ilgisizlik...

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
41
eşim çok ilgisiz fazlada konuşmaz yapısı gereği konuşuyorum bunu bı turlu çözemedik bu sorunu sizce ne yapmalıyım bir fikriniz var mı

insanlar değişmezki.. biri size fazla sosyalsiniz biraz içinize kapanın dese baskı yapıyor diye kavga çıkarırsınız dimi? aynı şey onunda yapısı buysa değişmez..

Bunu bilerek evlenmediniz mi?
ilk tanıştığımız dönemde çok ilgili alakalı güzel sözler söyleyen bırıydı evlendık ımzayı attık hersey degıştı bunu kaçkez konussamda konu açıldığında hep bı tartışma çıkıyor bısey yapıp onda merak uyandırmalıyım ılgısını çekmelıyım ama ne

bırak kendi haline illa konuşur insanların çok üstüne gitmek iyi bir şey değil bazen benim kimseye cevap veresim gelmiyor.
Eski konularını bilmiyorum. Eşinle aran değilse bile konuşsun ilgilensin diye sürekli uğraşma. Erkeğin doğası bu..

seni aldatmış sürekli aynı konuları açıyosun ama cevap değişmiyo
evet aldattı ben oğlum için bıseylerı düzeltme kurtarma cabasındayım bunu gören yasayan bılır belkı akıl akıldan ustundur bısey sebep olur dıye yazıyorum ama dünden berı eleştırılıp durdum annelığımı sorgulayanlar vs....

Değişmez anacığım değişmez, 13 yıllık kocam, ilk yıllarda fazla konuşmayı sevmezdi hala sevmiyor. Şimdi bir de başıma diş ağrısı çıktı akşam bana konuşturma beni bak hava girince dişim çok ağrıyor diyor. İnsanı çıldırtır resmen.:KK62::KK62::KK62:

evet aldattı ben oğlum için bıseylerı düzeltme kurtarma cabasındayım bunu gören yasayan bılır belkı akıl akıldan ustundur bısey sebep olur dıye yazıyorum ama dünden berı eleştırılıp durdum annelığımı sorgulayanlar vs....
anneliğini sorgulamadım ki ztn görünüyo bu sdc bu kdr çaba o adama değmez diyorum değerli zamanını oğlunla geçirebilirsin ki daha çok küçük bebeğin...
Neyse sen ztn böyle cvplar beklemiyosundur dünden beri gördüm hakkında hayırlısı

seni aldatan birine neden yaranmaya çalışıyorsun
o seni nasıl memnun edecegini düşünsün

X