• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişki karmaşası:/

Bence yüzyüze gelip kızmadan suçlamadan bir kez daha konuşun. Beklentinizin bu olmadığını ve evlendikten sonra bu durumun daha beter olacağından korktugunuzu, sevildiginizi hissetmediginizi bu yuzden belki evlilik meselesini ertelemenin ikiniz içinde daha iyi olacağını, düşünmeye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Sinirlenirse kestirip atın , ayrılın. Yok hayir sizi daha sık aramaya başlarsa o zaman anlarsınız ki adam sizi seviyor ve kaybetmek istemiyor.

Bunca yıllık tecrübemden ögrendigin sey su...
Bir erkeğe kendi isteklerimizi ve beklentilerimizi mızmızlanarak yaptırmaya çalışmak ise yaramıyor. Eğer bir ilişkiden kendi beklentilerinizi açıkça ortaya koyar ve bu beklentilerin karşılanmaması durumunda ilişkiyi bitireceginiz sinyalini verirseniz iste o zaman bir anda değişiyorlar. Seviyorlar ve değer veriyorlarsa tabi...

Yanyanayken hersey çokguzel bi degisiklik yok ama uzakken böyle bende anlamadım benmi çok beklentiliyim
Zor bir mesleği var nişanlının
Buna tahammül edebilecek misin
Gececi oluyorlar genelde
Beklentiyle evlenmeyin bence
Eğer bu halini kabul edip benimseyecekseniz ne ala aksi üzer üzülürsünüz

Oyle deyince sevmedigim için saatlerce çalışıp eşya borcu ödüyorum tek isim çalışmak oldu diyor nankor muamemelsi yapıyor bu seferde sevmedigim bi insanla neden evleniyim ben hayatimi yasarm daha yasimda genc niye hergun kendime dert edeyim diyor
Tuvalete gitmiyor mu? Yemek yemiyor mu?
Eşimle birer cocukla evlendik. İlla ki görüşüyorduk. Farklı şehirlerde ydik. İlk fırsatta mutlaka mesajlasirdik. Sesli konuşma sakta mutlaka sürekli yazisirdik

Zor bir mesleği var nişanlının
Buna tahammül edebilecek misin
Gececi oluyorlar genelde
Beklentiyle evlenmeyin bence
Eğer bu halini kabul edip benimseyecekseniz ne ala aksi üzer üzülürsünüz
Birlikte vakit geçirirken yorgun olsa bile belli etmez hep esprili eglenceli bi insan bende o yüzden hala bitiremedim kafami karıştıran da bu ben calismiyorum is bulamadım henüz kendin kafan vucudun rahat boş olduğun için bunları düşünüp kendinii üzüyorsun diyor

Herkese selam. Biraz buruk hissediyorum ben mi abartıyorum kendimi üzüyorum kafam karşıtı fikrinizi almak istedim kızlar. Nişanlım neredeyse bir iki yıldır benimle fazla ilgilenemiyor iş nedeniyle bunu kabullendim iki üç ayda bir görüşüyoruz uzağız falan neyse günde 10 cümle anca mesajlasiyoruz sonra uyuyor ona da tamam sabah 10 da gidip aksam 11 de geliyor çünkü ama hiç aramiyor ilişkinin başlarında surekli arardı. Bir aydır görüşmedik mesela ama hic aramadi ozlesen merak etsen arardn diyorum hep ne alakasi var evlencez iste iki aya diyor her zaman çalışmasını öne sürüp duruyor. Sinirlerime hakim olamıyorum sürekli söyleyince de suçlu ben oluyorum ne yapmaliyim. Kendimi geri çektim yine aramıyor hiçbir türlü. Telefonda konuşmayı sevmiyomus
Telefonda konuşmayı sevmiyorum dedigim insanlar genelde görüşmekten hoşlanmadığım hayatımda öncelik vermediğim kişiler olur yoksa insan sevdiği kişi olunca illaki arıyor sesini duymak istiyor en başından böylemiydi bide ilişkiniz çok uzun mu çünkü bazen uzun ilişki heyecanını kaybediyor diye böyle şeyler yaşanıyor şimdi böyle olan evlenince öküz gibi yer içer yatar ilgi vs bekleme yani

