- 21 Eylül 2018
- 159
- 57
- 13
- 36
- Konu Sahibi clare548548548
merhaba bayanlar...kimisine basit gibi gelebilir benim bu derdim ama benim artık yaşam enerjim tükendi.eşimin ilgisizliği beni çok yıprattı.defalarca bazen büyük bazen küçük kavga ettik bu konuda ama hiçbirşey değişmedi.eşim aslında iyi biri, 1yaşında bebeğimiz var ona karşı da ilgili.bir eksiğimiz yok çok şükür,evine filan bağlı birisi ama duygusal anlamda o kadar yalnız hissediyorumki kendimi.cinsellik aman aman değil ilişkimizde bazen haftada 1 bazen 2 o şekilde.eve gelince bana sarılsın beni öpsün sebepsiz yere istiyorum mesele mesela hiç beklemediğim bir anda bir msj atsın ne bilim aslında çok küçük ama benim için çok önemli şeyler bunlar.sevdiğini hiç söylemiyor tmm hadi erkekler böyle diyelim o zmn sarılsın öpsün ne bilim işte illa ben bekleyince birşey mi olacak.çoğu zaman o da olmuyor zaten.niye böyle niye benden uzaksın dediğimde o anki gündemle ilgili bir sorununu söylüyor mesela döviz aldım zarardayım canım sıkık gibi mesela hemeroidim başladı çok ağrım var gibi.bazende abartma ne var şimdi ortada niye sorun çıkartıyorsun vs diyor.ya bir bahanesi var ya da ona göre ortada birşey yok.ben çok konuşuyorum ben abartıyorum sorun çıkartıyorum çene yapıyorum.istediğim ilgiyi göremedikçe hıçınlaştım kavgacı bir insan oldum bende kendime hakim olamıyorum.gerçekten bıktım artık ya.defalarca konuştum kavga çıkardım küstüm barıştım yok ya olmuyor değişmiyor.
kesinlikle aldatmaya filan karşıyım karakter olarak ama bir insanı bu kadar yalnızlığa itmekte hiç doğru değil.insan 2 kelime tatlı sözden bir sıcak sarılmadan da mahrum kalacaksa evliliğin ne anlamı var.çok mutsuzum çok.
ağlamak istiyorum sürekli.çocuğum olmasa gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artık bir süre de olsa.tükendim artık.
akıl verin kızlar ne olur
kesinlikle aldatmaya filan karşıyım karakter olarak ama bir insanı bu kadar yalnızlığa itmekte hiç doğru değil.insan 2 kelime tatlı sözden bir sıcak sarılmadan da mahrum kalacaksa evliliğin ne anlamı var.çok mutsuzum çok.
ağlamak istiyorum sürekli.çocuğum olmasa gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum artık bir süre de olsa.tükendim artık.
akıl verin kızlar ne olur