- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Şakalar yapıyorum laf atıyorum soğuk bi şekilde geri dönüşler alıyorum. Ben de çekmeyi deneyeceğim kendimi. Ama çok ilgili de değilim üstüne düşmüyorum çok.En ilgisiz adam bile cilveyle sirinlikle yola geliyor. Ama oyle olmak da yetenek ister
=) sert tepkiden kastınız terör estirmek değil evde dimi? Genel anlamda da cok ilgili değilim zaten ben farkı anlar mı bilmiyorum. Suratim güler hep ama. Assam mı suratı? Hiç cekilmiyorum öyle deSen daha çok ilgisiz ol, o da erkekler klübünden sorsunbazen sert tepki yola getiriyor.
Evde ilgisini ne çeker acaba? Sevdiği tatliyi mi yapsam? Lafı tersinden anlıyor olabilirim şu an.Hayır surar asmak değil ilgisini cekecek bir sey yapıp ilgi göstermeyin kuzu kuzu dolansın. Hic kimse kacan insana kolay kolay hayir diyemiyor. İlgisini de cektiyse. Mesela hoşuna gidecek kadar bakımlı olup yüz vermeyin kkonuşun ama umursamazca
Normalde barışınca böyle olmazdı. Zaten bekleyeceğim başka çare yok.Daha çok yeni küsüp barışmışsınız. Bence kavgalardan küsmelerden sonra bu soğukluk biraz normal. Şu an üstüne gitmeyin bir şeylere zorlamayın kendi haline bırakın ve evet surat asmasanız da bi çekici bi cool duruşunuz olsun kendi halinizde takılın. Çok sürmeden yola gelir gibi ^.^
Evet keşke bitse :) var kafasında oturtamadığı bir şey belli. Bana yansıtmak istemiyor dertlerini. Sorsam da anlatacağını sanmıyorum.Kirmizi gecelik
Her ilgisiz erkek sorularina verilen kült cevaplarin basinda gelir:)))
Keske olay bir isve cilve gecelikle saka ile guler yuz ile bitse degil mi..
Hayat bu kadar basit olsun ben de isterdim ancak adam belli ki birtakim sorunlarla ugrasiyor, birlikte cozmeye calismalisiniz..
Sonra baristik hallettik meseleyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?