- Emoji Skoru
- 10.169
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi cicekkizmerve
tam dans edicem bi gülme geliyo töbee!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşim oryantel kiyafetler almisdi. Diyor ki gece loş işikda seksi muzik esliginde girdim kivirta kivirta dans etmeye basladim adam gulme krizine girdi. Bir hafta konuşmadim diyorkızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
Selam verirsin, borçlu çıkarsın.aynen yaa sarılsam umutlanıyolar![]()
Hintli miyiz biz ya, öpüşcez diye merasimle girelim, bende gülerdimArkadaşim oryantel kiyafetler almisdi. Diyor ki gece loş işikda seksi muzik esliginde girdim kivirta kivirta dans etmeye basladim adam gulme krizine girdi. Bir hafta konuşmadim diyorben de yapamam her halde
![]()
Geçen gün Esra erolda bi kadın kocasını kertenkele ye benzetmiştiDamat halayı çekeriz biz
Güney afrika kertenkelesi gibi çiftleşme dansı mı yapıcaz bi de yahu ne dansıgülmekten geberirim.
İnstagramda bi ara bi asansör şakası dolaşıyordu.Dens müziği eşitliğinde.Asansördekilere de dans edin diye tehdit ediyordukızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
Seni duvardan duvara da vurmak istiyordur kocan vay haline.kızlar eşinize yada sevgilinize ilişki öncesinde böyle dans ediyor musunuz neler yapıyorsunuz kucak dansı oryantal ne bileyim baştan çıkarmk için? yani ben utandım daama eşimin böyle birşey beklediğinden eminim sadece çekindim biraz fiziğim falanda güzel 172 boy 58 kg, sadece yeterince kıvrak olamamaktan çekindim ahahah acil yardım
hahahajajahahjahahahah çok mantıklıO yapsın sana dans
yalnız halay acıp oynamak cok mantıklı hahahsshhsha benim enerjim yükseliyor hemen hahahaDans değilde hangi şarkıda dans edeceksiniz o da tetikler bencehalay vs gibi tiye alanlar olmuş çok güldüm o ayrı ama bana çok kıvrak ve cekici gelen bir kaç şarkı var mesela direkt duymak bile enerjiyi değiştiriyor
jdjdjdjdjs mükemmel evlilik dedikleriEvet, eşim harmandalı oynamadan benim libidom yükselmiyor mesela. Haftada 3 gün evde harmandalı oynar ben de izlerim
yani tabi öyle ama kıvrak birisi olmayınca insan utanıyoriçinden gelenleri yap çekinme o eşin senin zaten hertürlü fiziğini görüyor etkileniyor kasma bıkadar
ay bu bile benden dahs güzel kıvırıyor hahahahshshs düşünün vahim halimiDans anlayışımız budur.
Eki Görüntüle 3740327
Yeni bir fantezi türü sekmesi ekleniyor: halaylıyalnız halay acıp oynamak cok mantıklı hahahsshhsha benim enerjim yükseliyor hemen hahaha
ay benim arkqdasımda aldı ve gece cok mutlu bitmis ben hem gülerim hem kıvıramam hahahshsArkadaşim oryantel kiyafetler almisdi. Diyor ki gece loş işikda seksi muzik esliginde girdim kivirta kivirta dans etmeye basladim adam gulme krizine girdi. Bir hafta konuşmadim diyorben de yapamam her halde
![]()
İçinden gelince yap ilişkine güzel renk katar da bacım konuyu niye siliyosun yasak o.
onların gözü kıvraklık mıvraklık görmez zaten merak etme.yani tabi öyle ama kıvrak birisi olmayınca insan utanıyor