- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 41
- Konu Sahibi sariyapraklar
eşim çok ilgisiz fazlada konuşmaz yapısı gereği konuşuyorum bunu bı turlu çözemedik bu sorunu sizce ne yapmalıyım bir fikriniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim çok ilgisiz fazlada konuşmaz yapısı gereği konuşuyorum bunu bı turlu çözemedik bu sorunu sizce ne yapmalıyım bir fikriniz var mı
ilk tanıştığımız dönemde çok ilgili alakalı güzel sözler söyleyen bırıydı evlendık ımzayı attık hersey degıştı bunu kaçkez konussamda konu açıldığında hep bı tartışma çıkıyor bısey yapıp onda merak uyandırmalıyım ılgısını çekmelıyım ama neBunu bilerek evlenmediniz mi?
oğlumla ilgileniyorum bişeyleri yıkmak ıstemıyorum ben elimden gelen herseyı deneyım kı sonra yarın bıgun bısey olursa vıcdanım rahat olsun hem kendıme karsı hemde oğlumakocanı boşverde oğlunla ilgilen boşanma lafları yapıyodun başka konunda
evet aldattı ben oğlum için bıseylerı düzeltme kurtarma cabasındayım bunu gören yasayan bılır belkı akıl akıldan ustundur bısey sebep olur dıye yazıyorum ama dünden berı eleştırılıp durdum annelığımı sorgulayanlar vs....seni aldatmış sürekli aynı konuları açıyosun ama cevap değişmiyo
anneliğini sorgulamadım ki ztn görünüyo bu sdc bu kdr çaba o adama değmez diyorum değerli zamanını oğlunla geçirebilirsin ki daha çok küçük bebeğin...evet aldattı ben oğlum için bıseylerı düzeltme kurtarma cabasındayım bunu gören yasayan bılır belkı akıl akıldan ustundur bısey sebep olur dıye yazıyorum ama dünden berı eleştırılıp durdum annelığımı sorgulayanlar vs....
evet aldattı ben oğlum için bıseylerı düzeltme kurtarma cabasındayım bunu gören yasayan bılır belkı akıl akıldan ustundur bısey sebep olur dıye yazıyorum ama dünden berı eleştırılıp durdum annelığımı sorgulayanlar vs....