- Konu Sahibi tatlimseval
-
Neden işesin, çişi yok ki, orgazm yüzünden çişi var gibi hissediyor. Herkes yazmış işte benzer şeyleri.he tabi orgazm sivisi diye biraksin kiz kendini,,sonra yatak olsun sidik golu
yukarıdaki açıklamalara ek olarak şunu ekleyeyim
ilişki esnasında erkek cinsel organı kadının sidik kesesine baskı yapabiliyor
bu nedenle çişin geliyor olabilir
herkesin cevabı silinmiş ben de bi tereddüt ettim yazmasam mı die :) ama bilmeyenlere öğretmek görevimiz bi yerde..
sen bi tuvalete git ondan sonra dene istersen, ben denk geldiğini düşünüyorum.. zaten idrar kesesinin dolu olması senin orgazm olmanı da engellicektir.. ayrca eşin doru diyo, normalde rahatladktan snra tuvaletinin gelmesi lazım.. bende tersi hiç olmadı, hele ki kocan geldikten sonra senin tekrar tuvaletin geliyo kısmı en ilginci bence :) e siz nası yapıyosunuz anacım, her 5dk'da bi wc'ye mi taşınıyosun, boşar valla bu adam seni :)
sonuç: bi sebebe bağlayamadım ilginç gerçekten.. belki ilişkiden bi süre önceye kdr sıvı tüketiminden uzak durabilirsin..
ay siz varya birtanesiniz varya iyiki varsınıza.s.
silinen yazıları berşule hanım sildi çünki bağzı arkadaşlarımız benim sorunumu alay konusuna cevirip dalga geçtiler ki bu yüzden gerçekden üzgünüm:çok üzgünüm:
ben akşamları çok cay içiyorum ayrıca gündüzleride suyu fazlasıyla tüketiyorum sanırım sebebleri bunlar olsa gerek ama gün akımında bol bol wc ye gidiyorum zaten birde yatmadan önce gidiyorum ilişki esnasında gidiyorum birde eşim geldikden sonra gidiyorum sanki günün tüm birikimi gece cıkıyor:asigim:
ama ilişkiye girmicemi bildiğim gecelerde böyle olmuyor acaba pisikolojik olabilirmi kızlar varya adam beni sonunda boşicak:teytey:
ay tövbe tövbe sonra arkamdan 1 aylık şişli gelini boşanmış diye aleme madara olucam :dance:
kızlar şaka bir yana gerçekden tşk ederim beni ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışdığınız için iyiki varsınız kocamaaaaaaaaan öpüyorum çok mutlu oldum heleki sabah ki gerilimden sonra iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?