• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki düzeltme

Allah yardımcınız olsun canım zor günler geçirmişsiniz gerçekten.

Umarım bundan sonra ilişkin istediğin gibi olur.

Aslında her şey bizim elimizde.

Çünkü erkekler bizim kadar ayrıntı düşünmüyor ima etmiyor ama biz altında başka şeyler arıyoruz.

Biraz rahat olmak lazım.

Çok geçerli bir sebep olmadıkça kıskandığını yansıtma.

Zaten bir süre sonra bu onun ilgisini çekecek şaşıracak hatta eminim sevgilim gibi o da sana beni neden kıskanmıyosun artık sevmiyo musun falan dicek :)

Çünkü o zaman bi kaybetme korkusuna benzer bişe yaşıyorlar sanırım.

Ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim :)
Ayy inşallah o günleri görürüm haklısınız her konuda tekrar tekrar cok tesekkürler fikirleriniz için iyi geceler

Canim bir de ona karsi hep pozitif olmaya calis o aradiginda seni hep neseli bulsun, verici olmaktan sevdigini soylemekten cekinme hep ben hep bana yapilsin deme, erkekler de bizim gibi durup dururken soylenen seni seviyorumlara bayilir.. Ona guvendigini alttan alttan hissettir hatta yeri geldiginde soyle, unutma karsindaki insan da iliskinin diger tarafi sana yapilmasini istemedigin seyleri ona da yapma..
Ofkemizi soylerken uzun uzun cumleler kurariz da sevgimizi soylerken cimriyizdir, ona karsi aldigin gardı biraz indirmelisin boylece sen daha huzurlu olacaksin kendi kendini doldurmaktan vazgecince...

Hep güler yüzlü ol..onun hoşuna giden şeylerden bahset ilgiliymis gibi ol...mesela ben futboldan anlamazdim sadece takım tutuyomusn evet tutuyorumdu bütün futbolla ilişkim :-)suan tam bi fanatik olma yolundayum eşimle evde maç izleriz yorum bile yapıyorum stada gidiyoruz.eşim balık delisi evimizde 800 litre su alan akvaryum var suyunu degistirim birlikte degistirirz yem veririm...ne buluyim sizde böyle yapın eşinin sevdiği ilgi duyduğu alanlara katil biseyler yapmayı teklif et hep ondan bekleme en ufak şeyde kızıp bagirma duymamazlıktan gel bazı ufak şeyleri ve bol bol saril sevdigine

Hep güler yüzlü ol..onun hoşuna giden şeylerden bahset ilgiliymis gibi ol...mesela ben futboldan anlamazdim sadece takım tutuyomusn evet tutuyorumdu bütün futbolla ilişkim :-)suan tam bi fanatik olma yolundayum eşimle evde maç izleriz yorum bile yapıyorum stada gidiyoruz.eşim balık delisi evimizde 800 litre su alan akvaryum var suyunu degistirim birlikte degistirirz yem veririm...ne buluyim sizde böyle yapın eşinin sevdiği ilgi duyduğu alanlara katil biseyler yapmayı teklif et hep ondan bekleme en ufak şeyde kızıp bagirma duymamazlıktan gel bazı ufak şeyleri ve bol bol saril sevdigine

Ben de hep stada gitmek istiyorum sevgilimle ama o yanıma geldiğinde doğru düzgün maç olmuyor :( ama bu stad ve futbol işi kesinlikle öncelikli konularım olacak ;) Her seyi ondan bekleme huyumdan bi vazgecebilsem o hemen güzel seyler yapar zaten ama ben hep baskı yapıyordum attık yapmicam :) çok tesekkürler :16:

Canim bir de ona karsi hep pozitif olmaya calis o aradiginda seni hep neseli bulsun, verici olmaktan sevdigini soylemekten cekinme hep ben hep bana yapilsin deme, erkekler de bizim gibi durup dururken soylenen seni seviyorumlara bayilir.. Ona guvendigini alttan alttan hissettir hatta yeri geldiginde soyle, unutma karsindaki insan da iliskinin diger tarafi sana yapilmasini istemedigin seyleri ona da yapma..
Ofkemizi soylerken uzun uzun cumleler kurariz da sevgimizi soylerken cimriyizdir, ona karsi aldigin gardı biraz indirmelisin boylece sen daha huzurlu olacaksin kendi kendini doldurmaktan vazgecince...

Özellikle son söylediklerinizde cok haklısınız ona bazen düşmanımmış gibi davranıyordum araya mesafe koyuyorum büyük bi hatası olmamasına rağmen ilişki yaşamayı bilmiyorum galiba bi de ben hemen kestirip atmaya alışkındım şimdi karşımdaki insanı cok sevmeme ragmen istemeden ona da yapıyorum aynı seyleri fakat artık dediğinizi yapmayı denicem ve pozitif konusmaya calıscam çünkü ben de farkediyorum ben öyle konusunca cok hosuna gidiyor:16: bundan sonra değişik biri olacağım sizlerin sayesinde :16: çok tesekkürler

Rica ederim :-)stad işini düşün biz fb liyiz bazen stada girmesek bile maç günü giyiyoruz formalarimizi kadikoye gidiyoruz yinede...vazgeç herşeyi ondan bekleme huyundan cok yipranirsiniz bende herşeyi eşimden beklerdim ama vazgeçtim o huyumdan sonunda:-)

