İlişki sırasında..Yardım lütfen..

tatlimseval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
120
0
96
40
İstanbul
selam yavru ceylanlarsengözlerimebaksanab

yine bennnnnnnn:lepi:

kızlar ya şincik size bişi sorucam tecrübliler yardım edin kaydirigubbakcemile5
ben eşimle ilişki esnasında tam diyorum birşeyler hissedicem hissediyorummm
veeeeeeeeeeeeee pat şişim geliyor :utangac:

sizdede oluyormu yoksa bendemi bir anormalik var kafamçokkarıştı
eşimde diyorki aslında rahatladıkdan sonra şişin gelmesi lazım ama bende tam tersi
niyekine acaba cevap bekliyorum merakden catlicam vallahahihoyyyt

birde o rahatladıkdan sonra yine şişim geliyor ama şunuda ekleyim içimde rahatlamadığı halde neden niçin sebeb diye diye oynatıcamkafamçokkarıştı

sizde olmasanız varyaaaaakaydirigubbakcemile5

herkesin cevabı silinmiş ben de bi tereddüt ettim yazmasam mı die :) ama bilmeyenlere öğretmek görevimiz bi yerde..

sen bi tuvalete git ondan sonra dene istersen, ben denk geldiğini düşünüyorum.. zaten idrar kesesinin dolu olması senin orgazm olmanı da engellicektir.. ayrca eşin doru diyo, normalde rahatladktan snra tuvaletinin gelmesi lazım.. bende tersi hiç olmadı, hele ki kocan geldikten sonra senin tekrar tuvaletin geliyo kısmı en ilginci bence :) e siz nası yapıyosunuz anacım, her 5dk'da bi wc'ye mi taşınıyosun, boşar valla bu adam seni :)

sonuç: bi sebebe bağlayamadım ilginç gerçekten.. belki ilişkiden bi süre önceye kdr sıvı tüketiminden uzak durabilirsin..

Normal bu. Kadınlar Kulübü'nde bir konuda okumuştum ben de. Cinsellikle ilgili başlıklardan biriydi. Ama bulamadım şunları. O bölümü incele istersen. Zaten o yazıdan anladığım kadarıyla idrarın gelmiş gibi hissettiren şey, idrar değil de orgazm anında gelen sıvıymış.

ay siz varya birtanesiniz varya iyiki varsınıza.s.

silinen yazıları berşule hanım sildi çünki bağzı arkadaşlarımız benim sorunumu alay konusuna cevirip dalga geçtiler ki bu yüzden gerçekden üzgünüm:çok üzgünüm:

ben akşamları çok cay içiyorum ayrıca gündüzleride suyu fazlasıyla tüketiyorum sanırım sebebleri bunlar olsa gerek ama gün akımında bol bol wc ye gidiyorum zaten birde yatmadan önce gidiyorum ilişki esnasında gidiyorum birde eşim geldikden sonra gidiyorum sanki günün tüm birikimi gece cıkıyor:asigim:

ama ilişkiye girmicemi bildiğim gecelerde böyle olmuyor acaba pisikolojik olabilirmi kızlar varya adam beni sonunda boşicak:teytey:
ay tövbe tövbe sonra arkamdan 1 aylık şişli gelini boşanmış diye aleme madara olucam :dance:

kızlar şaka bir yana gerçekden tşk ederim beni ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışdığınız için iyiki varsınız kocamaaaaaaaaan öpüyorum çok mutlu oldum heleki sabah ki gerilimden sonra iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5

Bak canim bir yazi buldum birisi sormus doktor cevaplamis.Belki yardimci olur.Ama benim kendi fikrim kesinlikle psikolojik.Ve bence bunu nasil atlatirsin.Iliski sirasinda bir bez bulundur ve o sis duygun geldiginde birak kendini eger sisin geliyorsa dolu dolu o zaman cok sivi tukketiginden olabilir ama baktin yok azcik geldi o zaman psikolojik ve bence bir iki kere birak sikma kendini sonra sonra bu duyguyu atarsin.Ama unutma bez koy yatak batar sonra ha :)

ilişki anında idrar hissi orgazm olabilir mi?

25 yaşında bayanım. Bazen cinsel ilişki esnasında idrara çıkma ihtiyacı hissediyorum. Bu da konsantrasyonu bozuyor. Orgazm hissi mi, idrar hissi mi karıştırıyorum. Orgazm olunca da idrarım olmadığını anlıyorum. Bu rahatsızlık mı?

