ilgisizlik, aldatma sonrasında temize çıkma çabaları

celudar

Ve İnsan Aldandı...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
1.016
2
116
Antalya
Kızlar ben artık anlayamıyorum...

sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz, beyefendi uzaklık meselesinin etkisiyle gitmiş başkasıyla görüşmeye başlamış...

face ine eklediği yeni bir kız olursa "merhaba" dediğim olurdu. yine aynı şekilde eklediği bir kıza selam verdim. gece boyu yazdıgım msj a cevap atmayan adam 10 dakika sonra "sen nasıl benim arkadaşlarıma merhaba dersin" diye mesaj attı. sinirlenip "kız arkadaşını rahatsız ettim heralde kusura bakma olmaz bir daha dedim." tipik tavırdı aslında benimkisi. asla ama asla beklemezdim bir başkasıyla görüşüyor olabileceğini. "kız arkadaşım ya da değil atmayacaksın bir daha biz senle hiç birşey değiliz" dedi. bende ona yakışan bir kaç sıfatla geberse bile umurumda olmayacagını dedim bu da ona yazdıgım son msj oldu. onunsa cevabı ben x i seviyorum, sen ona yazana kadar o da beni seviyordu oldu...

kız bana daha sonra yazdı siz neden ayrıldınız diye, ben erkek arkadasımdan ilgisizliği yüzünden iki kere ciddi ciddi ayrıldım sonra onun ısrarı ve değişeceğini söylemesi üzerine geri döndüm.. ama hiç birşey değişmedi... sonra bu olayı öğrendim...

şimdi bana mail atıyor aradan iki haftaya yakın bir zaman geçti.. aldatmadıgını onun üzerinde evlilik baskısı yaptıgımı (ki böyle birşeyi aman aman yapmışlığım yok) benimle hayallerinin oldugunu, başına gelen en güzel sey oldugumu, olan herşeyi hissettiği herşeyi anlatacağını söyledi. ama ben asla buna izin vermedim. hakkımı helal etmediğimi nefes aldıgını bilmek istemediğimi hiç bir şekilde umursamadıgımı söyledim..

ama gelin görün ki neden hala yazıyor oldugunu anlayamıyorum :( derdi ne bunun ya kendi suçunu üstünden atmaya mı çalışıyor neden tekrar duygularımla oynamaya calısıyor. kızlar ona pirim vermek istemiyorum. bitirdim ve bitsin istiyorum. bir acıdan da kendimi kötü hissediyorum gitsin o kızla konussun ya uğraşmasın daha fazla benle :14:

uzattıysam kusura bakmayın, sadece kafamı bu pis adamla allak bullak etmek istemiyorum. birleri yaptıgımın doğru oldugunu söylesin istiyorum. desteğe ihtiyacım var sanırım :14:

onunsa cevabı ben x i seviyorum, sen ona yazana kadar o da beni seviyordu oldu...
şimdi bana mail atıyor aradan iki haftaya yakın bir zaman geçti.. aldatmadıgını onun üzerinde evlilik baskısı yaptıgımı (ki böyle birşeyi aman aman yapmışlığım yok) benimle hayallerinin oldugunu, başına gelen en güzel sey oldugumu, olan herşeyi hissettiği herşeyi anlatacağını söyledi.
...birleri yaptıgımın doğru oldugunu söylesin istiyorum. desteğe ihtiyacım var sanırım :14: [/B]

Yuh...
Size karşılıklı birbirlerini sevdiklerini, sizin aralarını bozduğunuzu sonra da sizi aldatmadığını söylemiş...
Bu forum çok dengesiz erkek gördü de bunun akli dengesinde sorun var sanırım...
Bilenler vardır; Yalan Dünya dizisinde Tülayın arkadaşı Zerrin var ya hani Selahattine "Zerrin de burda, senin suratına tükürüyor" diyor telefonda... Siz yaptığınızın doğru olduğunu duymak için destek istemişsiniz ama gerekirse Zerrin gibi de destek olunur. Bu adama müstehak...

Ne yapmak istediğine gelince...
Ya o kızda aradığını bulamadı ya da ikinizi birden idare etmek için hala iletişim kuruyor sizinle...
Hiç de çaktırmıyor yani... Allah akıl fikir versin bunlara...

