İlgisiz nişanlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi geceler herkese 🙂 benim merak ettiğim bir Konu var arkadaşlar.
Nişanlı olanlar ya da sevgilisi olanlar her gün sevdiğiyle konuşmuyor mu? Yanı olması gereken bu değil mi
Biz nişanlımla 7 yıldır görüşüyoruz son 6 aydır da Nişanlıyız. Ama nişanlandığımıźdan beri eskisinden daha ilgisiz. Aramıyor sormuyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebiyle. Çok sıkıştırmak istemiyorum bazen dayanamayıp söyleyince tamam bundan sonra daha ilgili olurum diye geçiştirip bir süre sonra aynı duruma geliyor.
Sebebini sorunca konuşacak bir şey yok diyor ama bizim yaza düğünümüz olacak daha bu konularda Hiç ciddi anlamda konuşmadık.
Düğün nasıl olacak ev eşya konularını açınca da bir an önce geçiştiriyor.

Merak ediyorum nişanlanmanin doğal bi sonucu mu bu yoksa bizde bir şeyler mi eksik😪
Sizin soylemenizle ilgi nereye kadar .o kadar sabrıniz var mı?içinden gelmiyor deemekki . İtelemeyle en fazla evlenirsiniz ama mutlu bir evlilik olmaz.evlenince daha da azalıyor bazı şeyler.sizde şimdiden azsa evlenince yok olur

Yani siz de arıyordunuz ama baktınız hep siz arıyorsunuz onda pek heves yok o zaman zorlamayım deyip kendinizi çektiniz ondan mı bekliyorsunuz ? O da bi görevmiş gibi zoraki arıyor hatta o an açmadıysaniz daha da aramıyor öyle mi?

Yani nişan öncesi hevessizse şu anda da düğün için hevessiz görünmesi çok sıradışı değil sanırım. Ha bana sorarsanız insanın heves etmediği bir eyleme kalkışması garip, yani niye nişanlandın o zaman derler adama. Aslında uzun da bir birlikteliğiniz olmuş resmiyete dökme teklifi kimden gelmişti peki hani 7 yıldır çıkıyoruz artık adını koyalım olayı nasıl gerçekleşti yoksa onda da mı hevessiz taraftı nişanlınız. Sorunun kökenine inmeye çalışıyorum da
Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.

Aslında ben yalnız yaşıyorum ailemden uzakta, fazla şey mi istediğim bilmiyorum ama bekliyorum ki o arasın nasılsın desin.
Aradığı zamanlar akşam 8, işten eve dönerken yoldayken. Böyle olunca da boş zamanını değerlendiriyor diye düşünüyorum vakit ayırmak yerine.

Şu an o da tatilde ailesiyle Konuşamıyoruz neredeyse. Sebebi ailesiyle oluşu🤦‍♀️

Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.

Aslında ben yalnız yaşıyorum ailemden uzakta, fazla şey mi istediğim bilmiyorum ama bekliyorum ki o arasın nasılsın desin.
Aradığı zamanlar akşam 8, işten eve dönerken yoldayken. Böyle olunca da boş zamanını değerlendiriyor diye düşünüyorum vakit ayırmak yerine.

Şu an o da tatilde ailesiyle Konuşamıyoruz neredeyse. Sebebi ailesiyle oluşu🤦‍♀️
Ailesi oğullarının nişanlısı ile iletişim kurmasına ne diyecekler ki bundan doğal ne var, bahane gibi geldi bana. Ben ailemin yanındayım fazla konuşamayız. Ne alaka ben de ailen değil miyim nişanlanmışız ya hani. Tabiki ailesiyle vakit geçirecek ama kimse kimseyi kandırmasın şu akıllı telefonlar her daim elimizde, bir hal hatır sormak 10 saniye.
Yalnız olduğunuz için sarmış olabilirsiniz belki tamam ama onunki de abartı, kendinizde aramayın suçu yani. Evlenince de aman aynı evin içindeyiz ne konuşacağız kafasına girerse yaşam enerjinizi sömürür

Sevgiliyken de bu tür sorunlar oluyormuş, şimdi de oluyor, evlenince de olacak.

O kadar saçma ki zaten sevgiliyken ettiği, nişanlıninca geçecek lafı. Bari bundan sonrasi için inanmayın bu lafa.

Evlenince de ne konuşacağız, zaten hep yanyanayız diyecek, oturduğu yerden kalkmayacak erkek türü.

Sevgiliyken de bu tür sorunlar oluyormuş, şimdi de oluyor, evlenince de olacak.

O kadar saçma ki zaten sevgiliyken ettiği, nişanlıninca geçecek lafı. Bari bundan sonrasi için inanmayın bu lafa.

