İlişki de bacakları kasmak

genc10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
128
57
98
30
Merhaba arkadaşlar. Konuyu vajinismus a bağlamak istemiyorum.
İlişkiye girerken bacakları gevşek bırakmak için önerileriniz var mı acaba?

Vajinusmusa bağlatmadığınıza göre ilişki kurabiliyorsunuz. İlk evlendiğinizde vajinusmusunuz var mıydı? Bacaklarınızı gevşek bırakamama nedeni altta yatan psikolojik takıntılarınızdır. Korku, çekinme, günah ve utanma duygularıyla ve yanlış bilgilendirmelerle bilinçaltınız etkilenmiş. Bir de eşinizin davranışları önemli. Sevgisi, ön sevişme süresi, sizi de düşünüyor olması önemli. Orgazm beklentiniz olmayan bir adama bacaklarınızı açamayabilirsiniz.

4 yıllık evliyim bazen ister istemez bende de oluyor farkına varınca bırakıyorum kendimi

Vajinusmusa bağlatmadığınıza göre ilişki kurabiliyorsunuz. İlk evlendiğinizde vajinusmusunuz var mıydı? Bacaklarınızı gevşek bırakamama nedeni altta yatan psikolojik takıntılarınızdır. Korku, çekinme, günah ve utanma duygularıyla ve yanlış bilgilendirmelerle bilinçaltınız etkilenmiş. Bir de eşinizin davranışları önemli. Sevgisi, ön sevişme süresi, sizi de düşünüyor olması önemli. Orgazm beklentiniz olmayan bir adama bacaklarınızı açamayabilirsiniz.

4 yıllık evliysen de sorunlu olunabiliyor. Yıllarca vajinusmus nedeniyle uğraşanları ve hiç ilişkiye bile giremeyenleri burada bulabilirsin. Sizdeki evet vajinusmus değil gibi ama bacaklarınızı kasmanız tamamen bir davranış biçiminiz olmuş ve rahatsız olduğunuz için de buraya yazmışsınız. Üstteki cevabımdan başka bir şey yazamayacağım.

İliskiye giremeyecek bir kasılma var ise sorun vajinismustur. Bunu kabul edip tedaviye baslamaniz uygun olur.

Ben üniversite de tedavi olmaya başladım ve orda ki profesör vajinismus da bacak kasılması olmaz diyor. bacakların kasılması daha farklı bi olaymış. ama bilemedim

Ben üniversite de tedavi olmaya başladım ve orda ki profesör vajinismus da bacak kasılması olmaz diyor. bacakların kasılması daha farklı bi olaymış. ama bilemedim
Henüz 2 hafta önce atlattım vajinismusu ve bacakları kasmak kapatmak dolayısıyla vajina içinin kasılması tamamen psikolojik vajinismusla alakalı

Bir kere vajinanızın boş bir tünel olduğunu ve oraya bir şey girebileceğine ikna olmanız gerekir. Buna ikna gibi gözükmek yetmez bilinçaltı bize büyük oyun oynayabiliyor. Tamamen gevşek bırakmak beyinde bitiyor pozisyondan ziyade

Çok merak ediyorum; ne dedi profesör, sizi tedavi edebildi mi, bir de hangi bölümün profesörü?

Bal gibi vajinusmusta da bacaklarınızı kasabilirsiniz. İlişki kurabiliyorsunuz, o zaman niye bacaklarınızı kasıyormuşsunuz? Ne teşhis koydu, hangi tedaviyi önerdi?

Yatarken bağdaş kuruyormuş gibi açın bacaklarınızı bu pozisyonda sıkmanız çok zor olur.

Yatarken bağdaş kuruyormuş gibi açın bacaklarınızı bu pozisyonda sıkmanız çok zor olur.
Pozisyonu tahmin etmeye çalışıyorum da kocasının bağdaş kurmuş kadının üstüne gelmesi zor olmayacak mı? Bi denemek lazım.

Pozisyonu tahmin etmeye çalışıyorum da kocasının bağdaş kurmuş kadının üstüne gelmesi zor olmayacak mı? Bi denemek lazım.

Ayaklarını tam birleştirmez ya bacakların baklava şeklinde durduğunu düşün. Belki de böyle demeliydim 😅 ama doktorunun söylediği makul gelmedi. Vaji hastası nasıl bacaklarını kasmaz. Korkan insan kasılır yoksa neden birleşemesinler ki

4 yıllık evliysen de sorunlu olunabiliyor. Yıllarca vajinusmus nedeniyle uğraşanları ve hiç ilişkiye bile giremeyenleri burada bulabilirsin. Sizdeki evet vajinusmus değil gibi ama bacaklarınızı kasmanız tamamen bir davranış biçiminiz olmuş ve rahatsız olduğunuz için de buraya yazmışsınız. Üstteki cevabımdan başka bir şey yazamayacağım.

Çok merak ediyorum; ne dedi profesör, sizi tedavi edebildi mi, bir de hangi bölümün profesörü?

Bal gibi vajinusmusta da bacaklarınızı kasabilirsiniz. İlişki kurabiliyorsunuz, o zaman niye bacaklarınızı kasıyormuşsunuz? Ne teşhis koydu, hangi tedaviyi önerdi?

Ayaklarını tam birleştirmez ya bacakların baklava şeklinde durduğunu düşün. Belki de böyle demeliydim 😅 ama doktorunun söylediği makul gelmedi. Vaji hastası nasıl bacaklarını kasmaz. Korkan insan kasılır yoksa neden birleşemesinler k
Bi denesinler.
Profesör ne demiş merak ediyorum. Konu sahibi siz de cevaplaya basarak ya da alıntılayarak bize yazın ki haberimiz olsun. Merakının peşindeyim, lütfen yazın.

Bölümü cinsel sorunlar. Bende anlam veremedim. Genelde zaten bacaklar kasılıyor vajinismus olan kadınlarda. Tedavi de ara vermiştim. daha derin psikolojik sorunlarım varmış bacaklarımı da kastıgım icin

Back
X