İlgisiz nişanlı

kediburnu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
84
25
98
İstanbul
En son olay artık bardağı taşırdı. Sabah 8 de kalktım, aksam 5 te isten çıktım. Nişanlım aradı buluşalım dedi, ben de çok yorgun oldugumu söyledim. Kız kardesim de bize gelsin dedi yemek yeriz çay iceriz vs. Ailemin bilgisi dahilinde tüm bunlar. Kızkardeşime beraber kalıyoruz. Ailem başka sehirde. Nişanlım, taksiye 15 tl yazacak bir yere gitmesi gerekiyordu sonra kitap alıp bize gelecekti ki tez döneminde olduğu icin izinli ise gitmiyor, bugün de öğleden sonra. 1 de kalktı. Ben isten çıktım eve geldim yorgun ve uykusuzum, nişanlımin 15 liralık yolu toplu tasıma vs dahil ısını halledip bize gelmesi 3 saati buldu, gelir gelmez de kanepede uyudu ve saat aksam 8 buçukta kalkti, tabii ben de sürat bı karış ne oldu niye böyle yapıyorsun dedi, bende yorgun argon seni bekledim yemek yer konuşur muhabbet ederiz demiştim ama sen birde kallkmana rağmen uyuyabilecek kadar rahatsin ben bu yorgunlukla bu kadar saat seni mı beklemek zorundayız dedim. Yine çok anlayışsiz oldugumu söyledi ve kızarak gitti. Sizce ben de mı anormallik var. Ne beklemem lazım ki zaten tezi dolayısıyla hafta bir kez görüşüyoruz onda da benden çok daha az yorgun olmasına rağmen uyuyabiliyo. Haksız miyim anlayışsiz miyim :(((

15tlnin vurgulanmasının sebebini anlamış değilim...elbette siz yorgunsunuz eve çağırmışsınız..ama tez için izin alıp evde çalışan bir insanın sadece evde olduğu için yorgun olamaz düşüncesi yanlış,haksızsınız..3 saat çekilen yolda insanı yorar..keşke gelir gelmez uyumasına fırsat vermeseydiniz yada sizde başka bir yere yatıp uyusaydınız..insanlık hali olan durumlar bunlar..anlayışı karşı taraftan beklerken kendimizide anlayıştan uzak tutmamamız gerekir..

canm kendimi düşündüm bi an..ben sevgilimin yanında uyuyakalmıştım canm benim ya dediki aşkım çok yorgunsun heralde sen kendine gel rahatına bak demişti
ama ben olsam o uyusa bende sinir olurdum :D

Tezle uğraşıyorsa uykusuz geceler de geçiriyor olabilir :26: Bence üstüne gitmeyin 3 saat yol gitmiş olabilir yani

Öğleden sonra bire kadar uyumuş bugün . 3 saat yolu keyfi yapıyor, taksiye binse 1 saatte bitecek işi kendi 3 saate çıkarıyor, benim evde beklediğimi bilmesine rağmen, ayrıca ben sabah 8 den beri ayaktayim ve 5 te bitti mesaim buna rağmen eve geldim hazırlandım ve bekledim, gelince 5 dakika konuştuk ve uyudu ben yarın yine ise gidicem sonuçta. Yani benim yanıma geliyor ve sanki saatlerce uykusuz kalmış gibi uyuyor. Ben ondan çok daha yorgun olmama rağmen yemek çay vs ile uğraşıyorum. Sonuçta erkek ve daha güçlü. İnsan nisanlisiyla konuşmak muhabbet etmek istemez mı. Ben otururken arkasını dönüp uyumasına anlayış göstermemi bekliyor. Zaten çok az görüşüyoruz. Bilmiyorum :((

hersey tamamda neden sürekli 15 tl falan cumlesi donuyor konuda? orayi anliyamadim..
Insanlik hali ici gecmistir uyumustur tepkiniz cok fazla..

yorgunmus uyumus neden bu kadar abarttinki banada anlayissizsin gibi geldi yani uyandiktan sonra yemek yer biraz oturabilirdiniz o uyumus sende yanina kivrilsaydin yada uyandirsaydin madem rahatsiz oldun :26:

Bundan başka ilgisizlikleri varsa üstüne bu eklenmişse kızmanızı anlarım artık tahammülünüzü zorluyor demektir..
Ancak yalnız bu olay ilgisiz yapmaz bir insanı sizin kadar yorgun olmasa bile boş vakti bol olup dolu dolu uyumuş olsa bile
insan bazen inadına daha da uyumak ister. Yani gerçekten bana öyle oluyor çok zaman uyku uykuyu getiriyor öyle bi 5 dklık uzanma sonucu tatlı tatlı dalmıştır. Buna bu kadar sinirlenip kalbini kırmasaydınız keşke:26:

En son olay artık bardağı taşırdı. Sabah 8 de kalktım, aksam 5 te isten çıktım. Nişanlım aradı buluşalım dedi, ben de çok yorgun oldugumu söyledim. Kız kardesim de bize gelsin dedi yemek yeriz çay iceriz vs. Ailemin bilgisi dahilinde tüm bunlar. Kızkardeşime beraber kalıyoruz. Ailem başka sehirde. Nişanlım, taksiye 15 tl yazacak bir yere gitmesi gerekiyordu sonra kitap alıp bize gelecekti ki tez döneminde olduğu icin izinli ise gitmiyor, bugün de öğleden sonra. 1 de kalktı. Ben isten çıktım eve geldim yorgun ve uykusuzum, nişanlımin 15 liralık yolu toplu tasıma vs dahil ısını halledip bize gelmesi 3 saati buldu, gelir gelmez de kanepede uyudu ve saat aksam 8 buçukta kalkti, tabii ben de sürat bı karış ne oldu niye böyle yapıyorsun dedi, bende yorgun argon seni bekledim yemek yer konuşur muhabbet ederiz demiştim ama sen birde kallkmana rağmen uyuyabilecek kadar rahatsin ben bu yorgunlukla bu kadar saat seni mı beklemek zorundayız dedim. Yine çok anlayışsiz oldugumu söyledi ve kızarak gitti. Sizce ben de mı anormallik var. Ne beklemem lazım ki zaten tezi dolayısıyla hafta bir kez görüşüyoruz onda da benden çok daha az yorgun olmasına rağmen uyuyabiliyo. Haksız miyim anlayışsiz miyim :(((

