İlgisiz sevgiliyi ne yapmalı?

asyozkan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
61
10
18
32
Merhabalar efenim. Elimizde bir adet 1 buçuk senelik ilgisiz ve umursamaz sevgili var, bir adet de kafası karışık bir ben var.

Biz internetten tanıştık (asla yapmam dediklerin hep başına gelir)
Birkaç ay konuştuk, biraz hızlı gelişti çünkü hayatımda ilk defa kendimi birine bu kadar yakın hissettim, herşey onunla çok doğal, çok güzeldi.. Sonra görüştük daha da güzelleşti.

Ondan önce terkedildim, aldatıldım, en güvendiğim kişiler beni en çok üzenler oldu. Erkeklere güvenimi kaybetmiştim.(Klişe ama öyle olmuştu napim) Ama O, onlar gibi değildi, olamazdı. Öyle hissettim, hala hissediyorum bunu. Ama hiçbir zaman çok ilgili biri olmadı. Bu ilgisizlik hani hiç takmamak asla aramamak falan değil. Başından beri çok sevdi, değer de verdi, gözlerime bakınca hissettim o sevgiyi. Bu bana yeter de artar dedim bende. Ama yetmiyor artık. Birbirimizden uzaktayız, evlenmeyi o çok istiyordu, ben erken olduğunu düşündüğümden onu da soğuttum evlilikten. Hayat zormuş işe başlayınca anladım falan dedi. Yani birlikte de olamıyoruz. Böyle monotonlaştık. Mesela bugün izin günü, ben aradım iki kez, o hiiiç. Aradım niye aramıyosun dedim, hep sorma şu soruyu telefonu elime alasım gelmiyo tatil günümde dedi. Ha telefonu yine güzel kapattık o ayrı. Ama ben daraldım artık bu tarz şeylerden. Anlatıyorum anlamıyo, ayrılacağımızı da düşünmüyo. Ben böyleyim diyo kısacası. Mesela özel günlerde hiç bişey yapmaz, hiç hediye almaz ( Maddiyatçı değilim asla, ama hiç yani) Etrafımda gördüğüm ilişkilere özeniyorum. Aslında romantizmden çok hoşlanan biri değilim, istediğim sevgiyi görmek, çünkü bir yerden sonra hele de uzaksanız, o 'his' yetmiyormuş.

İnanın birini bu kadar severken ayrılmayı düşünüyorum. O kadar alıştımki gidemiyorum, kalamıyorum da. Uzak durmayı ilgisiz davranmayı da hiç beceremiyorum, ilişki konusunda hiç stratejik olamıyorum tam bor umutsuz vakayım. Bana bir yardım edin kızlar ne yapıyım ben ya?

İlla altında bir şey olması gerekmez bu tavrının. Yapısı böyle olabilir, ama sizde anladığım kadarıyla biraz daha farklı yapıya sahipsiniz. Sevgililik dönemi zaten uyuşup uyuşmadığını ölçtüğün dönemdir bir nevi. İkinizde çok iyi insan olabilirsiniz, ama farklısınız. Ufakta olsa beklediğinizi bulamamak, ileri ki dönemlerde ciddi sorunlara sebep olabiliyor. Ayrıca nasıl tanıştığınız önemli değil, bunu düşünüp kendinizi sıkmayın.

Buna da bir mani oluşturmak lazım
Hani kaynana için var ya onun ki gibi
İlgisiz sevgiliyi napmalı kafasını duvara vurmalı
Nasıl oldu ?

Bir iki tane kaynana konusu okuduysan söyleyeyim
En az kaynanalar kadar zor düzelir

Sen ne yaparsan yap bence bu iliski biter.
Daha az yipranayim dersen simdi bitir.Ilgisiz neden olur insan?Heves yoktur.

Bütün bir ömrü bu şekilde ilgi dilenerek geçirebilecek misin? Sorunun cevabı sende. Bir ömür, koskoca biiiir ömür...

çöpe atmalı

valla ilgi dediğin şey biraz da sevgiden geliyor demek yeterince birşeyler yok içinde

uzaktan ilişki zor ama imkansız değil soğumuş gibi sizden belki aklını çelen başkası bile olabilir belli olmaz.

Genelde internete bulunan arkadaşları kendimize yakın hissediyoruz çünkü duygu yok ifade şekli yok sadece kelimeler var. yazılar var. onları biz anlamak istediğimiz gibi sekillendiriyoruz . duymak istediğimiz gibi yorumluyoruz . söyle dese de böyle anlıyoruz . Çünkü onun eksik olduğu yerler var onları otomatikman kendimize göre dolduryoruz .
Çok sık birlikte yan yana aynı havayı soluyarak vakit geciremiyorsak eğer . .
Bana bu sebeple yanıltıcı geliyor bu ilişkiler . .
Tabi ki bu sadece benim düşüncem .

Bu adamın ruhu bu ya da sana yansıyan tarafı böyle olabilir
Ama sonuç olarak eldeki malzeme bu . ve sen bundan hoşnut değilsin . bence çokta yapacak bir şey yok . Sonuç belli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…