şimdi şöyle bi durum var üstün körü anlatırsam benim bi erkek arkadaşım vardı ayrıldık çünkü beni çok rahatsız ediyordu temas vs gerçekten çok kötüydü bu yüzden de zaten soğmuştum ve ilişkiye her hangi bir hisle değil arkadaş zoruyla devam etmiştim yanlış biliyorum ama benim açımdan gerçekten çok zor ve karmaşık bi süreçti her neyse zaten çoktan bitirmiş olduğum için ilişki bitince beni hiç etkilemedi ama benim yakın kız arkadaşlarım beni dinlemelerine rağmen hala o çocukla yakın arkadaşlar ve inan o kadar rahatsız edici ki başta karışmazdım çünkü normaldir yani ama sanki ben arkadaşlarıyım o yakın arkadaşları gibi her neyse ayrılalı bi kaç ay oluyo bu arada ben bugün arkadaşlarımla yemek yemeye gittim ve kız erkek karışıktık ama gerçekten sadece arkadaşlarım yani ve story attık ve bunun kadar normal bişey yok ama yakın arkadaşım sevgilisi ve o çocuğun yakın arkadaşı olan çocuk yanıt vermiş storye bune kanka ya diyerek senlik değil o yüzden şaşırdım kötü niyetle söylemedim ama yeni ayrılıp böyle bişey yapman saçma falan diye hani abi o kadar kötü hissettim ki anlatamam bu arada ben ciddi ilişki insanıyım kendimi tanıtmak için söylüyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten temiz eli yüzü düzgün aklı başında olgun saf bi insanımdır ve bu yüzden hayatımı kötü etkilicek bişey yapmak istemem sade bi hayatım vardır ve belli hareketler yaparım insanlar alırım gibi şeyler o yüzden aynı okulda olduğumuz bi çocukla sadece konuşmaya başladık tanışmaya çalışıyoruz sadece olucaksa ciddi ve gerçek olsun istiyorum kısaca ama bu arkadaşlarım yüzünden o kadar kötü hissediyorum ki çok yani çıkartamıyorum da elimde olsa inanın yaparım ama gerçekten olmuyo yani çok kötü hissediyorum lütfen yardım edin