• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişki karmaşası:/

5 yıllık ilişkimiz var üç yıl sevgili kaldık iki yıldır nisanliyiz benim okulumn bitmesini bekledik. Ilk yıllar filmlerdeki gibi bi adamdı. Son iki yıldır duzenli ise girdi fırınclk yapıyor hem isletiyor hem imalatinda çalışıyor. Evet işe girdiginden beri değiştihersey. Evlenince yapamadgmz ne varsa yapıcaz para lazım kafam çok dolu eskiden ne yapiyorsak daha iyisini yapicaz diyor ama aramamasna sebepmi bilmiyorm
Demek ki o fragmanmış. Ben de hayra alamet görmedim gidişatı.

5 yıllık ilişkimiz var üç yıl sevgili kaldık iki yıldır nisanliyiz benim okulumn bitmesini bekledik. Ilk yıllar filmlerdeki gibi bi adamdı. Son iki yıldır duzenli ise girdi fırınclk yapıyor hem isletiyor hem imalatinda çalışıyor. Evet işe girdiginden beri değiştihersey. Evlenince yapamadgmz ne varsa yapıcaz para lazım kafam çok dolu eskiden ne yapiyorsak daha iyisini yapicaz diyor ama aramamasna sebepmi bilmiyorm

Gerçekten 21 yaşında mısınız ? Bitmesini beklediğiniz okul , lise miydi ?

Nişanlınız kaç yaşında ?

Şöyle bir yorum yapayım:
İş yoğunluğu ve maddi sorunlar bazen yapısı öyle olanları ilişkide ilgisizliğe itiyor. Bir ilişki koçu bu konuyla ilgili çok fazla post hazırlamıştı durum değiştikten sonra oluyorsa kendi üstünüze alınmayın gibi.
Isten sonra oldu ne zaman dugun esya su bu stresi geldi iskolik oldu adam

Herkese selam. Biraz buruk hissediyorum ben mi abartıyorum kendimi üzüyorum kafam karşıtı fikrinizi almak istedim kızlar. Nişanlım neredeyse bir iki yıldır benimle fazla ilgilenemiyor iş nedeniyle bunu kabullendim iki üç ayda bir görüşüyoruz uzağız falan neyse günde 10 cümle anca mesajlasiyoruz sonra uyuyor ona da tamam sabah 10 da gidip aksam 11 de geliyor çünkü ama hiç aramiyor ilişkinin başlarında surekli arardı. Bir aydır görüşmedik mesela ama hic aramadi ozlesen merak etsen arardn diyorum hep ne alakasi var evlencez iste iki aya diyor her zaman çalışmasını öne sürüp duruyor. Sinirlerime hakim olamıyorum sürekli söyleyince de suçlu ben oluyorum ne yapmaliyim. Kendimi geri çektim yine aramıyor hiçbir türlü. Telefonda konuşmayı sevmiyomus
Evliliğinizin fragmanını izliyorsunuz şu anda. O zaman daha da azaltacak ilgiyi, hatta eve gelip tv karşısında yorgunum diye bayılacak, siz de burada kocam benimle ilgilenmiyor diye konu açacaksınız..

Halâ nişanlı olduğunuzdan emin misiniz ?

Sizinki asker arkadaşlığını dönmüşte

Şöyle soyleyeyim nisanliyken her gün akşam işten çıkıp geliyordu görüşmeye yemek yiyorduk geri tam kırk dk otobüsle eve gidiyordu . Şimdi evlenince tabi romantiklik azalıyor yani beste biri anca vardır . Yani demek istediğim evlenince düzelmiyor doğal olarak rutine biniyor bir şeyler . Şu an bile günde üç kez arar öğle arasinda beş dk olsa bile . Yanlış anlamayın övmek için anlatmıyorum ama normal ilişkide tabi ki evlenince öyle olmasa da insan ilişki yaşadığı birini merak eder .

Benim evleneceğime 2 ay kalsa heyecandan, sevgiden devamlı arardım. Ayrı olduğumuz zamanlara kahrolurdum.

Erkekler bence odunlaşıyor. Bu adam sizin 2 ay kala vazgeçmeyeceğinizi düşündüğü için salmış da salmış. Evlenince de boşanmaz bu zaten diye salar diye düşünüyorum. Ben olsam düğünü ertelerdim. Emin değilim derdim

Herkese selam. Biraz buruk hissediyorum ben mi abartıyorum kendimi üzüyorum kafam karşıtı fikrinizi almak istedim kızlar. Nişanlım neredeyse bir iki yıldır benimle fazla ilgilenemiyor iş nedeniyle bunu kabullendim iki üç ayda bir görüşüyoruz uzağız falan neyse günde 10 cümle anca mesajlasiyoruz sonra uyuyor ona da tamam sabah 10 da gidip aksam 11 de geliyor çünkü ama hiç aramiyor ilişkinin başlarında surekli arardı. Bir aydır görüşmedik mesela ama hic aramadi ozlesen merak etsen arardn diyorum hep ne alakasi var evlencez iste iki aya diyor her zaman çalışmasını öne sürüp duruyor. Sinirlerime hakim olamıyorum sürekli söyleyince de suçlu ben oluyorum ne yapmaliyim. Kendimi geri çektim yine aramıyor hiçbir türlü. Telefonda konuşmayı sevmiyomus
Ozaman evililer hic konusmasın gün icinde?Nasılsa aksam evde görüscez diye?
Ben de sevmem konusmayı telefonda ama 10 yıllık evliyim gün icinde gördüğüm her değisik seyi(marketteki zamlardan,hava duurumuna kadar)esimle wpdan birbirimize atıyoruz glkglkgl
O baska bi iletisim.
Atom mu parcalıyor napıyor 1 ay aramamak nedir?

İlişkiyi ve aşkı bitirmişsiniz bence...İlişki bitirilmesi gereken aşamaya gelmiş

Back
X