Merhaba, 18 yaşındayım 1 senedir devam eden bir ilişkim var fakat son zamanlarda bitirmeli miyim sorusu kafamda dönüp duruyor. onu çok seviyorum çok değer veriyorum en zor zamanımda benim yanımda oldu fakat onun yüzünden ben çok üzüldüm, hala daha konuşmaları olsun tavırları olsun beni çok üzüyor. yan yanayken hiç bir problem yok fakat telefonda konuşunca sürekli kızarak konuşuyor tersliyor. bizim bu yıl YKS yılımız bu sebeple ayda sadece 2 kere buluşuyoruz aramıyoruzda fakat nadiren istisna da olsa aradığımda beni hep tersliyor kötü konuşuyor ben hep alttan aldım bu zamana kadar ama en son telefonda bana şunu söyledi "verdiğim sözlerden dolayı senin yanındayım" bu ne demek söz vermiş olmasaydı gidecek miydi yani sevgi yok mu artık içinde? çok saçma geliyor artık bana sadece moralimi bozuyor. onu görünce çok mutlu oluyorum her şeyi unutuyorum veya söylediğini ufacık güzel bir söz beni motive edebiliyor çok mutlu ediyor fakat o bunun yerine beni daha da demoralize ediyor. halbuki en ufak şeylerden çok mutlu olan biriyim bir seni seviyorum demesi beni o kadar çok mutlu ediyor ki, bu sebepten dolayı ayrılık düşüncesi geçiyor kafamdan neredeyse 1-2 aydır böyle dişimi çok fazla sıktım, ama bana söylediği o sözden sonra kafama yerleşti ayrılık fakat emin olamıyorum ben onu çok seviyorum düzelir diye beklemek değer mi? üzülmek ayrılık acısı bunları yaşamak istemiyorum düşüncesi bile öyle çok üzüyor ki. ablalarım size saçma gelebilir fakat ne yapacağım bilemiyorum bana bir akıl verin lütfen