Sorun uzaklık olsa aranızdaki mesafe eşit, siz onu aldattınız mı, hayır...

Demek ki sorun sevmemek, umursamamak...

Uykum gelmiş olmalı, taksit taksit yazdım kusura bakmayın...

Yuh...
Size karşılıklı birbirlerini sevdiklerini, sizin aralarını bozduğunuzu sonra da sizi aldatmadığını söylemiş...
Bu forum çok dengesiz erkek gördü de bunun akli dengesinde sorun var sanırım...
Bilenler vardır; Yalan Dünya dizisinde Tülayın arkadaşı Zerrin var ya hani Selahattine "Zerrin de burda, senin suratına tükürüyor" diyor telefonda... Siz yaptığınızın doğru olduğunu duymak için destek istemişsiniz ama gerekirse Zerrin gibi de destek olunur. Bu adama müstehak...

ben de bu şekilde cesaret edip yazmış olmasına şaşkınım zaten.. ne hale gelmiştim o mesajıyla, normal insanlar ilk basta bile bi yanlıs anladın filan deyip de sonra dökülmez mi herşeyi..
ben de dedim demek ki sevmiş.

Ne yapmak istediğine gelince...
Ya o kızda aradığını bulamadı ya da ikinizi birden idare etmek için hala iletişim kuruyor sizinle...
Hiç de çaktırmıyor yani... Allah akıl fikir versin bunlara...

şimdi kız yüz vermedi heralde. bugune kadar ona yazdı durdu belki de şimdi de ben de deniyor şansını..
gece oldukca canım sıkkın ne yapacagımı bilmez haldeydim. şimdi daha sağlıklı düşünüp iyi tepki vermişim diyorum...

Artı...

Uzaklık seven adama özlem, umursamayan adama aldatma gereği hissettirir...

özlem hissettiğini hiç sanmıyorum.. duygularını cok anlatan bir tip bile değildi. yada bana anlatmıyormuş belki de...

Sorun uzaklık olsa aranızdaki mesafe eşit, siz onu aldattınız mı, hayır...

Demek ki sorun sevmemek, umursamamak...

Uykum gelmiş olmalı, taksit taksit yazdım kusura bakmayın...

teşekkür ederim cevapların için. en azından doğruyu yapmış oldugumu bilmek rahatlatıcı...

neden yaptığı çok açık..
erkekler bayılır arkalarında onlar için ölüp biten birini bırakmaya..
kendini unutturmak istemiyor yada diğer kız biletini kesmiş bu oduncukra sana dönmeye çalışıyor..
asla pirim verme yol ver gitsin..

anladığım kadarıyla siz beraberken başkasıyla da sevgili oluyor ve sen o kıza merhaba diyorsun değil mi

eğer öyleyse bu durumda o kızda sevgilini terk etmiş sende (ona göre) çantada kekliksin herhalde o yüzden sana mail yazmış

Nasıl bir ilişki sizinkisi canım !!! hiç bir kız sevgilisine kızdığında "kız arkadaşını rahatsız ettim heralde kusura bakma olmaz bir daha ." demez dimi..kimdi o kız,benden ne gizliyorsun..v.b şeyler söyler..o zaman siz tam da çıkmıyormuşsunuz..neden kendini ezdiriyorsun ki,
Adam seni yedekte görüyor,
üstüne sevmiyor,
Seni aldattığı kişi ile konuştun diye kızıyor,
Yalan söylüyor,aldatmadım diyor..
Ve sen hala o adam hakkında konuşabiliyorsun, o kişi bitmiş olmalıydı ve bitmeli !!!...aşka bu kadar eziklik yakışmaz canım,kendine bunu yapma..yolundan at kenara onu,taş bile değil artık..

