İlişki sırasında acı..

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Uff kızlar nerden başlasam bilemiyorum. Ekim annesiyim ben de.. Hamileligimden önce ilişki sırasında acı olmuyodu ama sonrasında yanma oluyodu çok fena. Bi şekilde idare ediyoduk kremlerle felan. 2 buçuk ay olacak nerdeyse doğum yapalı 2 kez ilişkiye girdik eşimle ama fenaa.. Eskisi gibi yanma felan yok doğumdan sonra atlattık ama şimdi de içerisi çok acıyo. Normal doğum yaptım 9 tane dikişim vardı. Dikişler döküldü iyileşti dışarda bişey yok. İçerden hissettigim acı dikişler acaba tam iyileşmedi de onlar mı acıyo yoksa hani doğumda rahim zedelendigi için mi acıyo seçemiyorum. Korkuyorum artık 2 kez denedik olmadı ondan beri 1 ay oldu eşimden korkarak kaçıyorum. Adam da bunaldı artık. Ki hamileligimden önce nerdeyse her gün isteyen biri. Şimdi de istiyo eskiye dönmek ama olmuyo çok koptuk artık birbirimizden bi soğukluk bi terslik.. Eskiden hiç beni kırmazken şimdi arkadaşlarıyla hamam vs. Gidecegini haber veriyo gitme bugün benimle kal diyorum inada bindiriyo gidiyo. Tabi gerçekten hamama mı gidiyo o ayrı mesele :KK43: Çok üzülüyorum kızlar bi yandan hak veriyorum ona bi yandan beni anlamadığı için kızıyorum. Size sormak istediğim benim gibi olan var mı aranızda 2 ay geçip hâlâ acı çeken felan ? Doktora git demeyin çokkk korkuyorummm muayeneden felan daha doğumum dün gibi gözümün önünde gidemem doktora :KK12:

Herkesin dogumu farkli oluyor canim . dikis sayisi farkli yirtilmasi farkli oluyor.. Aci oluyorsa bi terslik var demkki. mutlaka kontrol olmalisin aciyi ceken sensin . nasil yardimci olabiliriz ki ?

Herkesin dogumu farkli oluyor canim . dikis sayisi farkli yirtilmasi farkli oluyor.. Aci oluyorsa bi terslik var demkki. mutlaka kontrol olmalisin aciyi ceken sensin . nasil yardimci olabiliriz ki ?
Ne bilimm yaa belki benim gibi olan vardır dedim zamanla geçiyo sözünü duymaya çok ihtiyacım var dogumda ebenin gelip gidip açıklığımı kontrol etmesinden sonra hiç doktora gitmeyi göze alamıyorum hep öyle muayene olacakmışım gibi geliyo hep acıyacak korkusu :KK43:

Canin benim ki 4. Aydan sonra gecti rahatladim. Kayganlastirici da hafifletiyo. Suan 5 bucuk ay oldu hic acimio
Ayy icime su serpiyosun vala :) insallah gecer ya zeytinyagi felan denedim ama fayda etmiyo aciyo yine de en iyisi beklemek biraz daha ama kocayi nasil idare edicem o sıkıntı iste :(

Zeytinyagi yerine eczanede satiliyo canim kayganlastirici merhem gibi bi tupte. Ben onla rahattim. 3. Ayi gectiginde hafifliyo sonra da kalmio. Ben hep oyle kalcak sanmistim ama simdi hic acimio sifir yani :) endise etme

Ayy simdi de bana oyle geliyo inanir misin sanki hic gecmicek hep böyle kalcak :) önceki gün bi daha denedim de sıkıntı yok gibiydi dur bakalım bi dahaki sefere nolcak :D

Back
X