- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 23
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim şekerimHele sükürki bana dogru yaptin diyen biri ciktionaylandigim icin cok mutlu oldum yupiiiii yorumunuz icinde tsk ederimm:)
Sesli güldümBu sorunun cevabını bulan bence Nobel Barış ödülüne layık olmalı. Bence erkekler Nato kafa Nato mermer.
Şöyle siparis üstüne üretim falan olsa da alsak ölene kadar onları çözmeye çalışıp tam çözdüm deyip ölup gitcez .yanarım yanarım da buna yanarim
Cezadan kasıt taktik yanii anlayın işte:)Bu evde yaramazlık yaban bi kedi değil yani NE CEZASI..
Kadınlar şu taktiği uygulasa cidden erkeklerle sorun yaşamıcaklar..
Umursamayın hiç birşey olmamış gibi devam edin sonra beklenmedik bi anda özür dilerim canım diyorlar hemen![]()
Aynen dene ilgisiz olmaktan kastım surat asma konuş,gülümse,pozitif olduğunu görsün..Yani hiç tartışmamışsınız gibiCezadan kasıt taktik yanii anlayın işte:)
Önerinizi denicem ilgisizzzz olcam![]()
Allah razi olsun :)Aynen dene ilgisiz olmaktan kastım surat asma konuş,gülümse,pozitif olduğunu görsün..Yani hiç tartışmamışsınız gibi
Tuttum bu fikri, tsk ederimmmm:)
Allahtan benimki öyle ütüsünü,yemegini yapamaz. Bana muhtac olduguda cok oluyor yani. Bende yatakta,ev islerinden ilgisizim anlasin bakalim nasilmis ilgisiz kalmak.