İlişki hakkında tavsiye

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.390
19.007
248
28
Merhaba hanımlar ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim bu zamana kadar hiç kendime denk biriyle ilişki yaşayamadım hep beni sevmeyen erkeklere ilgi duydum daha doğrusu sevgili olsak bile bir süre sonra serseri erkek modeli dediğimiz kişilere evriliyorlardı. Bunu aşağılama amaçlı söylemiyorum ama eğitim açısından maddi açıdan benimle pek denk olmayan bir sevgilim vardı tam 1.5 yıl bir sürü fedakarlıklarıma rağmen beni parmağında oynattı 1.5 yıl sonunda bu böyle olmaz deyip ayrıldım o zaman kıymete bindim ama benim duygularım ölmüştü. Arkadaşlarım yakınlarım sevdiğim erkekler hakkında hep sana denk değil nasıl bu kişiyi sevebiliyosun diyolar haksız olsalar ağızlarının payını veriririm ama gerçekten haklılar. Son sevgilim çok iyi biri gibiydi onun sevgisi sayesinde ben de onu çok sevdim ama ben sevdikçe o uzaklaştı soğudu yapmadığı kalmadı aşağıladı sürekli ben de ayrıldım. Çevemdekiler hep saf olduğumu akıllıca davranmadığımı söylüyolar. Ben de sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim doğru kişiyi bulabilir miyim ya da doğru kişi olduğunu nasıl anlarım? Erkeklere nasıl davranmam gerekiyo mesafem nasıl olmalı kısacası verebileceğiniz tavsiyelere çok ihtiyacım var bunalmaya başladım artık bu konuda hiç yüzüm gülmedi

Tatlım keşke ben de seninle aynı yaşta olsaydım.
21 yaş 'Dogru kişiyi bulabilir miyim' diye endişe etmek icin cok erken.
Ohooo daha kimler gelecek.
Sen de her iliskinde kendine bir ders cikaracaksin.
Ama benim bu yaşimdaki en buyük tavsiyem "Egitimini ve kişisel gelişimini herşeyin üzerinde tutman" olur. Inan ki evlilik çok matah bişi degil. Ne kadar güclü bir kadın olursan o kadar doğru ilişkiler yaşarsın

Selamlar. Bu durum biraz psikoloji alanına giriyor. Karşımıza seçtiğimiz insanlar; bu erkek arkadaş da olabilir, gittiğimiz doktor da olabilir.., genelde geçmişe yönelik yaşadığımız travmalardan kaynaklanıyor. Neden bu tarz kişileri seçiyorsunuz? Size ilk o şekilde davranan kimdi? Bu soruların cevabını bulup kendinizi değiştirmeniz lazım. Bunun için de profesyonel destek alabilirsiniz. Geçmişlerimizdeki travmalar ne yazık ki geleceklerimize yansıyor. Umarım en kısa sürede istediğiniz gibi biriyle beraber olursunuz

21 yaş Doğu kişi midir ? diye düşünürüz..
25 yaş doğru kişi miyim ? diye düşünürüz..
Belki de

erkek kadın fark etmez
kşiliğinin ana hatları oturmuş ise tamamdır
birde ben kendinden ödün veren tabiri caizse kul köle olan insanları sevmiyorum
öyle biri bana itici gelir kaçarım uzak tutar saygı duymam

Evlilik için erken bi yaş ama ben hiç ne güzeldi dediğim bi ilişki yaşamadım hani bitse bile arkasından güzel anarsınız ya hiç öyle bi şey olmadı robot gibi hissediyorum kendimi sevdiğim erkekler tarafından hep aşağılandım halbuki aşağılanacak hiçbi yanım yok düşündüm acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum erkeklerin belli başlı dikkat ettiği bi şey mi var genelde soğuksun derler samimileştikçe sıcaklaşırım kendime has bi yapım var acaba cilveden mi hoşlanıyolar diye düşünüyorum ama alakası yok son ilişkimde başlarda mesafeliyken daha yakındı sevdikçe samimi davrandıkça uzaklaştı

erkek kadın fark etmez
kşiliğinin ana hatları oturmuş ise tamamdır
birde ben kendinden ödün veren tabiri caizse kul köle olan insanları sevmiyorum
öyle biri bana itici gelir kaçarım uzak tutar saygı duymam
Ben de sevmem Hatta soğuk biri olduğumu söylerler sırf ilgimi çekmek için başka bi kadınla beni kıskandırmaya çalışmıştı o dönemler çok üzülmüştüm onu seviyormuş diye ama yazışmalarını yakalamıştım dikkatimi çekmek için yapmış. Acaba soğuk biri miyim ondan mı olmuyor diye düşünüyorum ama dediğim gibi son ilişkimde başta soğuk mesafeliyken daha iyiydi yakınlaşmaya başladık ben sevdikten sonra o uzaklaştı demek ki soğuk olmamla alakası yokmuş diye düşündüm.

