İlgisiz sevgilisi olanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi avrill
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde ilişkine kismenin karışmasınakimsnein yorum yapamsıan ziin vermeyeceksin morellerini bozmasına yani o kişiyle snein aranda özelin olcak arkadaşın bile yorum yapamayacak ben o hakkı tanımadım arkadaşalrıma sadece başbaşa yaşadım oda öyle yaptı karışan yorum yapan oldukça ilişki akıl almaz boyutlar alır anlayacan bir söz var yazıyım belki daha iyi anlarsın çoks everim bu sözü sevdiğin müddetçe ve sevebildiğin kadar , sevdiğine herşeyini verdiğin müddetçe ve verebildiğin kadar gençsin umarm sevdanız dolu dolu aşklarınız cıvıl cıvıl olur kendinize iyi bakın baybay

ya altı üstü 2 hafta işte değermi üzülmene yol yakınken dön böylelerini değişicek diye bekleme yol ver gitsin her kuşun etinin yenmeyeceğinide görsün ondan sana hayır yok

aşık olmadığın her halinden belli herşeyi okadar basitçe anlatıyorsunki sanki elini sallasan ellisi gibi insan hayatında doğru kişiyle birkere karşılaşır ama sen o kişiyle karşılaşınca bu söylediklerine kendin bile güleceksin neyse ya altı üstü bir yazı okadar dikkat edilecek bir durumda yok

yinede ben onun gibi birini zor bulurum çünkü gerçekten çok iyi biri...en doğrusu gerçekten galiba kaçmak değil savaşmak bende böyle yapıcam...

canım kendimi tutamıcam böle bişey benim de başıma gelmişti dört ay fln olmamıştı daha doğum günüme kadar herşey güseldi senin dediğin gibi aşkımlar canımlar fln doğum günüm oldu onun arkadaşları fln kutladık bi on beş kişi fln o günden sora bi daha buluşmadık sadece msj atıodu arada aklına gleirse ben çok ısrar etmiştim öğrenicem bu halin tavrın ne die ayrılalım dedim kabul etmedi çünkü ortada hiç bişey yoktu ve bu böle tam bi buçuk ay gitti sora bi gün msj attı bitsin die öle de bitti tatlım daha sora internetten tanıştığı bi kızla birlikte olduğunu öğrendim ankaralara fln gidiomuş yani bu bi buçuk aylık zamanda sana tavsiyem uzatma yol ver gitsin belli bu halindne yoksa iki hafta nedir ki daha herşeyin başı şimdi bunu yapıosa gerçek anlamda ilişki olarak görmüodr seni :delphin:

belki şuan hoşlandığı başka bir kız olabilir.senden ayrılmak istiyor gibi görünüyor.bence o zenden ayrılmadan sen ondan ayrılmak istediğini söyle ve bitir.

bole durumlarda mutlaka baska bırı oluorr ..ve esmeraldaya katılıyorum agır olmak gerek .. erkeklerı havaya sokup vazgecılmez olmadıgını hıssttırmek lazım vazgecılmez olsa da :)

ayrıldım kızlar dedğiniz gibiymiş oda ayrılmak istiyomuş zaten...ama artık onu sevmiyorum başkasını seviyodum onunla çıkmaya başladık ama 1 gün bile sürmedi 1 nisanda çıkmaya başladık 2 nisanda ayrıldık şimdi yine başkasıyla çıkıyorum ama onu seviyorum :( :(

baglanmadan ve üzülmeden icabına bak ayrıl diyemem tabiki ama ya düzgünce knş ben böle istemiorum diye yada.....
bnim sevgilimle 1 .yılımıza giricez ve gittikçe artan bi sevgi bag ilgi var.
ama onun karakteride olabilir yani herkes aynı diye bişe yok.

yeni okudum kaç yaşındasın cnm?
ayrılmşsn başkasını seviosn faln böyle kolaymı sevgiler bak bence nap kimseyle çıkma kafanı dnle sora seversin birini inş öpüorumm

Back
X