İlişki düzelir diye beklemek değer mi? YKS yılım

beyazfare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
201
24
98
Merhaba, 18 yaşındayım 1 senedir devam eden bir ilişkim var fakat son zamanlarda bitirmeli miyim sorusu kafamda dönüp duruyor. onu çok seviyorum çok değer veriyorum en zor zamanımda benim yanımda oldu fakat onun yüzünden ben çok üzüldüm, hala daha konuşmaları olsun tavırları olsun beni çok üzüyor. yan yanayken hiç bir problem yok fakat telefonda konuşunca sürekli kızarak konuşuyor tersliyor. bizim bu yıl YKS yılımız bu sebeple ayda sadece 2 kere buluşuyoruz aramıyoruzda fakat nadiren istisna da olsa aradığımda beni hep tersliyor kötü konuşuyor ben hep alttan aldım bu zamana kadar ama en son telefonda bana şunu söyledi "verdiğim sözlerden dolayı senin yanındayım" bu ne demek söz vermiş olmasaydı gidecek miydi yani sevgi yok mu artık içinde? çok saçma geliyor artık bana sadece moralimi bozuyor. onu görünce çok mutlu oluyorum her şeyi unutuyorum veya söylediğini ufacık güzel bir söz beni motive edebiliyor çok mutlu ediyor fakat o bunun yerine beni daha da demoralize ediyor. halbuki en ufak şeylerden çok mutlu olan biriyim bir seni seviyorum demesi beni o kadar çok mutlu ediyor ki, bu sebepten dolayı ayrılık düşüncesi geçiyor kafamdan neredeyse 1-2 aydır böyle dişimi çok fazla sıktım, ama bana söylediği o sözden sonra kafama yerleşti ayrılık fakat emin olamıyorum ben onu çok seviyorum düzelir diye beklemek değer mi? üzülmek ayrılık acısı bunları yaşamak istemiyorum düşüncesi bile öyle çok üzüyor ki. ablalarım size saçma gelebilir fakat ne yapacağım bilemiyorum bana bir akıl verin lütfen :(

Ablacim boyle saygisiz biri icin hic dusunmene bile degmez. Bas tekmeyi acima yoksa acinacak hale dusersin.

Canim sinav yilinda moralini bozan herseyi uzaklastir hayatindan. Kimsenin faydasi olmuyo cidden ayrica bulusunca yaptigi seyleri lutuf olarak gorme yani zaten neden iliski yasariz bize iyi geldigi icin ama bu cocuk daha olgunlasmamis bile. Soz vermese durmazmismis velede bak sen yol ver gitsin net dur zaten o zaman gelir gelmezsede hayirlisi değilmiş dersin ki boylesi gelmesin bence.

Bitirin bence.Size kötü davranan biri size değer vermiyordur.Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.Yaşınız çok genç daha kimler kimler çıkacak daha karşınıza.Şimdiden kötü bir tecrübeyle ilerisi için ilişkilere ve başkalarına önyargı oluşturmayın bence.

daha küçücüksün.
seni sevmeyen insanı çekme sal gitsin.
o öyle yks den dolayı iki kere görüşmeler falan hikaye. telde de konuşmuyor öyle sevgi olmaz.
başkası var bence.

bu yıl çok zor bir dönemden geçtiğim zamanlarda bana seni bırakmayacağım gitmeyeceğim

bu yıl çok zor bir dönemden geçtiğim zamanlarda bana seni bırakmayacağım gitmeyeceğim gibi sözler vermişti
Zor donemde yaninda olmus ama simdide başa kakiyo ne anladim ben. Soz vermesem durmazdim demek basa kakmak degil mi?

