ilgisizlik?

gayet normal bence kafana takmamalısın..
3 haftalık bi ilişkide normal zamanla daha çok bağlanır araşırsınız..:1:

Ne bileyim bi anda ilgisi ,yakınlıgı, bana davranısları falan cok hosuma gitti. Bide uzun zamandan sonra ilk defa birine karsı hislerim olustu. Sadece 5 defa yuz yuze gorusmemize ragmen sanki yıllardır tanıyor gibi oldum. Ondan sanırım fazladan beklentiye girdim

yaklasik 3 haftalik bir iliskim var.
Ayri sehirlerdeyiz.
Erkek arkadasim biraz da yogun calisan birisi.
Ama bazen bana ilgisinin yetersiz oldugunu dusunuyorum.
Gunde 1-2 defa arar, bikac mesaj atar. isi yoksa da msnden falan biraz konusuruz.
Sizce bu normal mi? Yoksa ilgisiz oldugunu düsünmekte haksız mıyım??

canim bencede ilgisiz degil gayet normal :34:

canim bencede ilgisiz degil gayet normal :34:

Bugun daha hic aramadı, biraz da ondan kafayı taktım. Sagol canım valla, senın ve dıger arkadasların yorumları sagolsun bıraz bakıs acım degıstı:) daha 3 haftalık bıle olmayan bi iliskiye kac senelik iliski muamelesi yapmisim resmen:)

Bugun daha hic aramadı, biraz da ondan kafayı taktım. Sagol canım valla, senın ve dıger arkadasların yorumları sagolsun bıraz bakıs acım degıstı:) daha 3 haftalık bıle olmayan bi iliskiye kac senelik iliski muamelesi yapmisim resmen:)
ay sen rahat ol canım yaa:) Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize:)

canim sen yine iyisin biz 7 aydir cikiyoruz haftada 1 kere anca arar gecen gun soledim ilgilenmiyosun diye tamam aricam dedi sonra telefonumu odamda unutmusum dizim vardi onada dalinca ruhum bile duymadi aramis beni 7 kere zaten telefon sessizdeydi duymadim bile. sonra telefonu elime bi aldim tam o sirada aradi bi azar isittim sorma :26: keske acmasaydim aramiz limoni zaten.. kustum :63:

canim sen yine iyisin biz 7 aydir cikiyoruz haftada 1 kere anca arar gecen gun soledim ilgilenmiyosun diye tamam aricam dedi sonra telefonumu odamda unutmusum dizim vardi onada dalinca ruhum bile duymadi aramis beni 7 kere zaten telefon sessizdeydi duymadim bile. sonra telefonu elime bi aldim tam o sirada aradi bi azar isittim sorma :26: keske acmasaydim aramiz limoni zaten.. kustum :63:

uuuuu kotu olmuss bende de vardır o telefonu sessizde bırakma hastalıgı:)
Sen yine iyisn ben bide zten aramıyosun diye uste cıkardım kesin:)

Bence anormal bir duurm yok,gayet normal. İş yoğunluğu varmış zaten. Ve bence kaç defa aradığı değil,o az görüşmede sizin duygu dünyanızı ne kadar tatmin edip mutlu kıldığıdır.

şehirler arası aşklarda olur böyle şeyler diyolar ama katılmıyorum.. bi günaydın aşkım demek gün içinde bi kaç defa mesaj atmak akşam müsait oluncada bir tane araması bile yeterli. bunlarıda yapamıyorsa pes diyorummmmm:47:

Back
X