• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz sevgili... napmalıyım bilmiyorum

Sevgiyi hissettirmekten bahsetmedin ki, benimle daha uzun süre konuşsun diyorsun, 1.5 saati de az buluyorsun. Bence sürekli mesaj yazan bir insan olmasını beklemen haksızlık ve saçma. bir ailesi ve dinlenme gibi ihtiyaçları da var insanların. Ayrıca herkes bilir ki erkekler az konuşur. Durup da onun konu açmasını ya da konuyu uzatmasını beklersen evlilik hayatında bile eksiliğini duyarsın bunun muhtemelen. Ayrıca sevgiyi hissettirmek için yazı çok kötü bir tercih zira insan duygularının sadece % 10 unu ifade edebiliyor. Son olarak sevmek mesajlaşmakla olsaydı ayda 10000 mesajı devirenler vay adi diye birbirinden ayrılmazdı bence.
Bu % 10'u neyle olctunuz çok merak ettim. Edebiyat dünyasını iki dakkada harcadiniz farkında mısınız :KK54:

yani 6da çıkıp 9da sana yazması normal.. eve gitcek üstünü değiştircek, duş, yemek ailesiyle sohbet çay kahve falan..
ama sonrasında biraaz daha mesaj atabilirdi.. dizi izliyorum canım yazamicam dese de olurdu ..
bir de aklıma takılan : sadece iyi geceler mi yazdı..
yoksa arım balım peteğim falan dedi mi ilgili şekilde ?
bu da öenmli çünkü...
soğuk mu davranıyor, konusmaları nasıl

Bizde eşimle sevgiliyken (ayrı şehirlerdeydik) onun işleri çok yoğunlaşmıştı. Gündüzleri ne msj ne konuşma eve de gece geliyordu yarım saat konuşuyorduk uyuya kalmasıyla konuşma bitiyordu tabi :D Benim için bayağı zordu..

Sizin ki tamam gündüz yoğunluktan konuşamazsınız ama eve de erken geliyormuş 6 normal bir saat. Hadi duş yemek olsun saat 8 (9 değil yani!) Gece yatana kadar iletişim halinde olmalısınız, özel durumlar hariç. İş yorgunluğu böyle bi ruh haline de sokuyor olabilir blemicem. Bu işe yeni mi girdi?

yani 6da çıkıp 9da sana yazması normal.. eve gitcek üstünü değiştircek, duş, yemek ailesiyle sohbet çay kahve falan..
ama sonrasında biraaz daha mesaj atabilirdi.. dizi izliyorum canım yazamicam dese de olurdu ..
bir de aklıma takılan : sadece iyi geceler mi yazdı..
yoksa arım balım peteğim falan dedi mi ilgili şekilde ?
bu da öenmli çünkü...
soğuk mu davranıyor, konusmaları nasıl

Sadece "iyi geceler" yazdı. Biraz da ona tavrım zaten. Tüm gün yazmıyosun bari iyi geceler yazarken iki güzel cümle kur. Bi seni seviyorum dese ben tavım zaten ama yok işte, odun.

Bizde eşimle sevgiliyken (ayrı şehirlerdeydik) onun işleri çok yoğunlaşmıştı. Gündüzleri ne msj ne konuşma eve de gece geliyordu yarım saat konuşuyorduk uyuya kalmasıyla konuşma bitiyordu tabi :D Benim için bayağı zordu..

Sizin ki tamam gündüz yoğunluktan konuşamazsınız ama eve de erken geliyormuş 6 normal bir saat. Hadi duş yemek olsun saat 8 (9 değil yani!) Gece yatana kadar iletişim halinde olmalısınız, özel durumlar hariç. İş yorgunluğu böyle bi ruh haline de sokuyor olabilir blemicem. Bu işe yeni mi girdi?

Hayır bir süredir çalışıyor yeni değil. Saatlerce kendini diziye kaptırıyor. Ne bileyim bi bölüm arasında yazsım yani çok bi şey istemiyorum. Ben o kendni yalnız hissetmesin diye sürekli ilgi gösterirken (ki ona ilgi göstermeme bayılıyo) onun böyle pasif olması can sıkıcı. Bundan sonra bi süre bende aşkım cicimi filan kesicem, o yazmadan yazmicam nolcak bakalım

Sadece "iyi geceler" yazdı. Biraz da ona tavrım zaten. Tüm gün yazmıyosun bari iyi geceler yazarken iki güzel cümle kur. Bi seni seviyorum dese ben tavım zaten ama yok işte, odun.

Hayır bir süredir çalışıyor yeni değil. Saatlerce kendini diziye kaptırıyor. Ne bileyim bi bölüm arasında yazsım yani çok bi şey istemiyorum. Ben o kendni yalnız hissetmesin diye sürekli ilgi gösterirken (ki ona ilgi göstermeme bayılıyo) onun böyle pasif olması can sıkıcı. Bundan sonra bi süre bende aşkım cicimi filan kesicem, o yazmadan yazmicam nolcak bakalım
sıkıntılı ... ciddi bir konusma yapın bence..

