ilişki sırasında hevesim kaçıyo..

ferhunde9511

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
4
3
1
29
Arkadaşlar bu konuyu buraya yaza bildim. Lutfen yardm edin. Eşimi çok seviyorum. İlişki sirasinda hevesim kaçiyo beni öpüyo tiksiniyorum. Ha bide ilişki sirasinda karnimin aşağisi ağriyo. . Sebep nedir sizce? Doktora gitmeye utaniyorum. Normal mi sizce? Geçermi. Şimdiden teşekkürler

ben de karnım arıyor ilişki esnasında; belki pozısıyon ıle alakalı diye düşündum.

Hayır ilişki esnasında ağrı olmasi bir hastalık belirtisidir
utanmayin biran önce doktora gidin.
Yıllarca bu konu da eğitim almış ve her gün bir çok kişiyi bu konu da muayene etmiş bir doktor için karşısındakinin utanılacak bir durumu yoktur.

Eşiniz den tiksinmekte belki bununla alakali bir psikolojidir
onun öpmesi ilişkiyi hatırlatıyor, ilişkide ağrınizi hatırlatıyor ve bu sebeple daha en başından istem dışı reddediyor ilişkiyi istemiyor bu yüzden tiksiniyor olabilirsiniz

Kasığında ağrı oluyorsa rahmin ters olabilir benimde öyle oluyordu doktora gitti alttan muayene ile rahmin ters dedi yanı bu agriyi hep cekicem bende akışına bırakıyorum,ıslak ken daha rahat oluyor

Anladim. Teşekkür ederim. Bu arada ağrinin tarifi nasil anlatayim. Hani idrarini tutarsin ya idrar kesesi şişer ağri verir. Öyle bir ağri. İlişkiye girdiğimdi gayet güzel oluyu önceleri tiksinmiyorum yani ilk dakikalar sonra tiksinmeye başlıyorum. Eşime daha söyleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…