ilgisizlik, aldatma sonrasında temize çıkma çabaları

Allah böyle adamları düşmanımın başına vermesin
Nasıl bir tutarsızlık, nasıl aptalca beceriksizce bir yalancılık, nasıl bir ihmalkarlık, nasıl bir dengesizlik, nasıl bir terbiyesizlik bu adamın(!) yaptığı..
Paçanızı kurtarmaya bakın. Kaçın kaçın kaçın...
Hattınızı değiştirin, facebook bilmemne vs. heryerden silin. izinizi kaybettirin.
Sonra bize acınızı, aşkınızı nasıl dindirebileceğinize dair bir soru sorun lütfen.
Bu adamla olmazz. Sen değil kimse olmaz bu adamla.
Not: Bir kaç kez adam dedim ama sadece lafın gelişiydi.

+Bu arada söylemeyi unutmuşum
Amacı ne? vs. tarzında sorular sormuşsunuz.
Amacı neyse ne, hiç farketmez. Siz hala bu insanın amacını mı düşünüyorsunuz.
Yahu amacı evlenmek olsa nolcak, gönül eğlendirmek olsa nolcak.
Evlensen aldatmayacak mı? Aldatmasını geçtim, bir insan böyle bir şizofrenle nasıl hayatını geçirebilir.
Yalvarırım böyle ruh hastalıkları yapan insanlardan kaçmak yerine, "amacı ne", "neden arıyor", "seviyor mu" bilmemne tarzı sorular sormayın.
Onun hakkında sizi artık hiçbir şeyin ilgilendirmemesi gerekiyor.
Kendinize olan saygınızdan en azından bunu yapın.
Sizi sizden daha çok düşünen, daha çok seven kimse yok. Sizin için sizden değerli kimse de yok.
Bırakın 3-5 kuruşluk Türkiye'de 100.000tane aynı modeli bulunan adamın amacını mamacını...
Lütfeeen...

kızla sadece bir kere görüşmüş, ama yapamadım diyor, mantığımda aynen sizin söylediklerinizi söylüyor dengesiz bir adamla senin ne işin olur diyor ama bu olaylar olmadan önce hayatımın erkeği demiştim ben buna ya ağır geliyor ne olursa olsun :( onla tekrar başlamak istemiyorum ama bir yandan da ya gerçekten pişmansa ve artık hiç yapmazsa diyorum... bilemiyorum...

canım galiba sen olayı anlayamamışsın. ben orada kinaye olarak demiştik. bana sadece liseden vs arkadaşım der diye bekliyordum. kinaye yaparak da kız arkadaşını rahatsız ettim heralde dedim.. amacının ne oldugnu bilmiyorum. sevmiyorsa da sevmesin. kendi çok mu seviliyor sanki... bitti olay, olması gerektiği gibi. dönüp cevap bile verdiğim bir insan dedğim. zerre değeri yok. ona da umurumda olmadıgını ölse bile umursamıyacagımı iyi biliyor artık. kendimi ezdirdiğim filan yok artık. ha zamanında sevdiğim için alttan alıp cok eziyet çektim ama işin için de aldatma bile varken cehenneme gitse dönüp bakmam... sadece cesaret edip yazıyor olması şaşırttı sinirlermi iyice bozdu...

..

Anlamıyacak bir şey yok bunda,kinayeli bile olsa böyle bir şey dememelisin,neyin kinayesi ki bu..erkek arkadaşından çok çekindiğin ve değer verdiğin belli hep alttan almışsın bugüne kadar,keşke bu kadar şimartmasaydın canım,şimdi çok kıymetli olurdun,ama olmuş bitmiş gitmiş,öyle birine dönmemelisin :34::34::34:

Back
X