ilgisiz kocayi ne ile cezalandirmali?

Bu sorunun cevabını bulan bence Nobel Barış ödülüne layık olmalı. Bence erkekler Nato kafa Nato mermer.
Şöyle siparis üstüne üretim falan olsa da alsak ölene kadar onları çözmeye çalışıp tam çözdüm deyip ölup gitcez .yanarım yanarım da buna yanarim

Bu evde yaramazlık yaban bi kedi değil yani NE CEZASI..
Kadınlar şu taktiği uygulasa cidden erkeklerle sorun yaşamıcaklar..
Umursamayın hiç birşey olmamış gibi devam edin sonra beklenmedik bi anda özür dilerim canım diyorlar hemen :KK70:

önemseme onu.. cunku onemsendıgını bıldıgı ıcın herkes bana muhtac hep bana hanı bana cı olmaya baslıyorlar. ınan acı ama yuzlesılen gercek bu.. önemseme ilgilenme

Bu sorunun cevabını bulan bence Nobel Barış ödülüne layık olmalı. Bence erkekler Nato kafa Nato mermer.
Şöyle siparis üstüne üretim falan olsa da alsak ölene kadar onları çözmeye çalışıp tam çözdüm deyip ölup gitcez .yanarım yanarım da buna yanarim
Sesli güldüm :D süpersinnnn

Bu evde yaramazlık yaban bi kedi değil yani NE CEZASI..
Kadınlar şu taktiği uygulasa cidden erkeklerle sorun yaşamıcaklar..
Umursamayın hiç birşey olmamış gibi devam edin sonra beklenmedik bi anda özür dilerim canım diyorlar hemen :KK70:
Cezadan kasıt taktik yanii anlayın işte:)
Önerinizi denicem ilgisizzzz olcam:KK76:

Tuttum bu fikri, tsk ederimmmm:)

Rica ederim tatlım yardımcı olabildimse ne mutlu sonuclarini bizimle paylasirsan sevinirim emin ol faydasini göreceksin ama belki uzun bi zaman sonra

Başlarda sen de sıkılacaksin bu durumdan o zaman de ki kendine eğer bu yaptigimi anlamayacak bi insansa zaten ona der vermeye onun peşinden koşmaya değmez boyle teselli edersin kendini kazanan sen olacaksın unutma ama hatasını anlar bence o kadar hoduk degilse

Allahtan benimki öyle ütüsünü,yemegini yapamaz. Bana muhtac olduguda cok oluyor yani. Bende yatakta,ev islerinden ilgisizim anlasin bakalim nasilmis ilgisiz kalmak.

herkesın huyu farklı ıste kmse dort dortluk degl. bı keresnde aramz bozuktu kalktı mtfakta kek yapmsta geldı canı ıstemıste:) dusun artık her ısını halledıyo ısteynce

Back
X