İlişki Koçu Olduğunu İddia eden şahıs

Ben de hiyoenerji uzmanıyım döş güçler bizi engellediği için bütün bilgilerimizi sildiriyorlar. Bütün kalp gözüm açık gepgerçekleri size gerçeğinize dönüştürerek yaşatacağım ama her gün aslan kaç paraparapom diyip iki çatalı birbirine vurarak keklik türküsü dansını da Ayşecik gibi yapıp kadınlar külübüne video atmanız gerekiyor.

Bu ilişki koclari da kadınların saçma sapan adamları sevgili, eş diye hayatlarında tutmak için yapmayacağı şey olmasından türedi zaten.
Sizinki onlardan da degil bildiğiniz sapık ama ona ragmen defalarca görüntülü görüşmüşsünüz. Tebrikler. :deli:

estağfirullah nerden bilcen bu kadar çirkinleşebileceğini insanın basireti bağlanıyor bazen anlayamıyor olabilir insanız sonuçta kendini suçlama o onun iğrençliği
Anlayışınız için çok teşekkür ederim inanın ki o kadar o kadar bunalımdayım ki hayat o kadar üzerime geliyordu ki bu aralar. Aklımı mantığımı resmen bi kenara bıraktım çok aptalca hareket ettim

32 sene evvel bu bioenerji meseleleri yeni yeni ülkemizde yayılıyor.
Kısa paçalı çocuklarız o zamanlar.
Benim anneanne bunlara onca para verip eve getirttiriyordu.
Kaç kere geldiler.
Bir işe yaradıklarını asla görmedik.

Bioenerjiyi sizde yapabilirsiniz bir mucize değil ki, nasıl inanırsınız? Karşınızda resmen sapık var.
Bütün konuşmaları ekran görüntülerini almıştır kayda, şantaj yaparsa dogru polise git…

32 sene evvel bu bioenerji meseleleri yeni yeni ülkemizde yayılıyor.
Kısa paçalı çocuklarız o zamanlar.
Benim anneanne bunlara onca para verip eve getirttiriyordu.
Kaç kere geldiler.
Bir işe yaradıklarını asla görmedik.

Bioenerjiyi sizde yapabilirsiniz bir mucize değil ki, nasıl inanırsınız? Karşınızda resmen sapık var.
Bütün konuşmaları ekran görüntülerini almıştır kayda, şantaj yaparsa dogru polise git…
Akrabam savcı bunu direkt kendisine söyledim zaten en ufak şeyde hapsi boylar o

Merhaba bu aralar erkek arkadaşımla limoniyiz, küsüz bundan bi ay evvel ilişki koçu oluğunu söyleyen biriyle tanıştık ben bioenerji ile erkek arkadaşını sana köpek yaparım vs dedi. Görüntülü aramam lazım bunun için dedi (denize düşen yılana sarılır) hesabı dediğini kabul ettim. Ama her açtığında ben işte yüzümü göstermek istemiyorum dedim dudaklarını göstersen yeterli dedi ve her aradığında sanki seninle bir ilişkimiz varmış gibi ona yansıtalım ki o kıskansın senden kopamasın dedi. Her aradığında resmen konuyu sexting yapmaya getirdi ikimizi sevgili olarak ona yansıtalım delirsin falan bana güven bioenerji ile ancak bu şekilde sana bağlarız dedi ben bu konuda eğitim aldım kaç erkeği sevgilisine veya eşine deli gibi bağlanmasını sağladık dedi. Ben konuyu her ilerletmeye cinselliğe getirmeye çalıştığında telefonu kapattım. Ben onun beni arzulamasını değil aşık olmasını istiyorum dedikçe sana ancak bu şekilde aşık olur dedi. O kadar ikna edici şekilde konuşuyor ki ben kaç acaba gerçekten böyle mi diye düşünmedim değil. Ama neden bu şekilde ben onu anlamış değilim. Sizin fikrinizi almak istiyorum bu adam sahtekar mı sapık mı bioenerji de böyle bir metod mu var?
Tabii ki sapık yakında şantaj da başlar

Erkekler her şekilde ekmeğinin peşinde ya inanamıyorum gerçekten.Bioenerji diyorlar üfürücem göbeğine dua yazacam diyorlar çakralarını açacam diyorlar vs vs ama her seferinde kendilerini tatmin etmenin bir yolunu buluyorlar valla tebrik ediyorum kendilerini .Allah aşkına düşmeyin bu tuzaklara .