Evlenince de ne konuşacağız, zaten hep yanyanayız diyecek, oturduğu yerden kalkmayacak erkek türü.
Artık yavaş yavaş pişman olmaya başlıyorum. Ama ona söylemediğim ses çıkaramadığım için her şey yolunda sanıyor. Hayatımda şükür şu anda her şey yolunda. Ama bu konu yüzünden hep içim buruk kafam karışık

Beraber bir yola çıkmak, arkadaşlık da etmeyi birlikte getirir.
Normal olan sohbet, muhabbet edip bundan keyif almanız.
Ot gibi yanyana yaslanacagini mi düşünüyormuş beyfendi?
Senin isteklerin cok normal.
Sizde bir seyler yanlış.

Sorun sizin ilişkinizde. Bu da başından belliymiş. Sevgiliyken de aynı sorunlar varmış, "nişanlanınca düzelecek" demiş. Şimdi "evlenince düzelir" diyor. Evlendikten sonra "çocuk olunca düzelir" der. Çocuktan sonra da "e ne var ki sen abartıyorsun" der.
Siz de burada "eşimle 2 cümlelik sohbet edemiyoruz, elinde telefon tv başından ayrılmıyor" diye konu açarsınız.

İki insan sevgili, eş olduğu kadar arkadaş olmayı başarabilmeli. Güzel bir ilişkinin sırrı bu bence.
Çünkü romantizm, güzel seks, anlayış, sevgi, saygı vs önemli ama bunların hepsini besleyen en önemli şey arkadaşlık. Sizde bu eksik gibi.
Nişanlınız sanki yılların hatırına evlilik yoluna girmiş gibi. İyi düşünün bence.

Açıkçası ben artık arayıp kendimi zorla hatırlatmak istemiyorum. Bekliyorum ki o düşünsün hatırlasın.
İlle de evleneceğim demiyorsunuzdur umarım.
Şu durum ancak evlilikte normal olur çünkü akşam aynı evde yaşanılacak, gündüz telefonda sohbete falan gerek yok, hem akşama malzeme kalsın muhabbet olsun diye aranmıyor.
Siz başka şehirde iken, birbirinizden habersizce yaşarken nasıl nişanlı oluyorsunuz?

Nişanlı olanlar ya da sevgilisi olanlar her gün sevdiğiyle konuşmuyor mu? Yanı olması gereken bu değil mi
Biz nişanlımla 7 yıldır görüşüyoruz son 6 aydır da Nişanlıyız. Ama nişanlandığımıźdan beri eskisinden daha ilgisiz. Aramıyor sormuyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebiyle. Çok sıkıştırmak istemiyorum bazen dayanamayıp söyleyince tamam bundan sonra daha ilgili olurum diye geçiştirip bir süre sonra aynı duruma geliyor.
Sebebini sorunca konuşacak bir şey yok diyor ama bizim yaza düğünümüz olacak daha bu konularda Hiç ciddi anlamda konuşmadık.

Merak ediyorum nişanlanmanin doğal bi sonucu mu bu yoksa bizde bir şeyler mi eksik😪
Bence eksik .Şu an en guzel zamanlarınız.

Bütün arkadaşlar çok güzel ifade etmiş zaten bir de ben yazayım. Evlenmis olmak için evleniyor gibi bi hali var. Anlattığınız gibiyse eğer sakın evlenmeyin. Işiniz gücünüz varmış. Hem ayri sehirlerdeymissiniz. Yol verin bence. Inanin mutsuz evlilik ve sonucu boşanma daha ağır. Yol yakinken iyi düşünün. (Not: bosanmis biri)

O zaman da hevesi yoktu öyle olmasını da erkek olmasına bağlıyordu senin kadar heyecanlı olamam ben diye.
Bahaneye bak.
Bahane bunların hepsi.
Benim arkadaşımın sevgilisi var.
Evlenmek için arkadaşımdan daha heyecanlı, daha konuşkan,daha hevesli.
Erkeklerde çok heyecanlanıyor. Özellikle hayatının aşkını buldukları zaman.
Üzgünüm ama nişanlım normal değil.
Evlenmek için evleniyor gibi geldi bana.
Acaba monotonlaştı mı ilişkiniz?
Değişik yani, evlenince üzülürsünüz. İyi düşünün.

