bak canim ne yapacaksin biliyormusun o isten gelmeden bi guzelcene suslen bunu hergun yap bakimli ol ve civik yani cilveli olacaksin el hareketleri falan konusmasini beklersen cok beklersin onun icin sen konus havadan sudan bul biseyler konus ve konustur bi sekilde ilgiyi kendine cek. sogudum diyorsun ya oda sogumussa gelip yemek yiyip yatiyor hic sevmedim
SELAM ARKADASLAR BEN 5 YILLIK EVLİ 1 COCUGUOLAN 22 YASINDA BIR BAYANIM BENIM DERDIM MALESEF ESİM ESİMİN İLGİSİZLİGİ YA BILMIYORUM HERKEZIN ESİDE BOYLEMI YADA BENMI ABARTIYORUM BENIM HAYATIM EVLENDIM EVLENELI COOOOK MONOTON MALESEF ESİM İŞTEN EVE GELIK YEMEGINI YER 1 SAAT İÇİNDE HEMEN UYUR HİÇ SOHBET MUHABBET BILMEZ ÖZEL GUN FALAN HATIRLAMAZ BEN SORMASAM SENI SEVIYORUM KELIMESINI KULLANMAZ BOŞ ZAMANLARIN YA AVA GIDER YA ARABA PAZARINA GIDER EVDE OLDUGU ZAMANLAR İNTERNETTE ARABA SİTELERİNE GIREREK VAKIT GECIRIR BEN BIR YERLERE GIDELIM DEMESEM BENİ 6 AY KENDI DUSUNUPTE BIR YERE GÖTÜRMEZ ARTIK SIKILDIM EVLILIGIMDEN ESIMDEN SIKILDIM BEN SADECE BIRAZ İLGİ İSTIYORUM AMA ADAM HİİİÇ ANLAMIYOR BOYLE SEYLERDEN SADECE İŞİ DÜSÜNCE İLGİSİ ARTAR BANA (ANLADIZ SANIRIM NE İŞİ OLDUGUNU) YANİ EVLILIGIMDE SİDDET KAVGA VS. YOK SADECE İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİYİM YAA ACABA DİYORUM BU ADAM BENI BEGENMIYORMU DOGUM KILOLARIMI BI KISMINI HALA VEREMEDIM:1no2:: 92 KILOYDUM 79 KILOYA DÜSTUM ZAR ZOR ACABA NEDEN OLABILIR BU İLGİSİZLİGİ ONUN NASIL İLGİSİNİ CEKERİM NOLUR BI TAVSIYEDE BULUNUN ESİMDEN SOGUYORUM ARTIK NE YAPICAM BILMIYORUM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Evlendim evleneli böyle diyorsun o yüzden esinin ilgisizligi kilon ile alakali oldugnu sanmiyorum...zaten biz kadinlarin kilolarimizi dert ettigi kadar eslerimiz etmiyor aslinda..cogunlukla biz kuruntu yapiyoruz kendimize...a.s
Bence esin hep ilgisiz bir adamdi, belki evlenmeden yada yeni evli iken bunu fark etmedin daha dogrusu edemedin cünkü seni elde edebilmek icin yaptiklari ve söyledikleri veya yeni evli olmanin verdigi heyecan insanin gözünü boyuyor biraz...
Insanlarin degisebilecegine inanmayan biri olarak diyecegim su:
Evet esin ilgisiz bir insan ve bence hicbir zaman öyle ilgili alakali romantik karsinin üzerine titreyen bir adam olmicak...fakat konusarak, istediklerini tam manasi ile acik ve net söyleyerek tepkini koyarsan belki azda olsa düsünmesini saglayabilirsin...a.s
Erkeklerin kendiliginden birseyler yapmasini bizim ruhumuzdan anlamasini istemek yanlis öyle bir kabiliyetleri yok malesef!
Sevigiyle...:teselli:
Evlendim evleneli böyle diyorsun o yüzden esinin ilgisizligi kilon ile alakali oldugnu sanmiyorum...zaten biz kadinlarin kilolarimizi dert ettigi kadar eslerimiz etmiyor aslinda..cogunlukla biz kuruntu yapiyoruz kendimize...a.s
Bence esin hep ilgisiz bir adamdi, belki evlenmeden yada yeni evli iken bunu fark etmedin daha dogrusu edemedin cünkü seni elde edebilmek icin yaptiklari ve söyledikleri veya yeni evli olmanin verdigi heyecan insanin gözünü boyuyor biraz...
Insanlarin degisebilecegine inanmayan biri olarak diyecegim su:
Evet esin ilgisiz bir insan ve bence hicbir zaman öyle ilgili alakali romantik karsinin üzerine titreyen bir adam olmicak...fakat konusarak, istediklerini tam manasi ile acik ve net söyleyerek tepkini koyarsan belki azda olsa düsünmesini saglayabilirsin...a.s
Erkeklerin kendiliginden birseyler yapmasini bizim ruhumuzdan anlamasini istemek yanlis öyle bir kabiliyetleri yok malesef!
evet kesinlikle katılıyorum.
eşiniz sizden kaç yaş büyük.bazen eşler arasında yaş farkı çok olursa da oluyor böyle şeyler.
bir de türk erkeklerinin %70'i böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?