CEVAP: Orgazm olurken belirli kaslar kasılır ve bu kasların ritmik kasılması orgazmı başlatır. Ancak aynı zamanda idrar yolu da bu hareketlerden etkilenir. Siz bu ikisini birbirine karıştırıyor olabilirsiniz. Ama eğer idrar kaçırmıyorsanız bir problem yoktur ama zamanla idrar kaçıracağım korkusuyla kendi kendinizin orgazm olmasını engelleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
he tabi orgazm sivisi diye biraksin kiz kendini,,sonra yatak olsun sidik golu
Neden işesin, çişi yok ki, orgazm yüzünden çişi var gibi hissediyor. Herkes yazmış işte benzer şeyleri.
Hem işeyecek olsa bile; yatak sidik gölü(!) olana kadar fakeder tutar yarıda. Yormayın siz buna kafanızı.
Bu yanıtı bölye yazmak zorunda kaldığım için soruyu soran ilk arkadaştan (tatlımseval) özür dilerim. Ama mesajıma yazılan cevapla ilgili yazdığım için; o cevapta kullanılan bazı kelimeleri ben de kullanmak zorunda kaldım.

yukarıdaki açıklamalara ek olarak şunu ekleyeyim
ilişki esnasında erkek cinsel organı kadının sidik kesesine baskı yapabiliyor
bu nedenle çişin geliyor olabilir

Canim merhaba bende 4 buçuk aylik evliyim ve bende ayni sorunu yaşadim bigün dedimki of ya ne bu birakacam valla dedim ve biraktim ama şiş falan yok meğer şiş değilmiş eşim bana sana ne oluyo böle falan diyordu meğer ben orgazm ouyomuşum yani siviymiş canim yaaa sende bence kendini rahat birak

yukarıdaki açıklamalara ek olarak şunu ekleyeyim
ilişki esnasında erkek cinsel organı kadının sidik kesesine baskı yapabiliyor
bu nedenle çişin geliyor olabilir

evet bana da sebep budur gibi geldi çünkü bazen ben de yaşıyordum aynı durumu yarıda kesip tuvalete koştugum bile oluyordu. hiç garip bir durum oldugunu düşünmemiştim çünkü uzun süre elinle karın bölgene sidik kesene yumurtalıklarına bi baskı uyguladıgında da çişin gelir. normal gelmişti bana yani. bir de normalde idrarını tutma gibi bir alışkanlığın var mı? varsa hemen vazgeçmeni öneririm. ben bundan vazgeçerek aştım problemi. :teytey:

kaydirigubbakcemile
herkesin cevabı silinmiş ben de bi tereddüt ettim yazmasam mı die :) ama bilmeyenlere öğretmek görevimiz bi yerde..

sen bi tuvalete git ondan sonra dene istersen, ben denk geldiğini düşünüyorum.. zaten idrar kesesinin dolu olması senin orgazm olmanı da engellicektir.. ayrca eşin doru diyo, normalde rahatladktan snra tuvaletinin gelmesi lazım.. bende tersi hiç olmadı, hele ki kocan geldikten sonra senin tekrar tuvaletin geliyo kısmı en ilginci bence :) e siz nası yapıyosunuz anacım, her 5dk'da bi wc'ye mi taşınıyosun, boşar valla bu adam seni :)

sonuç: bi sebebe bağlayamadım ilginç gerçekten.. belki ilişkiden bi süre önceye kdr sıvı tüketiminden uzak durabilirsin..

kızlar olay su: öncesi veya sonrası çiş gelir die bi kural yok.ilişki sırasında hemen vajina girişine cok yakın bi yerde idrar deliği var.ilişki anında gidip geldikçe o delik uyarılır ve çişinizin geldiğini hissedersiniz.olmasa v bile var sanırsınız.benmde öle oluyo..

ay siz varya birtanesiniz varya iyiki varsınıza.s.

silinen yazıları berşule hanım sildi çünki bağzı arkadaşlarımız benim sorunumu alay konusuna cevirip dalga geçtiler ki bu yüzden gerçekden üzgünüm:çok üzgünüm:

ben akşamları çok cay içiyorum ayrıca gündüzleride suyu fazlasıyla tüketiyorum sanırım sebebleri bunlar olsa gerek ama gün akımında bol bol wc ye gidiyorum zaten birde yatmadan önce gidiyorum ilişki esnasında gidiyorum birde eşim geldikden sonra gidiyorum sanki günün tüm birikimi gece cıkıyor:asigim:

ama ilişkiye girmicemi bildiğim gecelerde böyle olmuyor acaba pisikolojik olabilirmi kızlar varya adam beni sonunda boşicak:teytey:
ay tövbe tövbe sonra arkamdan 1 aylık şişli gelini boşanmış diye aleme madara olucam :dance:

kızlar şaka bir yana gerçekden tşk ederim beni ciddiye alıp yardımcı olmaya çalışdığınız için iyiki varsınız kocamaaaaaaaaan öpüyorum çok mutlu oldum heleki sabah ki gerilimden sonra iyiki varsınızkaydirigubbakcemile5

canım sıvının az yada fazla tüketimiyle ilgisi yok olsa ben olurum sabah akşam içtigim ssuyu inekler içmeshihoyyyt bundada dalga geçip alay edilcek bişi yok.normal bişi.insanları anlamakgüç :1closedeyes:

Back
X