraz bi tatile gidin şehir dışında bri akrabanıza gidin uzun sure kalın 1 2 hafta eve dönmeyin ama küs seninle küs olduğum için gidiyorun imajı vermeyin gezin tozun özlesin sizi biraz eger ozlemiyorsa boşanmayı düşünün yazdıklarınızı okuyunca hiç sevgi saygı çerçevesinde bir evlilikmiş gibi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…