- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altında bi şey arama hevesi geçmiş açıkça gör ve bitir eminim hemen evet dicektir neden vaktini boşa harcıyosun daha 1aylık ilişkide ilgi yok 1 seneyi düşünemiyrmistemiyomu sizce dusuncenız nedır yanı bır erkek basta cok sık yazarken hatta ben gec yazdıgımda kızıyodu o derece ılgılıydı sonra boyle olması neye işaret eder
benim anlamadigim bir aydir gorusuyorsunuz ama 2 3 haftadir askim canim cicim yok . E siz zaten hic sevgili olmamissiniz ki bi hafta oyun oynamamissiniz sadece . Ayril gitsin yani bu ne Allah askinaarkadaşlar bir aydır biriyle görüşüyorum sevgiliyim bana ilk başlarda askım derdi ilgi gösterirdi son iki üç haftadır ne askım ne baska bisey hiç birşey demiyor sabah günaydın yazmıyordu iki üç defa uyardım yazdı ama sonrası gelmedi öğlen de konusmuyoruz sebebini sordugumda işteyim yogunum dedi bende anlayısla karsılıyorum üstüne gitmiyorum akşam ise uzanınca naptın yazıyor ben oturuyorm vs sen dyorm oda uzanıyorm dıyo sonra konusmamız bıtıyo dıger gunun aksamına kadar hıc yazmıyo ve ben bnu dün söyledim en azından uykunda gelse haber ver ben beklıyorm hıc yazmıyosn dedm bana sen kısıtlama getırıyorsn annem babam ksııtlama getırmedı karısmaz benm anca nısanlım ve eşim karısablr dedı daha sonrasında ıse yorgun oldugunu keyfının olmadıgını o yuzdende ıcınden gelmedıgını askm vs kelımelern bnu söyledı sızce ne yapmalıyım benden sıkıldıgını dusunuyorm
evet en doğrusuda bu olacakHıcte kafana takma canım o kendısını pahalıya satmaya calışıyor sız daha cok onun peşınden koşun korkun aman benı bırakmasın dıye aklınca sana taktık uyguluyor bence sızde ona öyle bır taktık uygulayınkı asıl o sızı kaybetmekten korksun mesela onun yaptıklarının aynısını uygulayın veyahut da bene bu ılışkıde bır gelecek göremıyorum dıyerek bıtırmek oradan anlarsınız ya pesınden koşacak veyahutda kabul edeceksın ıstenmedıgını