ılıskı hakkında soru ısaretlerı :(

Sevgi sözcükleri çok kuru değil midir senin için? Yani bir seni seviyorum yerine daha samimi daha özel şeyleri tercih etmez misin?

Evlenmeyi düşünmek kriter olmamalı bir ilişkide. Eğer buysa kriterin yanlış yoldasın. Evlenmeyi düşünüyor demek ki beni seviyor gibi bir mantık yürütmemelisin bence. Nice sevmeden evlenen, evlenmeden seven insanlar varken evlilik sevginin göstergesi olamaz, olmamalı.
Tatlim bilmiyomusun hala erkek evlilikle ilgili iki kelam etse senle dusunuyorum dese hayal kursa bizim kizlarin gozu baska birseyi gormuyor nede olsa ciddi dusunuyor butun dert bu ya evlilik dusunuyor daha nolsun

Tatlim bilmiyomusun hala erkek evlilikle ilgili iki kelam etse senle dusunuyorum dese hayal kursa bizim kizlarin gozu baska birseyi gormuyor nede olsa ciddi dusunuyor butun dert bu ya evlilik dusunuyor daha nolsun
:) Sadece o değildir heralde, başkasını sevemem, yenisi bundan beter çıkar korkusuda var bayanlarda

:) Sadece o değildir heralde, başkasını sevemem, yenisi bundan beter çıkar korkusuda var bayanlarda
Okadarini bilememde aramizdaki iletisim sevgi sozcugu bla bla.. evlilik dusunmesi yazdigi icin belli ediyor oyle bir tip oldugunu ... :)

Ne kadar zamandır birliktesiniz ki? Bir de anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sanki uzak mesafe ilişkisi yürütüyorsunuz. Netten falan mı tanıştınız?

cogu ılıskıde, baska bı erkek arkadasla kanka modunu kıskanabılır

ee? çoğu ilişkide erkek kanka modunu kıskanıyorsa, kıskançlıktan çevrenin dağıtılmasına tamam mı o zaman? ya bu başka başka erkeklerin denyolukları ne zamandır yanımızdakileri iyi göstermenin sebebi oldu? ben hiç başka kadınlar çok sorumsuz ama benim sevgilime yine de şükür diyen erkek duymuyorum mesela?

idealinizdeki ilişki küsmediği zamanlarda sadece seviyorum, özledimler ve unutmadan evlilik üzerine kurulu bir iletişim :KK64:üstüne kuruluysa tabii ki devam edin ama ben iki konuşamayan insandan başka devam eden bir şey göremiyorum, aranızdaki bir süre sonra artık kullanıla kullanıla anlamını yitirmiş sözcükleri atalım geriye iki yabancı kalacak. evlendikten sonra ne yapacaksınız? 3 konunuzdan 2'si gitti bile ...

Ayni kafa yapisinda olmak, muhabbetinin tutmasi cok ama cok onemli...
Esimle saatlerce muhabbet edebiliriz, her konuda, dilimiz damagimiz kuruyana kadar:KK53:
Ve ben baska kimseyle muhabbet etmeyi onunla ettigim muhabbet kadar sevmem...
Sadece cene calmak gibi dusunme, paylasimin artiyor, gecirdigin zaman artiyor, birbirinden bir sey ogreniyorsun, ayni seye gulup ayni seye hararetle sinirleniyorsun, yeri geliyor kendi bilgini siniyorsun yeri geliyor zevzek zevzek egleniyorsun... Diyecegim o ki, ben yapamazdim "sini siviyorum" dan ileri gitmeyen bir iliskide...

Bu kusme konusu da her zaman basina bela olacak bir sey, yapi meselesi bu, degismez artik kolay kolay...
Omur boyu kapris cekersin, iyi dusun...

ee? çoğu ilişkide erkek kanka modunu kıskanıyorsa, kıskançlıktan çevrenin dağıtılmasına tamam mı o zaman? ya bu başka başka erkeklerin denyolukları ne zamandır yanımızdakileri iyi göstermenin sebebi oldu? ben hiç başka kadınlar çok sorumsuz ama benim sevgilime yine de şükür diyen erkek duymuyorum mesela?

idealinizdeki ilişki küsmediği zamanlarda sadece seviyorum, özledimler ve unutmadan evlilik üzerine kurulu bir iletişim :KK64:üstüne kuruluysa tabii ki devam edin ama ben iki konuşamayan insandan başka devam eden bir şey göremiyorum, aranızdaki bir süre sonra artık kullanıla kullanıla anlamını yitirmiş sözcükleri atalım geriye iki yabancı kalacak. evlendikten sonra ne yapacaksınız? 3 konunuzdan 2'si gitti bile ...
haklısın.

Ne kadar zamandır birliktesiniz ki? Bir de anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sanki uzak mesafe ilişkisi yürütüyorsunuz. Netten falan mı tanıştınız?
yok ne netı baya canlı kanlı gorduk basladık yıllar devrılıyo artık :KK14:

ılıskıde sohbet yok hersey sevıyorum ozledım kısır dongusu
ınsanlar ılıskılerınde ne konusur ..sureklı kusen bır erkek.
ama bı yandan da ılk defa sevdıgımı sevıldıgımı hıssettım suan kendımden emın degılım mutsuzum kusluklerı trıplerınden

bıtırmek ? guvenıyorum cok durust ıyı bırı .. bırını tanımak zaman alıyo ve bu dogru kısı mı gelecek kısı bu kadar guven verır mı benım ıcın guven onemlı cunku herkes gıbı.

ılıskımde o kadar gıtgellerdeyım kı dogru ne bılmıyorum ayrılsam uzulurum .. ayrılmasam kuslukler uzuyo ..

bu arada kıskanclıgı cevremı dagıttı ama cogu ılıskıde , baska bı erkek arkadasla kanka modunu kıskanabılır sızlere danısmak ıstedım

önceden aşık olduğum çocukla aralıksız 3 saat konuşurduk her şeyden. teli kapattığımızda yarım saat anca olmuştur derdik. o dereceydi. muhabbeti o yüzden önemsiyorum ben. çünkü evlenince seviyorum özledimler de bitecek o zaman ne konuşulacak? sıkıntılı. ve sürekli küsüyorsa nazlandırma derim. iyi düşünün sevgiler.