İzlediği şeyler film değil ki kısa kısa komik videolar.Film izlemeyi pek sevmiyor çok nadiren birlikte bir şeyler izleyebiliyoruzSiz de onunla video izleyebilirsiniz? Eşlerin devamlı birbiriyle ilgilenmesi gerektiğini düşünmüyorum. Ama tabi ki size de zaman ayırmalı. Biz birlikte birseyler izleriz. Bir kaç saat de kendi başımıza takılırız. Tamamen sizinle aktivite yapamaz belki ama bir bölüm dizi izleyelim vs gibi tekliflerde bulunabilirsiniz
Komik videolar da izleyebilirsibiz birlikte. Doğu, gibi isimli diziler de o ayarda. Onları da izleyebilirsinizİzlediği şeyler film değil ki kısa kısa komik videolar.Film izlemeyi pek sevmiyor çok nadiren birlikte bir şeyler izleyebiliyoruz
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.ilgisine nail olabilmek için oturup dakikalarca telefona bakarak komik video izlemek saçma geliyor.Eskiden annelerimizin babalarımızın zamanında ben hiç hatırlamıyorum ki ne annelerimizin elinde ne babalarımızın elinde bırakamadıkları birer telefon olsunlar.Birlikte güzel vakitler geçirilirdi.Şimdi herkes bir telefon bagımlısı buna eşim de dahil.Sadece sizlerde de durumlar benzer mi diye sormak istedim.Ben mi abartıyorum diye düşünüyorumKomik videolar da izleyebilirsibiz birlikte. Doğu, gibi isimli diziler de o ayarda. Onları da izleyebilirsiniz
O zamanlarda akıllı telefon mu vardıEskiden annelerimizin babalarımızın zamanında ben hiç hatırlamıyorum ki ne annelerimizin elinde ne babalarımızın elinde bırakamadıkları birer telefon olsunlar.
Siz de onunla birlikte videolara yorum falan yapsanız olmaz mı acaba? Belki onun da ilgisini çeker.Merhaba herkese.Ben eşler arasında ilgi nedir diye sormak istiyorum sizlere.Eşimin benimle yeteri kadar ilgilendiğini düşünmüyorum.Birlikte kaliteli vakit hiç geçirmiyoruz.İşten geldiğinde tek vakit geçirmekten hoşlandığı şey telefonda komik videolar izlemek.Bunun onu dinlendirdiğini söylüyor.Sanki çocukların telefon bagımlısı olduğu gibi video bagımlısı.Uykusu gelene kadar video izliyor.Sonra da yatınca direkt uyuyor.Yeter artık bırak telefonu diye serzenişte bulunduğumda sadece telefonu bir süreliğine bırakıyor. Sizce İlgi nedir ? Eşlerinizin sizinle yeterince ilgilendiğini düşünüyor musunuz ?
Yoktu evet ama var diye de gömülmek mi lazım her akşam telefonaO zamanlarda akıllı telefon mu vardı
O zaman tanburunuzu alip eyleyin esiniziTavsiyeniz için teşekkür ederim.ilgisine nail olabilmek için oturup dakikalarca telefona bakarak komik video izlemek saçma geliyor.Eskiden annelerimizin babalarımızın zamanında ben hiç hatırlamıyorum ki ne annelerimizin elinde ne babalarımızın elinde bırakamadıkları birer telefon olsunlar.Birlikte güzel vakitler geçirilirdi.Şimdi herkes bir telefon bagımlısı buna eşim de dahil.Sadece sizlerde de durumlar benzer mi diye sormak istedim.Ben mi abartıyorum diye düşünüyorum
Ne mutlu size.Allah güzel muhabbetinizi artırsınBiz genelde ilk once sabah kahvaltısını yaparız . Sonra içeriye geçip çayımızı birlikte iceriz. Eşim arada bi telefonda instagramdaki yemek ve tatlı sayfalarını takip eder .O esnada ben dikkatini dağıtıyorum. Kahve ile yada başka bir şeylerle. O zaman direk bana odaklanıyor. Akşamları sinema filmi cd takip izleriz . Ikimizdede telefon olmuyor o anlarda.
Benim eşimde benimle ilgilenmiyor ailesi yüzünden aramız bozuldu eskisi gibi değil artık bende soğudum kendisinden bir işim olsa hemen başka şehire gidip boşanmak istiyorum zaten cocuk olduğu da yok...Merhaba herkese.Ben eşler arasında ilgi nedir diye sormak istiyorum sizlere.Eşimin benimle yeteri kadar ilgilendiğini düşünmüyorum.Birlikte kaliteli vakit hiç geçirmiyoruz.İşten geldiğinde tek vakit geçirmekten hoşlandığı şey telefonda komik videolar izlemek.Bunun onu dinlendirdiğini söylüyor.Sanki çocukların telefon bagımlısı olduğu gibi video bagımlısı.Uykusu gelene kadar video izliyor.Sonra da yatınca direkt uyuyor.Yeter artık bırak telefonu diye serzenişte bulunduğumda sadece telefonu bir süreliğine bırakıyor. Sizce İlgi nedir ? Eşlerinizin sizinle yeterince ilgilendiğini düşünüyor musunuz ?
Edit: bir de aile terapistine gidip bir şeyler değişen iyi gelen var mı ?
Ben de hamileyim eşimden yana hiç sanmıyorum bir şekilde telefonda video izleyecek vakti mutlaka bulurZaten hamileyim . Bebek doğduğunda
Bizle daha çok alakadar olacağı için ınstagrami unutur .
Bazen çocuk olmuyorsa da hayırlısı öyledir üzmeyin kendinizi.Olunca dertler sorunlar bitecek değil.Halden anlamayan insana ne anlatsanız boş bazen.Anlayacak insan anlatmadan da anlarBenim eşimde benimle ilgilenmiyor ailesi yüzünden aramız bozuldu eskisi gibi değil artık bende soğudum kendisinden bir işim olsa hemen başka şehire gidip boşanmak istiyorum zaten cocuk olduğu da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?