biliyorum ki bu sorun çogu evli bayanda mevcut Ben ne yapacagımı şaşırdım. Konuştum olmadı,kavga ettim,kırdım döktüm evi terkettim olmadı birazda sizden akıl alayım dedim. Eşim işe sabah 7 de gider. Epey yoğun bir işi var. Hem bedenen hem beynen çok yoruluyor biliyorum. Onu seviyorum,çocugumuza yeterince ilgi gösterir eve geldiğinde. Ama ben yokmuşum gibi.. Anlatırım dinlemez pek. Çocuk uyuduktan sonra da zeten pert oluyor :) uyuyor oturduğu yerde. Cinsel hayat zaten 2 ayda anca. O da 5 dk. Devamı yok. Mezhebinden dolayı, dokunsam abdesti bozulacak diye öyle içten geldiğimizde dokunup öpmede yok. 4 yıllık evliliğimizde kapıdan girdiğinde toplasan 5-6 kere öpmüştür beni. Sabahları zaten hiç öpmez abdestli çıkmak için evden. Yanlışlıkla eline dokunsam "ya namaz kılacaktım bozdun abdestimi" der triplere girer. Bu ilgisizlik,bu sevgiyi gösterememe durumu çok yoruyor beni. Önceki konumda ailemi anlatmıştım zaten çok sevgisiZ büyüdüm şimdi de eş sevgi göstermeyince zaman zaman bunalıyorum patlıyorum. Aldatmadığına eminim. Ama artık çok yoruldum.. Bu konuyu düzeltmezse boşanacagımı söyledim ama yok düzelmiyor." İşsiz kalır yanında otururum rahatlarsın,bıktım öleyim kurtul "diye duygu sömürülerine başlıyor. Aile terapistini kabul etmiyor bende bir şey yok sen git diyor ben gideceğimde de saçmalama diyor göndermiyor. Bana bir yardım lütfen