Seni benim kadar anlayan olmaz sanirim. benzer seyleri bende yasadim. bir ay once bidaha gorusmeyelim dedim bidaha aramadi bir kez bile. Su am iki gozum kipkirmizi aglamaktan, sabahtan beri durduramadim kendimi. Ben bulamadim bir caresini, benle ilgilenmesinin. 30 dakkadan fazla konusmak istemiyodu benle, Eger yanindaykende boyle ise hic kendini uzme derim, benim gibi gozlerin kipkirmizi hayatin mahfolmus durumda gecen zamanina uzulursun.

Seni benim kadar anlayan olmaz sanirim. benzer seyleri bende yasadim. bir ay once bidaha gorusmeyelim dedim bidaha aramadi bir kez bile. Su am iki gozum kipkirmizi aglamaktan, sabahtan beri durduramadim kendimi. Ben bulamadim bir caresini, benle ilgilenmesinin. 30 dakkadan fazla konusmak istemiyodu benle, Eger yanindaykende boyle ise hic kendini uzme derim, benim gibi gozlerin kipkirmizi hayatin mahfolmus durumda gecen zamanina uzulursun.

Yok yanımdayken tam tersi. Seni seviyorumlar, güzel sözler havada uçuşuyor. Mesele uzaktayken. Ama şimdi ayrılmayı teklif etsem beni vazgeçirmek için her şeyi yapar.
Sende boşver hiç üzme kendini. Değmezmiş demek ki. Sevgini, ilgini hak etmemiş.

buradaki sevgili iken ilgi konularını okudukça düşünüyorum da eşimin beni hiç sevmeden evlenmis olması lazim:KK53:1.5 saaat konusmussunuz eve gelince yazmis yatarken yazmis daha ne yapsin bu erkekler yahu bence abartiyorsun..bu ilgi degil mi hatta sevgiye kadar getirmissin olayi..herkes bir degil ki yani bir de yogun calisiyormuz adamin kendine vakit ayirmaya hakki yok mu? Hemde masum masum evde film izliyormus..ben olsam mesela bundan fazlasi sikardi beni.ama sen belki ki daha fazlasini istiyorsun biraz anlayisli ol bence..

Son 1 haftadır işleri yoğun. 6da işten çıkıyor bana işten çıktım, duş alıp yemek yiyip sana yazıcam deyip 9 gibi yazıyor....Yani bugün topu topu 1.5 saat konuştuk.

Çalışan bir adam için 1,5 saat ciddi bir zaman.

Konuşmanın içeriği tatmin etmiyorsa problem.

Ama süresinde sıkıntı yok.

Yoğun olduğum günler yemeğe bile 10 dakika dahi ayıramıyorum.

"Topu topu 1,5 saat" diyorsunuz ama uzak mesafe ilişkilerinde en değerli gösterge size ayrılan zamandır...

Merhabalar. Bu gece dertliyim. Sorunum sevgilimle... zaten bu erkekler hepimizi duygu karmaşasına sürüklemiyolar mı? Hep dertler hep...
Neyse. 1 yıllık bi ilişkim var. Sevgilim çalışıyor ben öğrenciyim. Her şeyden önce sevgilim biraz odun biri. Pek romantik değildir. Ama idare ettim hep. Son 1 haftadır işleri yoğun. 6da işten çıkıyor bana işten çıktım, duş alıp yemek yiyip sana yazıcam deyip 9 gibi yazıyor. Tabi işteyken de yoğunluk sebebiyle konuşamıyoruz hiç. Bugün 9 gibi yazdı işte konuştuk biraz konu kapandı. Bende yeni konu açmadım bakalım ben yazmazsam napıcak diye. Nitekim yazmadı. 2 saat sonra ben yazdım napıyosun diye dizi izliyorum dedi tamam dedim. Yarım saat sonra iyi geceler yazmış.
Yani bugün topu topu 1.5 saat konuştuk. Dün de bugünden fazla değildi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve ayda bir görüşebiliyoruz haliyle ilgiye daha fazla
İhtiyacım oluyor ve böyle az konuşunca ilgi göstermiyor diye üzülüyorum. Sizce abartıyor muyum?
bızımkı de oyle valla soyle soyle anlamıyo ve degısmıyo ona normal gelıyo..yada yetiyo..erkek işte nasıl kafaları var anlam veremıyorum..kotu nıyetlı yada sevmedıklerınden degıl emın ol bana kıyamaz hıc uzmez suan nısanlıyız evlenecegız ıkı-uc aya..o yuzden baska problemınız yoksa kabullen cunku degısmıyolar canım :)

Abartıyorsun hemde gereğinden fazla.Gerçek hayatta dipdibe yaşamak yoktur.Birbirinizi özleyin.Her anını her yaptığını size anlatacak değil.Kendinize özel yaşam alanı bırakın.Ayrıca her saat sizi arayacak veya soracakta değil.

