En son olay artık bardağı taşırdı. Sabah 8 de kalktım, aksam 5 te isten çıktım. Nişanlım aradı buluşalım dedi, ben de çok yorgun oldugumu söyledim. Kız kardesim de bize gelsin dedi yemek yeriz çay iceriz vs. Ailemin bilgisi dahilinde tüm bunlar. Kızkardeşime beraber kalıyoruz. Ailem başka sehirde. Nişanlım, taksiye 15 tl yazacak bir yere gitmesi gerekiyordu sonra kitap alıp bize gelecekti ki tez döneminde olduğu icin izinli ise gitmiyor, bugün de öğleden sonra. 1 de kalktı. Ben isten çıktım eve geldim yorgun ve uykusuzum, nişanlımin 15 liralık yolu toplu tasıma vs dahil ısını halledip bize gelmesi 3 saati buldu, gelir gelmez de kanepede uyudu ve saat aksam 8 buçukta kalkti, tabii ben de sürat bı karış ne oldu niye böyle yapıyorsun dedi, bende yorgun argon seni bekledim yemek yer konuşur muhabbet ederiz demiştim ama sen birde kallkmana rağmen uyuyabilecek kadar rahatsin ben bu yorgunlukla bu kadar saat seni mı beklemek zorundayız dedim. Yine çok anlayışsiz oldugumu söyledi ve kızarak gitti. Sizce ben de mı anormallik var. Ne beklemem lazım ki zaten tezi dolayısıyla hafta bir kez görüşüyoruz onda da benden çok daha az yorgun olmasına rağmen uyuyabiliyo. Haksız miyim anlayışsiz miyim((
15 tl meselesi şu, maddi durumu gayet iyi, toplu taşımaya 3 saatte gideceği yolu taksiye en fazla 15 tl karşılığında gidebilirdi ve bir saatte ısını hallederdi. Onu evde bekleyen bir nişanlısı olduğu fikri hiç mı enterese etmedi. Sadece biraz ilgi bekliyorum, evet daha oncede benzer seyler sıklıkla oldu. Ben onca yorgunlugaragmen uykuyu dusunmediysem o da biraz hassas olabilirdi diye düşünüyorum. Belki de sürekli anlayış ve fedakarlık erkekleri bu kadar rahat ve duyarsız hale getiriyor.:44:
15 tl meselesi şu, maddi durumu gayet iyi, toplu taşımaya 3 saatte gideceği yolu taksiye en fazla 15 tl karşılığında gidebilirdi ve bir saatte ısını hallederdi. Onu evde bekleyen bir nişanlısı olduğu fikri hiç mı enterese etmedi. Sadece biraz ilgi bekliyorum, evet daha oncede benzer seyler sıklıkla oldu. Ben onca yorgunlugaragmen uykuyu dusunmediysem o da biraz hassas olabilirdi diye düşünüyorum. Belki de sürekli anlayış ve fedakarlık erkekleri bu kadar rahat ve duyarsız hale getiriyor.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?