Canim sinav yilinda moralini bozan herseyi uzaklastir hayatindan. Kimsenin faydasi olmuyo cidden ayrica bulusunca yaptigi seyleri lutuf olarak gorme yani zaten neden iliski yasariz bize iyi geldigi icin ama bu cocuk daha olgunlasmamis bile. Soz vermese durmazmismis velede bak sen yol ver gitsin net dur zaten o zaman gelir gelmezsede hayirlisi değilmiş dersin ki boylesi gelmesin bence.
haklısınız fakat ayrıldıktan sonra ben derslerime hiç odaklanamam ki ondan da korkuyorum

1 yıllık ilişkide bu kadar yıpranma olması bana mantıklı gelmiyo ya

haklısınız fakat ayrıldıktan sonra ben derslerime hiç odaklanamam ki ondan da korkuyorum
Valla bende sevgilimden martta ayrildim normalde kpss temmuzdaydi sinav eylule aldilar çalışmıştım ama cok yuklenmemistim eksigim coktu. Cok agladim ayrilik sonrasi icim gitti ki bizim iliskimiz ciddiydi boyle davranislar olmadi ama toparladim dedim sinavdan sonra üzüntünü yaşarsın son 2 3 ay yuklendim sadece sinava odaklandim. Zaman kaybetmemem gerektigini kafama soktum cunku hic kimsenin faydasi olmayacak kotu gecerse dahada üzülecektim. Sonucunda hem sevdigimle ayrılmış hemde sinavi kaybetmis olacaktim. Ayrilip uzuntunu yasarsin aglarsin illaki ama tum yilini kaybetmezsin hersey kafada bitiyo. Devam etsen sanki boyle cok iyi odaklanabiliyo musun? Iliskindeki sorunlar kafana takilir hep. Hersey sende bitiyor sadece gelecegini istedigin meslegi istedigin universiteyi düşün. Cok guzel okullar var sosyallesirsin bicok imkan olan yerler var istediğin sehire bak onlara bak gaza gelirsin zaten istedigin bolumu okulu kazaninca oranin imkanlarindan faydalanirsin bu egosunu sisirdigin cocuk aklina bile gelmez. Çünkü küçüksün daha o yasimda begendigim tiplere simdi guluyorum cocukmusuz diyorum. Bu sevgilim ilkti ciddiydi hayat sartlarindan ayrildik ondan cok uzuldum yani senim yerinde olsam farkli olurdu.

Merhaba, 18 yaşındayım 1 senedir devam eden bir ilişkim var fakat son zamanlarda bitirmeli miyim sorusu kafamda dönüp duruyor. onu çok seviyorum çok değer veriyorum en zor zamanımda benim yanımda oldu fakat onun yüzünden ben çok üzüldüm, hala daha konuşmaları olsun tavırları olsun beni çok üzüyor. yan yanayken hiç bir problem yok fakat telefonda konuşunca sürekli kızarak konuşuyor tersliyor. bizim bu yıl YKS yılımız bu sebeple ayda sadece 2 kere buluşuyoruz aramıyoruzda fakat nadiren istisna da olsa aradığımda beni hep tersliyor kötü konuşuyor ben hep alttan aldım bu zamana kadar ama en son telefonda bana şunu söyledi "verdiğim sözlerden dolayı senin yanındayım" bu ne demek söz vermiş olmasaydı gidecek miydi yani sevgi yok mu artık içinde? çok saçma geliyor artık bana sadece moralimi bozuyor. onu görünce çok mutlu oluyorum her şeyi unutuyorum veya söylediğini ufacık güzel bir söz beni motive edebiliyor çok mutlu ediyor fakat o bunun yerine beni daha da demoralize ediyor. halbuki en ufak şeylerden çok mutlu olan biriyim bir seni seviyorum demesi beni o kadar çok mutlu ediyor ki, bu sebepten dolayı ayrılık düşüncesi geçiyor kafamdan neredeyse 1-2 aydır böyle dişimi çok fazla sıktım, ama bana söylediği o sözden sonra kafama yerleşti ayrılık fakat emin olamıyorum ben onu çok seviyorum düzelir diye beklemek değer mi? üzülmek ayrılık acısı bunları yaşamak istemiyorum düşüncesi bile öyle çok üzüyor ki. ablalarım size saçma gelebilir fakat ne yapacağım bilemiyorum bana bir akıl verin lütfen :KK43:
Bak ablacım, senin gibi çok öğrencim oldu bir sınav yüzünden terkedilmişliğimde oldu koskaca kazık kadar adam tarafından.
Hayatının en kritik en güzel yılarını neden birini beklemeye değer diye feda ediceksin ki? Eminim feda edersen ilk gözden çıkarılan şey olucaksın. Bu yaşlarda kimse kimsenin son durağı değil unutma. Ayrıca ne bu tripler 5 çocukla ortada mı kaldın ki karalar bağladn? Ya sen bi oku gez dolaş paranı kazzan hayat sana ona göre birini çıkarır.