canım yorgun olabilirsin oda yorgundur tek taraflı düşünme tez hazırlamak öyle kolay değil insanın beyni yorulur onada hak ver ve 3 saat yol gelmiş insan 1 saatte bile yıpranıyor yani bence surat yapmakta haksızsın birazcık daha anlayışlı ol seni anlıyorum görüşemediğiniz için uyuması yerine seninle ilgilenmesini beklemişsin ama uyku bu insan engel olamıyor bende sevgilime sitem ederim uyku konusunda ama napayım geliyor diyor yalan mı söyleyelim diyor bana sana aslında uyuması da koymamış sen beklediğin için onu canın sıkılmış bence abartılcak birşey değil hepimiz insanız ve hepimizin uyumaya yorgunluğumuzu atlamay dinlemeye ihtiyacımız var bence görüşmenizi ikinizinde uygun oldğu günlere planlayın ve o günleride sohbet ederek değil gezerek birlikte değişik aktivitelerde bulunarak değerlendirin ayrıca 15 lira demişsin hep ben onu anlamadım canım?

15 tl meselesi şu, maddi durumu gayet iyi, toplu taşımaya 3 saatte gideceği yolu taksiye en fazla 15 tl karşılığında gidebilirdi ve bir saatte ısını hallederdi. Onu evde bekleyen bir nişanlısı olduğu fikri hiç mı enterese etmedi. Sadece biraz ilgi bekliyorum, evet daha oncede benzer seyler sıklıkla oldu. Ben onca yorgunlugaragmen uykuyu dusunmediysem o da biraz hassas olabilirdi diye düşünüyorum. Belki de sürekli anlayış ve fedakarlık erkekleri bu kadar rahat ve duyarsız hale getiriyor.:44:

15 tl meselesi şu, maddi durumu gayet iyi, toplu taşımaya 3 saatte gideceği yolu taksiye en fazla 15 tl karşılığında gidebilirdi ve bir saatte ısını hallederdi. Onu evde bekleyen bir nişanlısı olduğu fikri hiç mı enterese etmedi. Sadece biraz ilgi bekliyorum, evet daha oncede benzer seyler sıklıkla oldu. Ben onca yorgunlugaragmen uykuyu dusunmediysem o da biraz hassas olabilirdi diye düşünüyorum. Belki de sürekli anlayış ve fedakarlık erkekleri bu kadar rahat ve duyarsız hale getiriyor.:44:

canım durumu gayet iyi diyorsun da belkide birikim yapıyordur ne bileyim ben olsam bende yani taksiyi kullanmak yerine toplu taşımayı kullanırdım para öyle kolay kazanılmıyor ki canım tabikide sende önemlisin ama insanlar gözünde verdiği değerler herşey için farklılık gösterebiliyor hani biraz daha anlayışlı olmalısın canım eerkeklerden sürekli anlayış ve fedakarlık beklersen çok yıpranırsın tatlım çünkü onlar biz kadar ince düşünemiyorlar bizim kadar fedakarlık yapmıyorlar biz bayanlar sevdiğimiz için elimizden ne geliyorsa iki elimiz kanda da olsa koşarız yaparız ama erkekler biz kadar ince düşünceli olamıyorlar bence böyle şeyleri aşırı derecede bekleme tatlım çünkü üzülürsün sende fazla anlayış ve fedakarlık gösterme herşeyi yerinde ve zamanında yap tatlım ama gerçekten bunda kafaya takıcak üzülücek bişey yok canını sıkma tatlım;)

Evet bence de sende keşke yanına kıvrılsaydın beraber yatardınız ne güzel :26: Sonra kalkınca da yemek yer konuşurdunuz :26:

Ama haklısın bi taraftan da uyumaya mı geldi size, öyle de bir durum var :26: Ne bilim ya...

Ben olsam yanına kıvrılır yatardım valla :31:

Belki tez döneminde olduğu için kafası fazla yorgun olabilir.. Ben kendimi hatırlıyorumda böyle aptal gibi dolanıyordum ortalıklarda, okulda vardı iyice salaklaşmıştım.. Belki onunda beyin yorgunluğu vardı, ne bilim en iyi ihtimaller bunlar yani :30:

Sıkma canını. Çok çok çok yorgundur ve dayanamayıp uyumuştur. Üzülme yanında uyudu sonuçta, başka bir yerde uyusa daha mı iyiydi :)

anlıyorum seni, hadi parasına kıyamadı 3 saatte geldi. e o zmn cimriliğinin bedelini niye sana ödetiyor uyuyarak. hem kızkardeşine ayıp değil mi? sonuçta siz hazırlanıp onu beklemişsiniz o kadar zmn. oda gelmiş yatmış :S tmm nişanlısının evi ama bu kadar rahatlık bana bi garip geldi. uykudan kalkıp bide size mi kızdı? insan bi özür diler, yorulmuşum kusura bakma der alttan alır. ne rahat insanlar var ya..

Back
X