• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz surekli bagıran eş

sedakirac

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
89
0
18
slm arkadaşlar derdim cok buyuk eşimi anlayamıyorum yatagım kabusa donuştu eşim afedersiniz acık olcak ama yatakda beni hayvan gibi gorup on sevişme denilen bişe yok ne opmek sarılmak gozume bakmak hicbiri yok cok gucume gidiyor 2 dk bitiyor vee kendimi kullanılmış gibi hissediyorum defalarca konuştum yapma boyle hic icinden gelmiyormu neden boyle davranıyosun diyorum hep bahane yorgunum uykum var saat kac oldu gibi ama pc de saatlerce oyuna geldimi uykusu olmuyor delirmek uzereyim evliligimiz cok kotu gitmeye başlıyor cok degişti onceden boyle degildi tanıyamıyorum ilgi alaka konuşmak hepsi bitti ve daha bir senelik evliyiz surekli sen gorursun diye tehdit ediyor begenmiyorsan defol diye hergun kovuyor kızlar yardımcı olun piskolojim iyice bozuldu........

Kovduğu zaman ne yapıyorsun ? Susup oturuyor musun ?
Gidecek bir yakının yok mu ?

Niye boyle davraniyor sence yani bisey hissetiriyor mu dile getiriyor mu bu degisimin nedenini?

maddi ozgurlugu olan bi kadin degilsin anladigim kadariyla, ben olsam ilk kovdugunda davayi acardim. allah sabir versin ne diyelim huyuna git madem sen de.

hayır kızlar calışmıyorum severek evlendik ailem yok trafik kazasında oldu oda kimsemin olmadıgını bilince gidemez diye iyice ustume geliyor cok zor durumdayım seviyorum ama insan yerine koymaması kovması acıkca sevmedigini gosteriyor ben senin eşinim neden boyle yapıyosun sen benimle egleniyomusun diyorum ooo eglenecek olsam kadın cook degip gururumu kırıyo ne yapacagımı sapıttım kustum olmadı bagırdm olmadı alttan aldm cok gucume gidiyor op dicem opecek sarıl dicem sarılacak kendimi hayvan gibi hissediyorum artk

hayır kızlar calışmıyorum severek evlendik ailem yok trafik kazasında oldu oda kimsemin olmadıgını bilince gidemez diye iyice ustume geliyor cok zor durumdayım seviyorum ama insan yerine koymaması kovması acıkca sevmedigini gosteriyor ben senin eşinim neden boyle yapıyosun sen benimle egleniyomusun diyorum ooo eglenecek olsam kadın cook degip gururumu kırıyo ne yapacagımı sapıttım kustum olmadı bagırdm olmadı alttan aldm cok gucume gidiyor op dicem opecek sarıl dicem sarılacak kendimi hayvan gibi hissediyorum artk

Calismiyor olman calisamazsin anlamina gelmiyor!ayrica her ekonomik ozgurlugu olanda bosanacak anlamina gelmez!herkesin deger yargilari farklidir.senin esinin dengesi sasmis fazla deger verdin kendini bisey sandi sanirim!ailesi yok mu onun soyle uyarsinlar cocuklarini!!aksi halde gir bi ise calis ama bosan da demem bosanma da bu bize dusmez!umarim hersey duzelir allah islah etsin esini

slm arkadaşlar derdim cok buyuk eşimi anlayamıyorum yatagım kabusa donuştu eşim afedersiniz acık olcak ama yatakda beni hayvan gibi gorup on sevişme denilen bişe yok ne opmek sarılmak gozume bakmak hicbiri yok cok gucume gidiyor 2 dk bitiyor vee kendimi kullanılmış gibi hissediyorum defalarca konuştum yapma boyle hic icinden gelmiyormu neden boyle davranıyosun diyorum hep bahane yorgunum uykum var saat kac oldu gibi ama pc de saatlerce oyuna geldimi uykusu olmuyor delirmek uzereyim evliligimiz cok kotu gitmeye başlıyor cok degişti onceden boyle degildi tanıyamıyorum ilgi alaka konuşmak hepsi bitti ve daha bir senelik evliyiz surekli sen gorursun diye tehdit ediyor begenmiyorsan defol diye hergun kovuyor kızlar yardımcı olun piskolojim iyice bozuldu........

Durumunuz çok üzücü eşiniz size hiç saygı duymuyor. Acilen sakin bir kafayla eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız. Derdi neymiş söylesin. Belki iletişim problemi yaşıyordur ve sizin bilmediğiniz bir etken vardır. Bu gidişata katlanamadığınızı belirterek neden böyle davrandığını açıklamasını isteyin. Eğer aranızdaki sevgi ve saygı tamamen bittiyse boşanmanız en iyi çözüm fakat ekonomik özgürlüğünüzü de ele almak için en yakın zamanda iş bakmanızı öneririm.

Daha yeni evlisiniz üstelik.
Şimdiden böyle davranmaya başlarsa ilerisini düşünemiyorum
Aileniz olmasada ezdirmeyin kendinizi.
İş bulup çalışmaya başlamalısınız
En azından maddi olarak ona bağımlı olmayın ki gerektiğinde çıkıp gidecek gücü kendinizde bulun
Allah ıslah etsin eşiniz tavrı kabul edilemez boyutta açıkçası.

Rabbim kolaylık versin ne sanıyor bu insan acaba kendini burnu sürter pişman olur ama iş işten geçmiş olur, Allah korkusu da mı yok bu adamda???ne yapılabilir ki? Bol bol dua edin allah ıslah etsin, rabbime sığının....

öncelikle gelecek ile ilgili planlarınızda değişklik yapmalısınız bence. mesela önce işe girmelisiniz para kazanmalısınız ondan sonra ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi eşinize göstermeli ve o sizi kovduğunda gidecek bir kapı bulmalısınız. böyle hayat geçmez Allah kocanızı ıslah etsin ne diyim ki.
yapacağınız tek şey ilerki dönemlere yatırım ve o adama muhtaç olmamak :50:

ben böyle adama eş falan demem kusura bakmasın
ne hali varsa görsün bu nasıl adam ya
ilk önce bi iş bul kendi ayaklarının üzerinde dur
bu adama da ilgi falan gösterme haketmiyor

tek ben miyim derdim yazdıklarını okuyana kadar.benimkide aynı.akşam gelir gelmez üzerini çıkarmadan bile oyunun basına geciyor.ben küsünce benimle anlaşma yapıyor aynı annesinden izin isteyen cocuklar gibi işten gelince az oturcam ama izin günümde cok otururum.cocuk olunca da vazgecmiycek biliyorum ve cok üzülüyorum.sabah ekmek almaya bile gitmedi.sen git diyo.dayanamıyorum bazen tahammülüm kalmıyor.ne yapcağımı bilemedim offf offf

Basiniz sagolsun.. Peki bi yakininiz yokmu,size en azindan bi süre arka cikabilecek? Amca,dayi,abi,abla,cokyakin bi dost? O sürekli kovup sizde gitmezseniz,zaten istedigi gibi oynar sizinle.. Böyle imkaniniz yoksa bi ise girin,kendi ayaklarinizin üstünde durun..ona güclü olabilcenizi ve oldugunuzu gösterin... Sirf seviyorsunuz diye kendinizi ezdirmeyin,siz alta aldikca dahada ezecektir... Yapmayin bunu kendinize...o deger vermesede siz kendinize deger verin,o degismiyorsa siz degisin..allah yardimciniz olsun...

Back
X