Daha dün "cocuguna gereken ilgiyi göstermeyen baba" başlığı altında konu açtım. Sirf bu yüzden dün eşimle tartıştık. Bende cocugumuza gereken ilgiyi vermedigini, yogunluna degilde bize odaklanmasi gerektigini vs söyledim. Sonrasinda hatta psikolojik açıdan babanin cocuguna özel ve kaliteli zaman ayirmanin cocuk icin ne kadar önemli olduguna dair yazi gönderdim. Tabi kendi durumu böyle görmüyor herneyse. Anlayacaginiz dünden beri ona karsi tavirliyim. Bugünde gelmis bana hayatim baska bir sehirde parti ile ilgili cok önemli bir toplanti var. Baskanimiz gitmiyor oda gitmesse iptal olacak dolayisiyla benim gitmem gerekiyor dedi. Yani yine tüm gün yok!!!! Zaten hafta ici dogru dürüst görüsemiyoruz. Pazar günleri ise benim dersim oluyor. Bende dedim ee nye iptal etsinler eninde sonunda senin gidecegini biliyorlar nasilsa güle güle dedim, kitabimi okumaya devam ettim. 1 haftadir yaklasamadi bana. Bende yatakta kitap okuyunca hemen pjamalari giyip uzandi yanima ama ben hiccccccc orali olmadim. Bakti ben kitabi birakmiyorum ve onu hic umursayip ona bakmiyorum bile 5 dakika sonra sirtini dönüp uyudu. Bilmiyorum dogrumu yaptim ama inanin icimden yanasmak gelmiyor cünkü hatasini hala anlamak istemiyor. Ya daha dün ilgisizlik yüzünden sana bagirmisim,cagirmisim,patlamisim sende gelmis yarin toplanti diyorsun. Baska ne sekilde cezalandirabilinirki bu adam?!?