Telefonda konuşmayı sevmiyomus
Onu bende sevmiyorum acikcasi..
Surekli telefonla konusmak..
Cit cit cit,mesajlasmak beni de boguyor.
Sen,uzak oldugu icin biraz ilgi beklemissin,nisanlin ise zaten evlenecegiz hatun cepte,ben de islerimle hasir nesir olayim demis.
O ilk zamanlar,cicekler bocekler,seni seviyorumlar,susmak bilmeyen telefonlar olur zaten..
Ama siz iki yili devirmissiniz..Normal bir yerde..

Tuvalete gitmiyor mu? Yemek yemiyor mu?
Eşimle birer cocukla evlendik. İlla ki görüşüyorduk. Farklı şehirlerde ydik. İlk fırsatta mutlaka mesajlasirdik. Sesli konuşma sakta mutlaka sürekli yazisirdik
Haklısın galiba. Ben içimi rahatlacak biseyler duymak istiyorum sanırım bu yuzden

Telefonda konuşmayı sevmiyorum dedigim insanlar genelde görüşmekten hoşlanmadığım hayatımda öncelik vermediğim kişiler olur yoksa insan sevdiği kişi olunca illaki arıyor sesini duymak istiyor en başından böylemiydi bide ilişkiniz çok uzun mu çünkü bazen uzun ilişki heyecanını kaybediyor diye böyle şeyler yaşanıyor şimdi böyle olan evlenince öküz gibi yer içer yatar ilgi vs bekleme yani
Ilk başlarda cok iyiydik daha ikinci ayda adımı koluna ve göğsüne dövme yaptirdi ağzımdan a kelimesi çıksın daha cikmadan gider yapardi oyle diyim

Ilk başlarda cok iyiydik daha ikinci ayda adımı koluna ve göğsüne dövme yaptirdi ağzımdan a kelimesi çıksın daha cikmadan gider yapardi oyle diyim
Ay bu da bence büyük sorun ya herşeyi böyle göklerde yaşayıp erken tüketiyor bazı tipler sonra geriye bişey kalmayınca o heyecanı kaybedince de böyle kala kalıyor bana hiç saglıklı Bi ilişki gibi gelmedi başta da olanlar normal değil çok hızlı sonradan olanlar da normal değil

Onu bende sevmiyorum acikcasi..
Surekli telefonla konusmak..
Cit cit cit,mesajlasmak beni de boguyor.
Sen uzak oldugu icin biraz ilgi beklemissin,nisanlin ise zaten evlenecegiz hatun cepte,ben de islerimle hasir nesir olayim demis.
O ilk zamanlar,cicekler bocekler,seni seviyorumlar,susmak bilmeyen telefonlar olur zaten..
Ama siz iki yili devirmissiniz..Normal bir yerde..
Beş yıl oldu iki yıldır nisanliyiz. Arkadaşımda aynı bu yorumu yaptı tipkisinin aynisini. Erkekler ilişkinin ilk başındaki gibi kalmaz hiçbir zaman sever ama ilgiyi azaltir dedi. Sevmese senle gelecek hayali kurup bunun icin calismaz nasl olsa evlencez deyip salmış seni dedi

Ay bu da bence büyük sorun ya herşeyi böyle göklerde yaşayıp erken tüketiyor bazı tipler sonra geriye bişey kalmayınca o heyecanı kaybedince de böyle kala kalıyor bana hiç saglıklı Bi ilişki gibi gelmedi başta da olanlar normal değil çok hızlı sonradan olanlar da normal değil
O kadar hızlı değil aslında üç yıl yaşadık böyle şeyleri ise girdikten sonra cocuksu yanini kaybetti

