Ilgisiz mi

belki daha yenisiniz diye nasil yaklascani bilmiyodur olaya? belki seni bogmak istemiyor? belkide kendi olaylari unutmak istiyor ondan konusmak istemiyor

Biraz zamana ihtiyacı olacak. Bir elin alçıda olması bile hayatin aktivite oranını yari yarıya kısıtlıyor. Kazanın hele ki motor gibi tehlike arz eden bir araçla kazanın insan psikolojisini etkilediği gerçeğini atlamamak lazım. Ne kadar oldu bilmiyorum ama 1-2 ay kadar toleranslı olmaya bak, aramizda soğukluk mu var diye sormak bir yerden sonra yoksa bile olmasına sebep oluyor, hiç o toplara girme kuzum :))

Eğer avukat vs olayları da varsa, bence hiç ses etme. Görüşmek için olan imkanları degerlendir ve onun beynen rahatlamasını sağlayacak sohbetler et, imkanlarınız doğrultusunda ona güzel zaman geçirmesini sağla. Şuan en çok buna ihtiyacı vardır.

Başlığa cevap, bu sadece kuruntu, rahat tut içini

Haklısınız, kaygilarimi yenemedigim icin iliskilerim kötü bitiyor zaten.
Ekstrem bi durum var evet ama mahkeme durumlarını yaptigi seyleri hic anlatmıyor bana. Benn sormasam daha da bahsetmeyecek. Sordugumda da bir soguk soguk. Neden diyorum sol elimle yazmak zor ondan dedi. 2 gündür boylesin dedim nalakasi var ziyaretr gelen giden oluyor isleri halletmeye calisiyorum diyor. Ben onda 2 gündür gariplik hissediyorum. Kaza olali 2 hafta oldu. Böyle degildi. Basim omzum benle ilgilen bana bak diye simarirdi. Simdi kacak oynuyor gibi. Zorlaniyosan yazma diyorum isim vardi anlamiyo musun diyo felan degisik ya bilmiyorum ifade edemiyorum.

Neden yanında olmuyorsunuz durumu belli yanında olun giderken en sevdiğii şeyleri alın götürün emin olun daha degerli olursunuz gözünde

Adamın sağ eli alçıda nasıl yazsın? Kaza geçimiş canı burnunda kırığı var çatlağı var yazmışsın...adam can derdinde yani. Önce can sonra canan canının derdindeyken seninle de ilgilenimeyiversin korkmaz bir şey olmaz.

Tabiki orasi oyle şuanda şu durumda ustüne gitmemeli. Ilgisizsin tarzi konusmalari yapmanin sirasi degil suan ama bu olaydan once belliki sık konuşan bir ciftlermiş normalde, o yuzden konu sahibi endişe etmistir biraz.
Evet. Kaza olali 2 hafta oldu benle ilgilen diye simariyodu. Bugun daha iyiyim ameliyata alincam vs diye beni bilgilendiriyodu. Son 2 gündür garip davranıyo bana. Neden diye sordum şöyle böyle yok sol elimle yazamiyorum edemiyorum. Ya hastanede yatarken yaziyodun da simdi noldu yani ?
Tamamen ilgimi kesicem olacagi bu yani. Debelensin dursun. Ben istiyorum benle ben sormadan paylassin 2 gundur hesap sorar gibi naapiyosun naptin diye soruyorum kisa kisa cevaplar. Soguk soguk. Yazma o zaman diyorum rahatsizsan ben yanlış anliyomusum vs.

Suan en iyi yapacagin sey geri durmak eger dusundugun gibi bir ilgisizlik soguma varsa sen soru sorup zorlansanda bitecekse biter zaten. Yok değilse hal ve tavirlarini duzeltecektir. Biraz bekle derim.

Sağol vinka destegin icin
Cumartesi kahve icmeye goturucem zaten onu bakalım. Kuzenleriyle görüştü bu ara dışarı cikabiliyor yani yavas yavas başladı. Belki bizede iyi gelir çünkü bu olaydan sonra eve tıkalı kaldık. Cokta ustune gitmek istemiyorum. Saclarimi felan cok begendi belki görünce gozu gonlu açılır:)))

Ben sizi çok iyi anladım. Fakat sizde genel olarak bi korku da oluşmuş, eski ilişkilerinizde de sanırım bi şeyler yolunda giderken bi anda ilgi kaybolmuş gibi. Yani sizde bir sorun yok aslında şuan destek olmak istiyorsunuz belki daha paylaşım dolu bir ilişki istiyorsunuz. Ama maalesef karşımızdaki insanın izin verdiği yere kadar destek olabiliriz. Şu durumda ‘istenmiyorum, sevilmiyorum’ gibi varsayımlarla düşünüp canınızı sıkmayın. Kendinize güvenin. Üstüne gitmeden rutin bi şekilde iyi misin vs diye sorun geçin. Bir talebi varsa bırakın ondan gelsin. Çünkü siz zaten ona destek olmak istediğinizi yeterince belli ediyorsunuz. Yani olayı kişiselleştirmeyin, eğer zaten ilişkide bir sorun varsa bu ortaya çıkacak bir şekilde. Gereğinden önce endişelenip kendinizi yıpratmayın zamana bırakın biraz.

Klasik kadın taktiği yap, güzelce giyin, hazırlan ve git. Son derece güler yüzlü, ona enerji verecek ruh haliyle güzel bir vakit geçir. Zamanla düzelecek çünkü :)

Evet tam nokta atışı yaptınız. Eski iliskilerimden dolayı paranoya olmaya başladım. Sürekli karsilastirmalara girdi bunun cok yanlış oldugunu biliyorum fakat benim elimde olan bir seyde yok. Cok ustune gitmek istemiyorum ama bu seferde ilgisizsin diyo. :))))
Neyse artık bozuk piskolojisine veriyorum. Cok kolay bi seyde atlatmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…