Iliski sirasinda yogun kanama..

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
Merhaba konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama bi fikrim yok o yuzden merakla actim sonunda gecen hafta cok az bi kanamam oldu iliski sirasinda iliskiyi kestik hemen. Dun aksam yine iliski sirasinda (zorlama hic bi sekilde olmadi) kanamam oldu ayaga kalktigimda sanki bilegimi kesmisim gibi yogun bi kanamam oldu sonrasinda vajinamda bi agri hissettim. Merak edip baktim ve kizligimin tam disinda bi et parcasi kaniyor yirtilmis gibi. Bugun agri bacaklarima vuruyor. 8 bucuk aylik evliyim, daha once boyle birsey olmadi. 5 ay oncede kurtaj oldum. Kocam carsamba gunune randevu almis. Korkuyorum.. Bi bilgisi olan var mi? :KK43:

canım konunu bdv ye taşıt istersen ciddi bir duruma benziyor çok geçmiş olsun

çok ama çok geçmiş olsun, kist olabilir mi? halen devam ediyor mu lavaboya falan giderken?

sagol canim inan hic fikrim yok ama cok kanamam oldu ilk kez boyle olunca bide oturup agladim. lavaboya gittigimde yanma hissediyorum, kasiklarimdan bacaklarima inen yogun bi agri var.

sagol canim inan hic fikrim yok ama cok kanamam oldu ilk kez boyle olunca bide oturup agladim. lavaboya gittigimde yanma hissediyorum, kasiklarimdan bacaklarima inen yogun bi agri var.

enfeksiyon kapmış olabilirsin yanma varsa, her ihtimali düşünmek lazım ama kötüye yorma kötü bir durum yok bence.
dilerim öyledir, Allah şifa versin bize de yazarsan doktordan sonra sevinirim.

enfeksiyon kapmış olabilirsin yanma varsa, her ihtimali düşünmek lazım ama kötüye yorma kötü bir durum yok bence.
dilerim öyledir, Allah şifa versin bize de yazarsan doktordan sonra sevinirim.

insallah oyledir guzel dileklerin icin sagol canim. tabi yazarim..

Canım çok geçmiş olsun , şimdi gördüm konunu..
Çok üzüldüm, inşallah kötü bir durum söz konusu değildir..

Haberdar et beni aklım sende..

kızlığın derken anlamadım ki ilk ilişkin değil ama çözemedim ?
gecmiş olsun

Kizlar cok sukur cok kotu bi durum yokmus. Dr. ilerlemis iltihap dedi. Fitil verdi. Bazen agrilar ayaga nüksede biliyormus bu yuzdenmis ayagimin agrisi. Adet olursam ve gecmezse gel dedi..

ilerlemiş iltihap ve o kadar kan bana pek alakalı gelmedi ama ya:110: devlete mi özele mi gittin canım daha ayrıntılı baktırsan kendine

ilerlemiş iltihap ve o kadar kan bana pek alakalı gelmedi ama ya:110: devlete mi özele mi gittin canım daha ayrıntılı baktırsan kendine

Devlete gittim canim, dusunuyorumda hamile kalmadan once cok koyu bi akintim geliyordu fitil kullandim ardindan hamile oldugumu ogrendim. Gecmezse ozele gitcem canim bi hafta kullanayim bi bakayim :KK43:

Devlete gittim canim, dusunuyorumda hamile kalmadan once cok koyu bi akintim geliyordu fitil kullandim ardindan hamile oldugumu ogrendim. Gecmezse ozele gitcem canim bi hafta kullanayim bi bakayim :KK43:
Git canım ihmal etme olur mu, tekrardan çok çok geçmiş olsun:KK19:

X