Güncelleme: önceki konularına baktım da bu adam sana değer falan vermiyor. Ördüğüm hırkayı kaybetmiş, aldığın kazağı aile evinde bırakmış, hediye almışsınız otobüste unutmuş, yaptığınız sarmayı bile yemiyormuş.
Özellikle uzak mesafe ilişkisinde böyle şeyler çok değerlidir, çok anlamlı gelir.
Senin nişanlın sana karşı hissiz, onun gözünde değersizsin.
Görür görmez "gözlerin çok yorgun" demesi bile bir laf sokma gibi.
Heleki gittiğiniz bir mekanda sesli sesli menüden alacaklarınızın fiyatını hesaplaması tam bir fiyasko.
Bu adamla evlenmek bile bile lades demek, kaç kurtar kendini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başından beri böyle miydi? Belki de 7 yıldır birliktesiniz diye bir alışkanlıga dönüsmüstür bu durum. Yan yanayken nasılsınız? Cunku yan yanayken de başka seylerle ilgileniyorsa evlenince yine rahatsiz olacaksiniz bu durumdan

Cok uzun bir iliski sonrasi nisanlilik ben sıkılmış olabilir diyorum evlenmek icin evleniyor yani. Bukadar uzun iliskilerin sonu genelde boyle oluyor zevksiz zatem hersey paylasilmis

"""""""Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:"""""""""''

Bu satırlar biyerden tanıdık geldi mi...
Yıllardır aynı dert.
Olmuyorsa olmuyordur.
Lütfen kendinize değer vererek bi tercih yapın.
Değer vermeyeni verir hale getirmeye çabalamak çok zor değil mi sizce de?

Bahaneye bak.
Bahane bunların hepsi.
Benim arkadaşımın sevgilisi var.
Evlenmek için arkadaşımdan daha heyecanlı, daha konuşkan,daha hevesli.
Erkeklerde çok heyecanlanıyor. Özellikle hayatının aşkını buldukları zaman.
Üzgünüm ama nişanlım normal değil.
Evlenmek için evleniyor gibi geldi bana.
Acaba monotonlaştı mı ilişkiniz?
Değişik yani, evlenince üzülürsünüz. İyi düşünün.

Güncelleme: önceki konularına baktım da bu adam sana değer falan vermiyor. Ördüğüm hırkayı kaybetmiş, aldığın kazağı aile evinde bırakmış, hediye almışsınız otobüste unutmuş, yaptığınız sarmayı bile yemiyormuş.
Özellikle uzak mesafe ilişkisinde böyle şeyler çok değerlidir, çok anlamlı gelir.
Senin nişanlın sana karşı hissiz, onun gözünde değersizsin.
Görür görmez "gözlerin çok yorgun" demesi bile bir laf sokma gibi.
Heleki gittiğiniz bir mekanda sesli sesli menüden alacaklarınızın fiyatını hesaplaması tam bir fiyasko.
Bu adamla evlenmek bile bile lades demek, kaç kurtar kendini.
Cok dogru tespitler bence..Iste erkeklerin de heyecanlanmasinin ana kurali " hayatinin askini bulması" diye düşünüyorum..Biz kadinlar da hayatimizin askini arariz ama bulamayinca mecburi evlilikler de yapariz yani cogu zaman..Mantigina yatar evlenirsin, seni seviyordur evlenirsin, meslegi iyidir evlenirsin gibi gibi..Erkekler de bizim gibi iste.Gercek asik bir erkek 40 km öteden belli olur zaten..

Normal değil bana göre. Biz her gün konuşurduk, insan sevdiğinden tüm bir gün boyunca nasıl hiç habersiz kalır ki

Gerçekten seven adam bu süreçlerde bizden daha heyecanlı oluyor. Insan sevgiliyken bile sürekli iletişim halinde oluyor, kaldı ki nisan süreçlerinde konuşacak çok şey oluyor. Sizin durumunuz ban baya bir anormal geldi.

Malesef odun diye tabir ettiğimiz birine denk gelmişsin. Onunla buluş konuş bu şimdi boyleyse evlendikden sonra daha beter olur. Ne yapmaya çalişiyorsun? Insan hiç sevmedigi biriyle bu tavir sergiler. Bu ne demek. Yoksa da bu tip biriyle bir hayata girip mutsuz olmak da var. Tedbirinizi gorun. Zorlama değil insanin içinden gelmeli. Içinden gelmiyorsa da sevgi yok malesef

Mesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor
Ee öyleyse sırf aramış olmak için arıyor, bu nasıl bir mantık yahu. Eski konularınızdan birkaç alıntı gördüm, bu adam sizi sevmiyor, çok net. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz, sizin olduğunuz şehire geliyor ve görüşme tenezzülünde bile bulunmuyor. Hangi seven insan bunu yapar? Bu adam tamamen mantık evliliği yapıyor. Kaçın kurtarın kendinizi.

Mesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor
O evlenince de değişmez. Benim koca da öyle milletin kocası işteyken 3-5 kez arar benim ki bi kez aramaz 😃 ama benim için sıkıntı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X