• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgisizlige formül

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Var mı? Esim ilgisiz değildi normalde evde. Öpüp sarılmazdı yatak odası hariç ama iletişim kurardik hep en azından. En son 2 gün küsmüstüm eşime. Sonra baristik hallettik meseleyi. Olurdu zaten darılıp barısmalarımız. Ama duzelmiyor eşim soğukluk var aramızda. Çok az konuşuyor. Ben bir şey diyince cevap vermiyor bazen falan. Hani negatif elektrik alırsınız ya birisinden. Hissediyorum. Yatak odası normal ama sıcaklık yok. Şu sıralar maddi sıkıntıya girdik ondan mı bilmiyorum. Ama tv izlerken kahkaha atıyor. Borçları taktığını biliyorum ama üzgün bıkkın da durmuyor. Bi bana ilgisiz. Kolay mı insanin karısından sogumasi borçlar yüzünden ilgisiz davranması yoksa bahane mi sizce?

Son düzenleme:
En ilgisiz adam bile cilveyle sirinlikle yola geliyor. Ama oyle olmak da yetenek ister

Sen daha çok ilgisiz ol, o da erkekler klübünden sorsun :D bazen sert tepki yola getiriyor.

Sen daha çok ilgisiz ol, o da erkekler klübünden sorsun :KK70: bazen sert tepki yola getiriyor.
=) sert tepkiden kastınız terör estirmek değil evde dimi? Genel anlamda da cok ilgili değilim zaten ben farkı anlar mı bilmiyorum. Suratim güler hep ama. Assam mı suratı? Hiç cekilmiyorum öyle de

Hayır surar asmak değil ilgisini cekecek bir sey yapıp ilgi göstermeyin kuzu kuzu dolansın. Hic kimse kacan insana kolay kolay hayir diyemiyor. İlgisini de cektiyse. Mesela hoşuna gidecek kadar bakımlı olup yüz vermeyin kkonuşun ama umursamazca :D

Hayır surar asmak değil ilgisini cekecek bir sey yapıp ilgi göstermeyin kuzu kuzu dolansın. Hic kimse kacan insana kolay kolay hayir diyemiyor. İlgisini de cektiyse. Mesela hoşuna gidecek kadar bakımlı olup yüz vermeyin kkonuşun ama umursamazca :KK70:
Evde ilgisini ne çeker acaba? Sevdiği tatliyi mi yapsam? Lafı tersinden anlıyor olabilirim şu an.:olamaz: bir de hep bakimliyim ben evde onu da eliyorum mecburen

Kirmizi gecelik:halay:
Her ilgisiz erkek sorularina verilen kült cevaplarin basinda gelir:)))
Keske olay bir isve cilve gecelikle saka ile guler yuz ile bitse degil mi..
Hayat bu kadar basit olsun ben de isterdim ancak adam belli ki birtakim sorunlarla ugrasiyor, birlikte cozmeye calismalisiniz..

Daha çok yeni küsüp barışmışsınız. Bence kavgalardan küsmelerden sonra bu soğukluk biraz normal. Şu an üstüne gitmeyin bir şeylere zorlamayın kendi haline bırakın ve evet surat asmasanız da bi çekici bi cool duruşunuz olsun kendi halinizde takılın. Çok sürmeden yola gelir gibi ^.^

Daha çok yeni küsüp barışmışsınız. Bence kavgalardan küsmelerden sonra bu soğukluk biraz normal. Şu an üstüne gitmeyin bir şeylere zorlamayın kendi haline bırakın ve evet surat asmasanız da bi çekici bi cool duruşunuz olsun kendi halinizde takılın. Çok sürmeden yola gelir gibi ^.^
Normalde barışınca böyle olmazdı. Zaten bekleyeceğim başka çare yok.

Kirmizi gecelik:halay:
Her ilgisiz erkek sorularina verilen kült cevaplarin basinda gelir:)))
Keske olay bir isve cilve gecelikle saka ile guler yuz ile bitse degil mi..
Hayat bu kadar basit olsun ben de isterdim ancak adam belli ki birtakim sorunlarla ugrasiyor, birlikte cozmeye calismalisiniz..
Evet keşke bitse :) var kafasında oturtamadığı bir şey belli. Bana yansıtmak istemiyor dertlerini. Sorsam da anlatacağını sanmıyorum.

kesinlikle ama kesinlikle kısasa kısas dıyorum..

benim eşim de yapı olarak sessiz agır abi tipli..ayy bazen bi transa geciyor ,kafasına kürekle vurup ayıltasım geliyor...baktım olmuyor mu?

taktik yok bam bam bam !

İşteyken msj atıyorum:

"akşam gec gelicem kızlarla yemek yıcez dısarda,sen atıştır bişeyler..

eve gelıyorum pek mutlu modda odaya gidiyorum..normalde car car konuşan coco,o gun gamsız şeytan takılıyorum.duş alıp şarkı soyluyorum..hiç naptın nettin sormak yok.zor duruyorum.cunku konusmadan yaşayacak tip değilim,allah kahretmesin :KK11:
bızımkı zaaaaaaaang uyanıyor..aha noldu bizim hatuna niye mutlu...

duştan sonra yanıma yanaşmalar sulanmalar..
kendımı dızgınlıyorum,

"aayy hiç halim yok tatlım ya ,başka zaman..":rapci:

bi kupa kahve,elimde kitap,kulaklığım..ohh mis cekiyorum battanıyemi..(tabi kızları uyuttuktan sonra bu yaptıklarım )

bu şekilde her akşam iş cıkısı bilerek avm de takılıp geç gelip adamı ıplemıyorum ..

3 gün dayanıyor .3 gün !!!

iş yerindeyken mesaj geliyor

"Akşam konuşmamız lazım,noluyoruz!!!!!!!!!!!!!!"

eve gdııyorum hayırdır noldu hayatım...

neyin var cart curt benimle hiç ilgilenmıyorsun..korkutuyor benı bu şen şakrak hallerin.küs de degilsin..bişey de yaptıgımı anlamıyorum..

benden mi soğudun neyin var aşkım?
yoooooğğğğ sana öyle gelmiş hayatım..neyse benım acayıp uykum var kızları sen uyutursun ben yatıyorum deyip gizli tribe devam ediyorum:işsiz:

sabah işe gelirken gül.:KK9:
akşam iş çıkışı benı almaya gelmeler.:rolleyes:.
dışarda yemek yemeler..:KK71:.
kızları anneme bıraktım hadi sınemaya gıdelım demeler...:KK8::KK8:
işe yarıyor mu evet...:cool:
bizimki bu dilden anlıyor...

Çok sık mı küsüyorsunuz?
Başka bir konuda üye eşinin çok sık küsmesinden yakınmış ne yapabilirim diye soruyor.
Eşiniz de bıktı belki öyle bir durum varsa.

Back
X