kürtaj demek doğum demektir lohusasın bende kürtaj oldum kanama olur durur 15 gün geçer bir daha olur sonra 20 gün sonra genbe olur bu kürtaj kanamasıdır sen komple bitmeden gene başlamışsın engelli koşuya cuteKızlar günaydın
3 martta kürtaj oldum, 28 gün sonra ilişki sırasında yasadıgım kanamayla adet oldum.
Nisan ayındada 2 kere ılıskıde kanama oldu . Sonra adet oldum adetten sonra 3 kere ılıskı oldu sonuncuda dun yanı yıne hafıf bı kanama oldu.
Bunun sebebı ne olabılır , korkmalı mıyım ?
Cumartesı doktorumdan randevu almaya calısacagım ama daha once yasayan varmı merak ettim
Cute MerhabaTeşekkür ederim kızlar
ilk kanama baya sıddetlıydı
ıkıncıde ben cok korktugum ıcın acıkcası bıraz temkınlı olduk o zaman azdı ama dun aksam yıne cok hafıf pembemsı kanama oluyor sankı nasıl desem ıcerde bı yırtık var veya yara var
boş gebelikten canımmCute Merhaba
Eski nickim soslu _makarna :) beni böyle tanırsın diye yazdım
Geçmiş olsun
3 martta neden kürtaj oldun canım
Ben evdeyim şimdi bebek de var ya pek aktif değilim o yüzden
Kızlar günaydın
3 martta kürtaj oldum, 28 gün sonra ilişki sırasında yasadıgım kanamayla adet oldum.
Nisan ayındada 2 kere ılıskıde kanama oldu . Sonra adet oldum adetten sonra 3 kere ılıskı oldu sonuncuda dun yanı yıne hafıf bı kanama oldu.
Bunun sebebı ne olabılır , korkmalı mıyım ?
Cumartesı doktorumdan randevu almaya calısacagım ama daha once yasayan varmı merak ettim[/QUOTE
hamilelik varsa eğer ilişki sırasında kanama oluyorsa bu düşük riskidir ve yapmamanız gerekir.doktor da muhtemelen aynısını söyler...
CuteMom düşükten sonra ben de yaşadım benzer durumlar, hatta çok sık da adet oldum, ilişki sırasında fazla şekilde değil ama sonrasında kanama olduğu oldu,
doktorum normal demişti, betahgc istemişti, o da sıfırlanmıştı.
ama düşük sonrası normal düzene dönmem 3 ayımı almıştı.
ki benim düşüğüm çok erken bir düşüktü, 4 haftalıktı daha, neden o kadar ağır geçti ben de öğrenemedim.
Ay benimdemi bu şekilde olacak acaba
Geçen hafta perşembe günü düşük yaptım kanamam dün akşam bitti şuan hiç yok. Ara ara gelicek mi kan yani
canım ben o dönem düşük yapanların forumunu takip ediyordum, ertesi ay hamile kalanlar bile vardı sıkıntı yaşamadan.
benim neden o kadar ağır geçti bilmiyorum, doktorum olabilir dedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?