Ayrıca sevgiliye veya sevdiğiniz insana saygı diye bir kavram vardır.Odun demeniz çok tuhafıma gitti.Duygusuz damgası da yapıştırmak yanlış.Herkes aynı karakterde olmak veya insanın bir günün diğer gününle aynı olması da mümkün değil.

Bir diğer mesele ise siz henüz flört dönemindesiniz.Yani karı/koca değilsiniz ve birbirinizi bu kadar sahiplenmeniz doğru değil.Siz önce okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize alın.Ayrıca kendinizi yetiştirin.unutmayın ki !!! evlilikler bile kolayca biterken flört gibi beraberliklerin bitmesi için tek mesaj bile yeter

İlgisi az bu belli ama ben en cok sadece iyi geceler diyebilmesine takildim yani kizgin kirgin degilse cok soguk bir msj..

Evet malesef düz mantık. Böyle de kabullendim ama bi yerden sonra insanın canını sıkıyor işte :/

Zaten konuşuyoruz haklısın canım ama yazarak çok belli edemiyorum filan diyor. Ben zaten 7/24 konuşalım demiyorum. Ama 1 günde 1.5 saat konuşmakta çok yetersiz sanki.

Yok asla aldatmk gibi bi şey yapmaz. Adam zaten yanımdayken ilk günkü gibi heyecanlanıyor. Romantik oluyor. Ama uzakken işte duygularını bana hissettiremiyor
Mesajdan hoslanmayan insanlar da var mesela belirli saatlerde arayabilirsin az olmak kaydiyla mesaj atabilirsin

1,5 saat mesajlaşması bile mucize adam tüm gün çalışmış yorgun..
Mesajlaşma pek uygun değil bence beklediğiniz ilgiyi adam iki satır yazıyla nasıl versin.
Araşsanız aslında?
Telefonla konuşmak hem daha az yorucu hem de muhabbet daha güzel olur.
Ama adamın tutup da sizlerle saatlerce mesajlaşmasını beklemek..akıl karı mı bilemedim.

Evet malesef düz mantık. Böyle de kabullendim ama bi yerden sonra insanın canını sıkıyor işte :/

Zaten konuşuyoruz haklısın canım ama yazarak çok belli edemiyorum filan diyor. Ben zaten 7/24 konuşalım demiyorum. Ama 1 günde 1.5 saat konuşmakta çok yetersiz sanki.

Yok asla aldatmk gibi bi şey yapmaz. Adam zaten yanımdayken ilk günkü gibi heyecanlanıyor. Romantik oluyor. Ama uzakken işte duygularını bana hissettiremiyor
Bu konuyu yüz yüzeyken konuşmanı tavsiye ederim daha etkili olur

Sanki ilgisiz koca var karsinizda. Ilgisiz bir koca icin cozum onerileri aranir da sevgili icin neden ariyorsunuz? Sizin ihtiyaclarinizi karsilamayan bir adami sevgiliyken birakmak zor olmamali.

herkesin karakter meselesi ..:KK14:
vıcık vıcık olmayı sevmem bende ..:KK12:
ne öle yanından sinekmi geçti ?:KK14:
kuruntu yapıyorsun bence .. :KK14:

Öyle yapıcam sanırım. İdare etmekten yoruldum. Gece mesela onu özlediğimi, sevdiğimi anlatan uzun bi mesaj yazıyorum hani sabah okusun mutlu olsun diye sabah yazdığı cevap "günaydın, bende seni çok seviyorum aşkım" hani insan biraz daha özenli bi şeyler bekliyor
aynı sorun bende de var. günaydın bende seni seviyorum, iyi geceler bende seni özledim vs.. sürekli bir cevap niteliğinde yani kendi kendine ürettiği bir şey yok adamın. arada bir ilgisiz kal özen gösterme içine kapanmış gibi görün çok şey paylaşma bak gör anında kendisi soracak sana neyin var diye ilgilenmeye başlayacak en azından benim tecrübem bu yönde :)

Farkli sehirlerdeyiz ayda bir gorusuyoruz demissin canim merak ettimde aranizdaki mesafe ne kadar tam olarak :D biraz alakasiz ama bende bu tarz bir sey yasadim ve aldatildimda.. Sen sanirim bursadasin oda marmara bolgesinde mi

Yazmiyor ve sen yazdiginda dizi izliyorum cvb vefiyorsa demekki aramak icinden gelmemis. Yani dizi izliyor amma seni aramiyor. Ish yerinde ishleri yogun ola bilir, buna lafim yok. Amma evdeyken aramamasi bir az tuhaf geldi acikca

Back
X