Son düzenleme:
çok basit diğer kız bundan ayrıldı sana dönmeye çalışıyor

sakın inanma yoksa bu ilk aldatma olmaz

inanma şekercimmmm..
yazsın yazsın dursun..
başka birini bulana kadar yazmaya devam eder sonra o da bırakır...
oynatma duygularını ona..

neden yaptığı çok açık..
erkekler bayılır arkalarında onlar için ölüp biten birini bırakmaya..
kendini unutturmak istemiyor yada diğer kız biletini kesmiş bu oduncukra sana dönmeye çalışıyor..
asla pirim verme yol ver gitsin..

galiba amacı aynen de o.. acaba üzgün müyüm diye merak ediyor olmalı. ama üzgün olmadığımın cok güzel farkına varmış oldu.

anladığım kadarıyla siz beraberken başkasıyla da sevgili oluyor ve sen o kıza merhaba diyorsun değil mi

eğer öyleyse bu durumda o kızda sevgilini terk etmiş sende (ona göre) çantada kekliksin herhalde o yüzden sana mail yazmış

sanıyorum sevgili olmuş... face ine tanımadıgım bir kızı eklemişti ben de ona merhaba dedim on dk sonra bizimkinden mesaj geldi işte.... demek ki aldatılmışım.
çantada keklik olarak görüyor olabilir kendince evet haklısın çünkü onu cok sevdiğimi bilirdi. şimdi sanıyorum hem pişman hem de benim de üzgün olmamı onsuz yapamayacagımı görmek istedi ama yanıldı....

Nasıl bir ilişki sizinkisi canım !!! hiç bir kız sevgilisine kızdığında "kız arkadaşını rahatsız ettim heralde kusura bakma olmaz bir daha ." demez dimi..kimdi o kız,benden ne gizliyorsun..v.b şeyler söyler..o zaman siz tam da çıkmıyormuşsunuz..neden kendini ezdiriyorsun ki,
Adam seni yedekte görüyor,
üstüne sevmiyor,
Seni aldattığı kişi ile konuştun diye kızıyor,
Yalan söylüyor,aldatmadım diyor..
Ve sen hala o adam hakkında konuşabiliyorsun, o kişi bitmiş olmalıydı ve bitmeli !!!...aşka bu kadar eziklik yakışmaz canım,kendine bunu yapma..yolundan at kenara onu,taş bile değil artık..

canım galiba sen olayı anlayamamışsın. ben orada kinaye olarak demiştik. bana sadece liseden vs arkadaşım der diye bekliyordum. kinaye yaparak da kız arkadaşını rahatsız ettim heralde dedim.. amacının ne oldugnu bilmiyorum. sevmiyorsa da sevmesin. kendi çok mu seviliyor sanki... bitti olay, olması gerektiği gibi. dönüp cevap bile verdiğim bir insan dedğim. zerre değeri yok. ona da umurumda olmadıgını ölse bile umursamıyacagımı iyi biliyor artık. kendimi ezdirdiğim filan yok artık. ha zamanında sevdiğim için alttan alıp cok eziyet çektim ama işin için de aldatma bile varken cehenneme gitse dönüp bakmam... sadece cesaret edip yazıyor olması şaşırttı sinirlermi iyice bozdu...

çok basit diğer kız bundan ayrıldı sana dönmeye çalışıyor

sakın inanma yoksa bu ilk aldatma olmaz

sanırım öyle oldu.. şimdiye kadar o kızla uğraştı kendisine dönsün diye, kız da dönmed, o da simdi bana sarıyor... ya da o kız yüz verdi, hem onla hem de eski düzeninde olmak için benle konusma çabaları içinde.. artık bilemiyorum ama her halükarda da adam tam bir pislik!

inanma şekercimmmm..
yazsın yazsın dursun..
başka birini bulana kadar yazmaya devam eder sonra o da bırakır...
oynatma duygularını ona..

haklısın canım.. cevap bile vermeyeceğim.. değecek biri değilmiş...

ben hiç anlamadım ya şimdi siz bunla çıkıyorsunuz ve face.de arkadaşmıydınızda eklediği kızlara merhaba diyordunuz??iyide okızlar sen kimsin demiyomuydu o merhabadan sonra.

