İlişki olur mu ve Belirtilerim

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.308
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Küçük abdestime çıkarkende ağrı oluyor eklemeyi unutmuşum.

Ovülasyon günlerinden sonrs tsbiki ilişkiye girebilirsiniz. Sadece gebelik kesinleştiği ve doktor kontrolünün yapıldığı zaman doktor size ilişkiye girmeyin demediği müddetçe ilişkiden uzaklaşmanıza gerek yok. Bu arada gebelik belirtisi olarak akıntı çoğalması mümkündür ama bu kadar erken olmazdı. Hele uyku ve yorgunluk hali bu kadar erken mümkün değil. Şöyleki eğer ovülasyon gününüzde yumurtladı iseniz ve değerlendirme yaptıysanız ve eğer tutmuş ise yumurtla ile spermin döllenme süreci 7-10 gün sürüyor. Sonra bunlar rahme tutunuyor ki bu da yaklaşık bir haftaya yakın sürüyor. Yumurta rahme tutunduktan sonra hormonların yükselmeye ve yavaş yavaş belirti hissetmeye başlıyorsun ki bu süreçler tamamlanınca neredeyse adet olacağın gün gelmiş çoğunlukla geçmiş bile oluyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için psikolojik demek ki ama akıntılarım gerçekten o zamandan beri devam ediyor bugün reglime 6 gün kaldı regl oldum olucam gibi hissediyorum korkuyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…