B
Normal ya sorumluluk üstüne binince kaldıramamış olabilir
Bilmiyorum. Etrafımdaki nişanlı veya sözlü insanlar hergün birşeyler yapıyor gezmek olsun alışverişe çıkmak olsun her türlü aktivite. Onlarinkide çalışıyor. Onları gördükçe üzülmemek elde değil bende isterdim cıvıl cıvıl bi dönem geçirelim onlar gibi olalım ama mesafeli oturuncada mumkun olmuyor. Ayni ilde olsaydik akşamları çıkışta gelirdim buluşurduk yine telafi ederdik çok üstüme geliyosun elin boş hergun benni yoruyorsun diyor. Isteklerim her zaman çocukça geliyo ona bugunde konuştum ama biktirdgmi söyledi bundan sonra bana da susmak akısına birakmak düşer

B

Bilmiyorum. Etrafımdaki nişanlı veya sözlü insanlar hergün birşeyler yapıyor gezmek olsun alışverişe çıkmak olsun her türlü aktivite. Onlarinkide çalışıyor. Onları gördükçe üzülmemek elde değil bende isterdim cıvıl cıvıl bi dönem geçirelim onlar gibi olalım ama mesafeli oturuncada mumkun olmuyor. Ayni ilde olsaydik akşamları çıkışta gelirdim buluşurduk yine telafi ederdik çok üstüme geliyosun elin boş hergun benni yoruyorsun diyor. Isteklerim her zaman çocukça geliyo ona bugunde konuştum ama biktirdgmi söyledi bundan sonra bana da susmak akısına birakmak düşer
Mesafeli ilişki yürütmek zor ve yıpratıcı oluyor telefondan yapılacak şeyler kısıtlı yerinde olsam evlilik öncesi Bi süre de mümkünse aynı şehirde olup haline tavrına bakıp öyle evlenirim ama şunu söyleyim evlenince öyle hergün farklı bişey yapalım sohbet vs olmuyor biraz toz pembe ha olan vardır ama bu kesim ülkemizde çok nadir, bizim erkekler genelde evlenince öküz modunda takılıyor salıyor. Eşimden örnek vereyim evlilik öncesi dolu dolu yaşadık herşeyi gezdik eglendik ama evlenince geçim sıkıntısı hayatın getirdiği sorumluluk yorgunluğu vs eskisinden farklı oldu çogu şey benim için bu normal Bi durum çünkü anlıyorum bazı şeyleri yeri geldigi zaman yine keyfimizi yaparız gezeriz plansız çıkıp gideriz ama öyle her hafta bişey yapalım modumuz yok önceden hergün farklı bi yerde olurduk

Mesafeli ilişki yürütmek zor ve yıpratıcı oluyor telefondan yapılacak şeyler kısıtlı yerinde olsam evlilik öncesi Bi süre de mümkünse aynı şehirde olup haline tavrına bakıp öyle evlenirim ama şunu söyleyim evlenince öyle hergün farklı bişey yapalım sohbet vs olmuyor biraz toz pembe ha olan vardır ama bu kesim ülkemizde çok nadir, bizim erkekler genelde evlenince öküz modunda takılıyor salıyor. Eşimden örnek vereyim evlilik öncesi dolu dolu yaşadık herşeyi gezdik eglendik ama evlenince geçim sıkıntısı hayatın getirdiği sorumluluk yorgunluğu vs eskisinden farklı oldu çogu şey benim için bu normal Bi durum çünkü anlıyorum bazı şeyleri yeri geldigi zaman yine keyfimizi yaparız gezeriz plansız çıkıp gideriz ama öyle her hafta bişey yapalım modumuz yok önceden hergün farklı bi yerde olurduk
Bizim öyle bir imkanimiz yok malesef iki ay kaldi nasil gececek benim derdim yani nasil kabbulenicem sıkıldım hergun düşünmekten

Şöyle bir yorum yapayım:
İş yoğunluğu ve maddi sorunlar bazen yapısı öyle olanları ilişkide ilgisizliğe itiyor. Bir ilişki koçu bu konuyla ilgili çok fazla post hazırlamıştı durum değiştikten sonra oluyorsa kendi üstünüze alınmayın gibi.

Back
X