her şeye rağmen bu olaydan öğrendiğim bir şey varsa o da, asla ama asla birine çok güvenip değer vermemek gerekiyormuş, dengeleri bozuluyor olmalı.. Onun dışında, aldatılma olayını yaşayan biri olsam nasıl tepki verirdim diye düşünürdüm eskiden ,buradaki yazıları okudukça. Çok tepki vermezmişim gibi hissetmiştim o zamanlar çünkü kıskanç değilimdir bir de ondan hiç beklemediğim için umursamamıştım böyle şeyleri. ama o an dünya başıma yıkıldı. çok aşık olduğumdan filan değil o kadar güvendiğim insanın yalanlarından dolayı yıkıldım, bana aslında ders çalışıyorum dediği zaman onla olabileceği, işler yoğun dediğinde ona vakit ayırdığı, benim yanıma gelemeyip onunla buluşmuş olduğu vs vs.. tam da tez ve final dönemime denk gelmiş olması da cabasıydı. ama herşeye rağmen onu düşünmeme hayatımdan çıkarma kararı aldım. ve tahmin ettiğimin ötesin de bir rahatlamayla onu neredeyse unuttum. yazmamış olsa gerçekten aklıma bile artık gelmeyecek durumdaydı. galiba aldatılmış olmayı kişiselleştirmemek lazım. sonunda padişahın kızı bile olsan adam pislikse olabiliyormus yine.. teşekkür ederim cevaplarınız için de. ben o adamı unuttum. bir daha da hatırlamaya niyetim yok. iyi varsın kk :)

ben hiç anlamadım ya şimdi siz bunla çıkıyorsunuz ve face.de arkadaşmıydınızda eklediği kızlara merhaba diyordunuz??iyide okızlar sen kimsin demiyomuydu o merhabadan sonra.
aslında şöyle ki,bu ikinci kez böyle birşeyi yapısımdı. ilkinde başka bir kız vardı. merhaba dedim merhaba dedi. ben de erkek arkadaşımın adresine hoşgelmişsin dedim. sonra olay anlaşılmıştı liseden arkadaşıydı ve onunla ben arkadas oldum. ikinci defa da bunu yasadım. ayrıca erkek arkadaşımsa buna hakkımın oldugunu sanıyorum. hem demek ki yapmak da lazımmış, ayakta uyuyacaktım hala... umarım şimdi anlaşılmıştır :)

kızlar onu affetmemi israrla istiyor. bu olay sonucunda beni daha cok sevdiğini anladığını benle ciddi düşünüyor oldugunu. çarşambaya gelip annemle tanısmak istediğini söylüyor. kolay kolay söyleyen biri olmadıgını biliyorum. ona gayet tabii güvenemiyorum ama off :'( ne yapıcam ben.. ne olur birşey diyin :(

Derdi ne olcak canım benim diğer kızlar tekmeyi koymuştur buna bu da yokluktan sana gelmiştir.Aman taviz verme.Çocuk sana neler yapmış baksana:50:

ay saka gıbıııı....... yuzsuzlugun bu kadarııııııııı........
canımm 2 hafta once baskasını sevdıgını soyleyıpte 2 hafta sonra senı sevdıgını soyleyen adam!!!
sonra senden gerı donmenı bekleyen adam!!!
bu hakkı kendınde bulabılmesı ıcın cok yuzmen gerekır kı vermıssın..
artık yapma.......
arkadasa maıl at sende..
bırdaha benı rahatsız edersen senı polıse sıkayet etmek zorunda kalıcam. nokta.
baskada bırsey yazmana gerek yok..
hıcc sen bana bunu yaptın nıye dondun gıbılerınden konusmaya kalkmaa
değmeyen bırıne dılını yorarsınn.. tabı bu benım gorusumdur... agır konustuysam ozur dılerım.
ama ınankı yenı evlenıcek bırıyım ve artık aldatma olayları hat safhada.. hergun mutlaka aldatan bırını duyuyorum kı bu vıcdanen benı cok rahatsız edıyor..
sen allahtan sevgılısın...esın olma vasfına sahıp olamamıs sukur..

sevdiğini hissettirmek yüz vermekse evet cok yüz verdim zamanında.. belki de ondan böyle yapıyor...
kızla benden sonra 2 gun kadar görüşmüş yapamamış, kıza o demiş ben ayrılmak istiyorum yapamıycam demiş. güya... sözüne ne kadar itibar edilenileceği adamın evveliyle malum...
moralim cok bozuk. onsuz iyi olmaya başlamıştım oysa ben ya nerden çıktı yine off :'(

Back
X