• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sırasında kanama

Denizcim123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Herkese merhaba hanımlar acil biz eşimle aylardır bebek pilanlıyoruz ve bu haziran ayinda yumurtlama dönemimde tam ilişkiye girdik normalde 17sinde adet olmam gerekiyor bu gun ilişkiye girerken kanamam oldu baya 1 ped kadar acaba bunu yaşayan var mı

Hamile değilsiniz o zaman neyi yaşayan var mı diye soruyorsunuz anlamadım

Herkese merhaba hanımlar acil biz eşimle aylardır bebek pilanlıyoruz ve bu haziran ayinda yumurtlama dönemimde tam ilişkiye girdik normalde 17sinde adet olmam gerekiyor bu gun ilişkiye girerken kanamam oldu baya 1 ped kadar acaba bunu yaşayan var mı
Büyük ihtimalle regl gününüz değişti veya bu sürekli olan bir durum mu takip edin rahim ağzında yara veya polip gibi şeylerden ilişki sırasında kanama oluşabiliyor çünkü

Büyük ihtimalle regl gününüz değişti veya bu sürekli olan bir durum mu takip edin rahim ağzında yara veya polip gibi şeylerden ilişki sırasında kanama oluşabiliyor çünkü
Evet baktim onlarda olabilirmis bir an tedirgin oldum ilk defa yaşayınca boyle bisi

Bende gebelik düşünürken yumurtlama dönemimde ilişki sonrası hep az miktarda kanamam oluyordu normal bence yumurtlama kanaması diyorlar

Back
X