ilişki sırasında ne düşünürsünüz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen hafta Aşk- ı Memnu'nun tekrarı başlayacaktı eşime cabuk ol dizi başlayacak demiştim eşimde manyakmısın sen burda aklın dizide demişti kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu sadece bendemi var acaba diyordum :roflol: demekki herkez ayniymis :roflol: ben ama cocuk uyanirmi acaba diye birde abuk subuk seyler aklima geliyo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :jeyyar:

Bazen acayip acayip işlerim oluyor onun için eşim bana ben işlerim hep cuma namazında sende ilişki sırasındamı düşünürsün diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geçen hafta Aşk- ı Memnu'nun tekrarı başlayacaktı eşime cabuk ol dizi başlayacak demiştim eşimde manyakmısın sen burda aklın dizide demişti kaydirigubbakcemile3

ilahiii çok güldüm hehe kaydirigubbakcemile3

ya ben bekarım ama soyle dusundumde..kabusa donerdı her halde
elımı nere koyucam... sımdı ne yapıyım....fazlamı abarttım...ne soylesem...acaba bıttımı..bana mı oyle gelıyor...ıcımden gulmek gelır gulemem...susadım....devam etmek ısterdım ama nasıl soylenecek...hangı pozısyon....bunun gıbı bır suru sey...ama en guzelı zevk almaya bakar... tadını cıkarırdım....

nerden buldun laa bu soruyu :uhm:
sorunun cevabını şimdi bulmaya çalışıyorum ne düünüyorum acep diye kafamçokkarıştı

Ben çoğunlukla harika olması için ne yapsak diye düşünüyorum:utangac:sırnaşık şey

Back
X