Sevgili arkadaşlar biraz tuhaf bir soru gibi gelmiş olabilir size ama söylemesi ayıp ilişki esnasında sanki benim idrar kesemi tekmeliyorlar inanılmaz çişim geliyor.inanın o an altıma kaçırıcam diye korkuyorum.nette bakındım böyle bişeye rastlamadım.Arkadaşlarıma sordum onlarda böyle bişey yaşamamışlar.İş yerinde bir abla var.İlişki esnasında penis idrar torbasına dokunuyomuş bunu daha önce hiç duymamıştım.Bende mi bir anormallik var anlayamadım.Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.Teşekkür ederim..
İlişki sonrasında hemen tuvalete koşuyorum.Çocuk istiyoruz 4 aydır uğraşıyoruz ama olmuyor.Acaba buda etkiliyor mudur bilmiyorum.Bu yüzden inanın ilişkiden de bişey anlamıyorum.Eşim seninki heyecandan diyor.ama ben öyle olmadığına eminim.Çünkü nasıl söylesem size inanın sanki bişey idrar keseme baskı yapıyor hani kendimi tutmayıp bıraksam altıma kaçırıcam.çok sinir bozucu bir durum.
canım bununla ilgili konu var..biraz aşağılara bakmanı tavsiye ederim..aynı zamanda idrar gelmesi normal bişidir...baskıdan kaynaklanıyor bu...herkesin başına geliyor..ilişkiden önce tuvalete git...ilişkiden sonrada mutlaka git tuvalete...ilişki sonrası idrar gelmesi seni aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonlarından korur...iyi bişi yanii
canım benim ya bende tam sana yazıyordum tevafuk oldu.konuyu bulamamıştım ama demek herkesin başına geliyor he..Ben de bir numune benim sanıyordum iyi bari..
ayni durum bendede oluyodu,,muayene için dr.a gittiğimde bu durumuda sordum , yeterli ıslanma olmadığı zaman sürtünmenin fazla olacağını ve bununda idrar yapma hissi oluşturacağını söylemişti , hatta bunun içinde jel önermişti hakikaten doğruymuş,,hatta mis...po..daha çok olurmuş........