Rica ederim :-)stad işini düşün biz fb liyiz bazen stada girmesek bile maç günü giyiyoruz formalarimizi kadikoye gidiyoruz yinede...vazgeç herşeyi ondan bekleme huyundan cok yipranirsiniz bende herşeyi eşimden beklerdim ama vazgeçtim o huyumdan sonunda:-)
:) malesef ben bjk liyim o fb li ama olsun :) haklısınız zaten cok yıprandım istediğimi yapsa bile daha fazlasını istedim bense prenses gibi onun için cok fazka bi şey yapmadım sadece bekledim :( ama ben de vazgectim bu huyumdan şimdi ona güzel bi sürpriz hazırlıyorum pzt yollicam :)

Hazırla canım aşk sevgi dünyanın en güzel duygularından ki ölumlu dünya gerçekten cok ciddi sorunlar yoksa boş yere üzülüp uzmeye değmez ailemizide sevdigimizide...nasıl bi süpriz hazirlican bilmiyorum ama ben geçen gün eşime cok güzel yemekler yaptım sık bi masa hazırladım kendimde giyindim makyaj yaptım o gelmeden evin kapısından salona kadr mum koyup yaktım benim odun kocam cok mutlu oldu ınan uzun bi süreden sonra o masada oturup tam 2 saat sohbet etmişiz gecede sımsıkı sarıldı bana oyle uyuduk :-) yani tavsiyem böyle şeylerde yap beklemedigi anda cok güzel olur

Hazırla canım aşk sevgi dünyanın en güzel duygularından ki ölumlu dünya gerçekten cok ciddi sorunlar yoksa boş yere üzülüp uzmeye değmez ailemizide sevdigimizide...nasıl bi süpriz hazirlican bilmiyorum ama ben geçen gün eşime cok güzel yemekler yaptım sık bi masa hazırladım kendimde giyindim makyaj yaptım o gelmeden evin kapısından salona kadr mum koyup yaktım benim odun kocam cok mutlu oldu ınan uzun bi süreden sonra o masada oturup tam 2 saat sohbet etmişiz gecede sımsıkı sarıldı bana oyle uyuduk :-) yani tavsiyem böyle şeylerde yap beklemedigi anda cok güzel olur

Ahh ne güzel siz cok sanslısınız evlisiniz her gün aynı evdesiniz istediğiniz zaman sarılabiliyosunuz bi sorun oldugunda yüzyüze konusup bi de sarılsanız hiçbi sorun kalmaz biz biraz sanssızız uzaktayız birbirimizden :( uzaktan uzaga neler yapabiliyosak onlaro yapıyoruz işte biz de :) cok özendim su an size maşallah inşallah cok mutlu olursunuz bi ömür

Allah razi olsun canım ınş sizde daha cok mutlu olursunuz...evet evli olmanin avantajları var ama dezavantajlarida var :-) uzaktan uzağa ilişki baya zor sizi ozlemekte yoruyodur...ınş ilişkin cok güzel olur he bak bide arada seni seviyorum diye msjda at ben eşime atıyorum ama benim kocam biraz odunsu bana bende bende yazar yada bazen cevp bile atmaz :-)

Allah razi olsun canım ınş sizde daha cok mutlu olursunuz...evet evli olmanin avantajları var ama dezavantajlarida var :-) uzaktan uzağa ilişki baya zor sizi ozlemekte yoruyodur...ınş ilişkin cok güzel olur he bak bide arada seni seviyorum diye msjda at ben eşime atıyorum ama benim kocam biraz odunsu bana bende bende yazar yada bazen cevp bile atmaz :-)
:)) cok tatlısınız olsun onlar içlerinden söylüyolar sanırım sevdiklerini :) evet özlemek cok zorluyor..mesela bugüzel cumartesi gününde onula beraber dolaşmayı cok isterdim tam sevgilimin sevdiği havalar...Bunların da zamanı elbet gelecek inşallah :)

:-)tabi gelir canım cumartesi yalnız olan sen değilsin bende evdeyim suan ve yalnızım cunku eşim calisiyo ve akşam kaçta gelicek bi fikrim yok :-)hangi sehirdesin ben istanbuldayim ve hava yağmurlu ben pazar gününü iple çekiyorum cunku pazar günü geziyorux...buarada kaç yasindasinz evlilik var mi ufukta veya okul falan

:-)tabi gelir canım cumartesi yalnız olan sen değilsin bende evdeyim suan ve yalnızım cunku eşim calisiyo ve akşam kaçta gelicek bi fikrim yok :-)hangi sehirdesin ben istanbuldayim ve hava yağmurlu ben pazar gününü iple çekiyorum cunku pazar günü geziyorux...buarada kaç yasindasinz evlilik var mi ufukta veya okul falan
Ben de İstanbuldayım sevgilim Aydın da geçici ni yerde çalışıyor 24 yasındayız ikimiz de kpss ye hazırlanıyoruz en fazla 2 sene sonra evleniriz diye düşünüyoruz..Bi atansaydık ikimiz de :) bu havada çok güzel kitap okunur khveyle :) aslında dısarı da cıkmak istiyorum cok kararsızım :(

Back
X