Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki sırasında kondom yırtıldı içimde kalmış mıdır?
Baş kısmı yırtılmış ama içimde kaldımi kalmasını bilmiyorum ne yapmam lazım . Ve ertesi gün hapı almalimiyim doğurgan dönem diyor adet takvimim ama bı kereden bişey olurmu
Baş kısmı yırtılmış ama içimde kaldımi kalmasını bilmiyorum ne yapmam lazım . Ve ertesi gün hapı almalimiyim doğurgan dönem diyor adet takvimim ama bı kereden bişey olurmu
:)) valla cocuk buyutmek daha pahalı dıyım balon gb patlayıp prcalara ayrılmıyo dıye bılıyorum. delik oluyo. parca kopacak kadar, delık lateks eldıven gb parampırcık olursa da hıssedılır zaten :))
:)) valla cocuk buyutmek daha pahalı dıyım balon gb patlayıp prcalara ayrılmıyo dıye bılıyorum. delik oluyo. parca kopacak kadar, delık lateks eldıven gb parampırcık olursa da hıssedılır zaten :))
Aile hekimlikleri aile planlamasi kapsaminda ertesi gün hapı ücretsiz veriyor. Tabi kaldiysa geçen bana da lazim oldu. Ama aradığımda kalmadi dediler. Pandemiden herkese lazim oldu galiba