Kızlar merhaba.
22 aydır evliyim , hic gebelik yaşamadım ve cok istiyorum
Çok özel olacak özür dilerm fakat sormam gerekiyor . Esim ilişki esnasında 2 kez art arda rahatlama yaşıyor . Dolayısıyla buda 1.rahatlamada ki spermlerin dışarıya akmasına sebep oluyor gibi hissediyorum. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .
Bu arada bende Pko var şimdiye kadar sebebi buna bağlıyordm ama belkide yanlış olan budur .
Lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?
Hayır onunla ilgisi olacağını düşünmüyorum. Zaten içinize gitsede sonra bir şekilde dışarıya akıyor onlar. Spermler hareketli organizmalar hızlıca ilerliyorlar. Afedersiniz içinize boşaldığı zaman sağlık durumunuz uygun olduğunda kolayca bir gebelik meydana gelebilir.
Boşalma, orgazm bunlar ayip yasakli seyler degil. Rahatlama demenize utanmaniza gerek yok. Boyle bir soruyu aile planlamanizi yapan saglik kurulusuna sormaniz daha saglikli olur.
Hayır onunla ilgisi olacağını düşünmüyorum. Zaten içinize gitsede sonra bir şekilde dışarıya akıyor onlar. Spermler hareketli organizmalar hızlıca ilerliyorlar. Afedersiniz içinize boşaldığı zaman sağlık durumunuz uygun olduğunda kolayca bir gebelik meydana gelebilir.
Boşalma, orgazm bunlar ayip yasakli seyler degil. Rahatlama demenize utanmaniza gerek yok. Boyle bir soruyu aile planlamanizi yapan saglik kurulusuna sormaniz daha saglikli olur.
Tabi ki canm ayıp değil fakat tam olarak nasıl bir yer olduğunu bilmediğim için bu şekilde sormanın daha doğru olduğunu düşündüm .
Bu soruyu 2 doktora sordum . Biri etkiler dedi biri etkilemez ..
Bu durumda tecrübesi olan kişilerin yardımcı olmasını tercih ettim .
Cevabınız için çok teşekkür ederim
Tabi ki canm ayıp değil fakat tam olarak nasıl bir yer olduğunu bilmediğim için bu şekilde sormanın daha doğru olduğunu düşündüm .
Bu soruyu 2 doktora sordum . Biri etkiler dedi biri etkilemez ..
Bu durumda tecrübesi olan kişilerin yardımcı olmasını tercih ettim .
Cevabınız için çok teşekkür ederim