İlişki sırasında kanama

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar günaydın
3 martta kürtaj oldum, 28 gün sonra ilişki sırasında yasadıgım kanamayla adet oldum.
Nisan ayındada 2 kere ılıskıde kanama oldu . Sonra adet oldum adetten sonra 3 kere ılıskı oldu sonuncuda dun yanı yıne hafıf bı kanama oldu.
Bunun sebebı ne olabılır , korkmalı mıyım ?
Cumartesı doktorumdan randevu almaya calısacagım ama daha once yasayan varmı merak ettim

Cute geçmiş olsun, Bende bi kere olmuştu ama ardından dediğin gibi adet olmuştum ve tekrar etmedi.
En net cevabı doktor verecektir, Umarım sorun yoktur

Canım geçmiş olsun kürtaj öncesi sonrası ne olur bilmiyorum ana 3 kanama pek normal değil gibi. Belki içerde parça dalan kalmıştır

bana doktorum kürtajdan sonra kanaman olabilir demişti ama cok az oldu yani korkulcak bişe olduğunu düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz ihmal etme kontrole git en kısa zamanda

Teşekkür ederim kızlar
ilk kanama baya sıddetlıydı
ıkıncıde ben cok korktugum ıcın acıkcası bıraz temkınlı olduk o zaman azdı ama dun aksam yıne cok hafıf pembemsı kanama oluyor sankı nasıl desem ıcerde bı yırtık var veya yara var

belki henüz tam olarak iyileşmemişsinizdir diyeceğim ama yeterince zaman geçmiş gibi. :/ bir doktora görünmenizde fayda var. geçmiş olsun :)

kürtaj demek doğum demektir lohusasın bende kürtaj oldum kanama olur durur 15 gün geçer bir daha olur sonra 20 gün sonra genbe olur bu kürtaj kanamasıdır sen komple bitmeden gene başlamışsın engelli koşuya cute
doktora git için rahat olsun ama bence korkma yani benim kürtaj tecrübem bu.

CuteMom düşükten sonra ben de yaşadım benzer durumlar, hatta çok sık da adet oldum, ilişki sırasında fazla şekilde değil ama sonrasında kanama olduğu oldu,

doktorum normal demişti, betahgc istemişti, o da sıfırlanmıştı.
ama düşük sonrası normal düzene dönmem 3 ayımı almıştı.
ki benim düşüğüm çok erken bir düşüktü, 4 haftalıktı daha, neden o kadar ağır geçti ben de öğrenemedim.

hamilelik takviminiz durunca bir şaşırdım nasıl dedim kürtaj oldu hem de hamile hem de yara var diye
çok geçmiş olsun

Normal olabilir çünkü kürtajdan sonra kanama olabilir diye biliyorum ama baya süre geçmiş kürtaj olalı sanki hala kanaması normal değil gibi bence doktora gidin

ben de böyle bir operasyon geçirmiştim. Ancak senin yaşadığın bir durum yaşamamıştım. İçeride parça kalmış olabilir. Mutlaka bir doktora görünmelisin eğer öyle bir şey varsa parça daha fazla sana sıkıntı yaşatmadan 2. kürtaj yapılmalı

Cute Merhaba
Eski nickim soslu _makarna :) beni böyle tanırsın diye yazdım
Geçmiş olsun
3 martta neden kürtaj oldun canım
Ben evdeyim şimdi bebek de var ya pek aktif değilim o yüzden

Cute Merhaba
Eski nickim soslu _makarna :) beni böyle tanırsın diye yazdım
Geçmiş olsun
3 martta neden kürtaj oldun canım
Ben evdeyim şimdi bebek de var ya pek aktif değilim o yüzden
boş gebelikten canımm
nasılsın ne var ne yok olsun mu olmasın mı derken ne guzel kucakladın bebısını
ısten mı ayrıldın ?

Ama hamıle degılım kı

Ay benimdemi bu şekilde olacak acaba
Geçen hafta perşembe günü düşük yaptım kanamam dün akşam bitti şuan hiç yok. Ara ara gelicek mi kan yani

Ay benimdemi bu şekilde olacak acaba
Geçen hafta perşembe günü düşük yaptım kanamam dün akşam bitti şuan hiç yok. Ara ara gelicek mi kan yani

canım ben o dönem düşük yapanların forumunu takip ediyordum, ertesi ay hamile kalanlar bile vardı sıkıntı yaşamadan.
benim neden o kadar ağır geçti bilmiyorum, doktorum olabilir dedi ama.

canım ben o dönem düşük yapanların forumunu takip ediyordum, ertesi ay hamile kalanlar bile vardı sıkıntı yaşamadan.
benim neden o kadar ağır geçti bilmiyorum, doktorum olabilir dedi ama.

Benim dusugumde biraz sıkıntılı oldu korkuyorum o yuzden. Ne zor kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…