Merhaba, 18 yaşındayım 1 senedir devam eden bir ilişkim var fakat son zamanlarda bitirmeli miyim sorusu kafamda dönüp duruyor. onu çok seviyorum çok değer veriyorum en zor zamanımda benim yanımda oldu fakat onun yüzünden ben çok üzüldüm, hala daha konuşmaları olsun tavırları olsun beni çok üzüyor. yan yanayken hiç bir problem yok fakat telefonda konuşunca sürekli kızarak konuşuyor tersliyor. bizim bu yıl YKS yılımız bu sebeple ayda sadece 2 kere buluşuyoruz aramıyoruzda fakat nadiren istisna da olsa aradığımda beni hep tersliyor kötü konuşuyor ben hep alttan aldım bu zamana kadar ama en son telefonda bana şunu söyledi "verdiğim sözlerden dolayı senin yanındayım" bu ne demek söz vermiş olmasaydı gidecek miydi yani sevgi yok mu artık içinde? çok saçma geliyor artık bana sadece moralimi bozuyor. onu görünce çok mutlu oluyorum her şeyi unutuyorum veya söylediğini ufacık güzel bir söz beni motive edebiliyor çok mutlu ediyor fakat o bunun yerine beni daha da demoralize ediyor. halbuki en ufak şeylerden çok mutlu olan biriyim bir seni seviyorum demesi beni o kadar çok mutlu ediyor ki, bu sebepten dolayı ayrılık düşüncesi geçiyor kafamdan neredeyse 1-2 aydır böyle dişimi çok fazla sıktım, ama bana söylediği o sözden sonra kafama yerleşti ayrılık fakat emin olamıyorum ben onu çok seviyorum düzelir diye beklemek değer mi? üzülmek ayrılık acısı bunları yaşamak istemiyorum düşüncesi bile öyle çok üzüyor ki. ablalarım size saçma gelebilir fakat ne yapacağım bilemiyorum bana bir akıl verin lütfen :(
Hicbir insanoglunu düşünmeden o sinavin hakkindan gel. Su an senin icin erkek arkadasindan ziyade derslerin var. Ilerde karsina ne Aliler Veliler Ahmetler cikacak. Askıya al herşeyi. Meslegini eline almamis arkadaslarim var evlilikleri kötü ve maddiyat yüzünden bosanmaya korkuyorlar ve ne acilar cekiyorlar. Bense bugun esim beni aldatsa baybay i çekerim. Aldatan bir es evlilikte sevilmez, siddet gördüğün esini sevemezsin... evlenmedennonce bazi insanlar bu tarz seyleri kabul edebiliyorlar. Ama evlilik olayi cok farkli... bu yuzden sen gelecegini düşün lütfen hayallerin bir adam icin degil de bir gelecek uzerine olsun zaten o adam orada yer almak istiyorsa alir. Hersey gönlünce olsun.

Sevgilimle sınav senemde tanışmıştım ben de heeey gidi yıllar İkimiz de sınava hazırlanıyor ve iyi yerleri istiyorduk O yüzden de birlikte çalışıyorduk farklı bölümler istiyor olmamıza rağmen Sınav senesi birbirinize destek olmanız ve birbirinizin yükünü stresini paylaşmanız gereken dönemler Yoğun sınav stresi altında birlikte nefes alıp çabalayacağınız dönemler bunlar Ancak sevgilin sende sadece derin düsüncelere kafa karısıklıgına ve bazen de üzüntüye neden oluyor İnan karşına ondan da iyi anlaştığın ve kimyanın uyduğu insanlar elbet çıkacaktır Ders çalışmamı çok etkiler ayrılmak diyorsan ayrılma ama eskisi kadar da samimi olma, mesafe koy biraz yani muhattap olma Ancak o zaman da aklın onda kalabilir ve derslerine engel olabilir bu Ayrılığı üzülsem de belli bir süre sonra kabullenip hayatıma bakarım diyorsan ayrılman bence en mantıklısı olacaktır Zaten şu an pek paylaşımınız yok ve zamanla bu paylaşım eksikliği duygusal olarak sizi hem yorar hem de aranızı açar Güzel sınav yılları çok çok başarılar

Back
X