İşte sorun burada. Seni asagilayan insanların yaninda neden kaliyorsun. Parmağımı çekenin kolunu koparırım, net! Biraz özgüvenli ol, sacma sapan insanlari tolere etmekten vazgec.
Ayrica zamanla goreceksin ki kültür, vizyon işveden cilveden daha çok iş yapar

hayatına alıcağın kişinin çevresi önemli bence.Bir insan etrafındakileri aşşağılıyorsa hakaret edip kaba tavırlar sergiliyorsa sana da ileride öyle davranma ihtimali yüksek. Birisi sana açıldı diyelim ki ya da arkadaşsınız seninde ona karşı hislerin var birbirinizi tanıma aşamasını uzun tut. sana saygısı var mı senin ne düşündüğünü önemseyip kibar davranıyor mu yoksa ağzına gelip söylüyor mu çık sözlüyüm ben diye buna bak. seni kırmamak için kelimelerine dikkat ediyor mu bu önemli.Benim kendi düşüncem tabi sosyal medyadan biriyle tanışıp tanımak pek sağlıklı gelmiyor bana samimi gelmiyor düzgün insan çıkmıyor gibi

Ya ben açıkçası artık erkeğe şöyle mi davranılır böyle mi davranılırı bıraktım içimden geldiği gibi davranıyorum.

Taktik yapmakla 10 yıl uğraştım bir halta yaramadı bari doğal tavrımla birisi yanımda olsun.

Haklısınız ama başta kibar saygılı davranan birinin sonradan bunu beni elde etmek için yaptığını anladım yani kibardı evet ama bencildi menfaatçiydi mesela.

Sizin yanınızda başka insanları küçümsüyor mu, sizin kusur sayılmayacak yada sayılacak herhangi bi şeyinizi şakayla da olsa eleştiriyor mu bunlara dikkat edin.. Seven insanın karşısındakini inciticek bi davranışta bulunacağını sanmıyorum eğer yanındayken rahatsız hissediyorsanız uzaklaşın. Egosu yüksek kibirli insanlarla uzun yol sıkıntı.. Birde erkeklerin yaklaşma niyetini bilemezsiniz belki kendince oyun yapıyodur kızı ikna edebilcem mi acaba diye. Değişik kafalar.

Yani evet kibarlıkla da pek ilgisi yok çevreye karşı çok kibarlardı ama ikili ilişkide çok içten pazarlıklı davrandılar güvenim kırıldı kimse beni sevmezmiş gibi geliyo ya da düzgün uzun bi ilişki yaşayabileceğim birini bulamayacakmışım gibi

Korkmakta haklısın ki iyi ki korkuyosun.. Bunları hepsi birer tecrübe.. Mesela ben hiç kimseyle çıkmadım hayatım boyunca karşıydım böyle seylere.. Erkeklerin ne kadar ... olabileceğinden habersiz güvenip evleniverdim biriyle.. Ve tabii ki başımda patladı.. 1,5 ay sürdü.. Güvenmemeye devam et, kendini sana ispatlayan biri çıkar insallah..

Nasıl davranmalıyım diye düşünme. Herkesin kısmeti farklı ve saklı. Dua et hayırlısı rastlasın. İlla bir erkek olması zorunda değil hep hayatında. Kafa dinle,kendini tanı, kendine zaman ver. Hayat devam ediyor biri çıkar karşına. Çıkmazsa da kader hayirlisi bu diyeceksin

Çok haklısınız bence. Profilinizdeki bebeği yemek istedim bu arada

Zaten bu yaşta düzgün bir ilişki yaşasan anormal olurdu :)
Neden ortalama 25-26-27yaşlarında evleniliyor ,işte bu yüzden...
Önce bi gez toz eğlen oh mis.
İllaki düzgün biri olacak rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…