O zor biraz kuzenim savcı kendisine de söyledim
Hiçbir şey olmaz maalesef ülkemizde öyle adalet sistemi yok hele daha önce cezası falan yoksa girdiği gibi çıkar kendisi savcıdan polisten korkcak olsa sapıklık yapmaz kendinizi kandırmayın adamı engelleyin geçin

İnşallah şantaj yapabileceği bir şeyler vermemiştir eline
Umarım vermemiştir yani hiçbir hemcinsimin başına iş gelsin istemem de bazılarında da akıl iptal ya ilk cümlede engellemesi gerekirken olayın geldiği yere bak tutturmuş kuzenim savcı kuzenin savcı olsa nolur adam sana bakarak kim bilir ne fanteziler kurdu seni sözle taciz etti miden bulanıp engelleyip geçeceğine tutunduğu umut şantaj yapamayacak olması şaka gibi ya

Bioenerji denen sey kisinin kendinde var olan enerjidir yani bunu nasil anlatsam mesela dua ediyoruz ya kendi icimizdeki enerjiyi guzel dileklerle yaraticiya aktariyoruz gibi dusunebilirsiniz. Simdi siz zaten arzulasin degil aşık olsun istiyorum demissiniz bu enerjiyi vermissiniz ama adam sapik oldugu icin sizin iyi niyetinizi kendi menfaatine kullanmış.
Ayrica ilişki koçluğunu da cinsel kocluga ceviren bir kesim var. Insanlar da bilmediği için kanıyor maalesef. Iliski koçluğu çiftin iliskisini duzeltmeye yönelik yapilir ve tek tarafli olmaz öyle arzulasin yok aşık olsun olaylarini kapsamaz. Bunun ufurukculukten farki yok.
Erkek arkadaşınız size aşık olmadiysa sizin istemenizle olmaz. Siz seviyor olabilirsiniz ama karşılığı yok bunu kabullenip önünüze bakmaniz daha saglikli bir seçim olur. Seven olduğu gibi sever zaten.

Anlayışınız için çok teşekkür ederim inanın ki o kadar o kadar bunalımdayım ki hayat o kadar üzerime geliyordu ki bu aralar. Aklımı mantığımı resmen bi kenara bıraktım çok aptalca hareket ettim

Kaç kızım kaç bir herif için başina neler gelcekti bak🙄boşver bu isi sapıği da engelle bir daha da bulaşma böyle tiplere gördün işte

Umarım vermemiştir yani hiçbir hemcinsimin başına iş gelsin istemem de bazılarında da akıl iptal ya ilk cümlede engellemesi gerekirken olayın geldiği yere bak tutturmuş kuzenim savcı kuzenin savcı olsa nolur adam sana bakarak kim bilir ne fanteziler kurdu seni sözle taciz etti miden bulanıp engelleyip geçeceğine tutunduğu umut şantaj yapamayacak olması şaka gibi ya
Bunu sağlıklı bi kafayla yapmadım zaten hayatımda ilk defa böyle bir şeyin içinde buldum kendimi böyle bişey olacak deselerdi asla inanmazdım ben bu kadar gerizekalılık yapmam derdim. Ama haliyle bende insanım demi düşmez kalkmaz bir Allah kınamadan konuşmayı deneseniz. Ne oldum değil ne olacağım demeli insan.

Bunu sağlıklı bi kafayla yapmadım zaten hayatımda ilk defa böyle bir şeyin içinde buldum kendimi böyle bişey olacak deselerdi asla inanmazdım ben bu kadar gerizekalılık yapmam derdim. Ama haliyle bende insanım demi düşmez kalkmaz bir Allah kınamadan konuşmayı deneseniz. Ne oldum değil ne olacağım demeli insan.
Aynı allah akıl da verdiği için ne oldum değil ne olacağım bu tarz konuları kapsamıyor benim için size de tavsiyem engelleyin geçin böyle saçma şeylere de bir daha itibar etmeyin

Aynı allah akıl da verdiği için ne oldum değil ne olacağım bu tarz konuları kapsamıyor benim için size de tavsiyem engelleyin geçin böyle saçma şeylere de bir daha itibar etmeyin
Depresyonun verdiği etkiyle kendimi kaybettim ilk defa böyle bir şey yaşadım bir daha bu kadar bilinçsizce hareket etmicem sağolun

ben bioenerji ile erkek arkadaşını sana köpek yaparım

kaç erkeği sevgilisine veya eşine deli gibi bağlanmasını sağladık d

o kıskansın senden kopamasın
Karşı taraf için böyle beklentiler içine girmek bana çok korkunç geliyor. Bir nevi büyü yapmak gibi bir şey. Ayrılmışsınız olmuş bitmiş. Karşı tarafın rızası dışında bu tarz şeylerle bağlamak vs hiç etik değil.

Back
X